Lainaa heti tilille

Arkadia Rahoituksen laajan yhteistyöverkoston ansiosta voit saada lainaa heti tilillesi. Täytettyäsi lainahakemuksen voit saada useita lainatarjouksia, joista valita itsellesi sopivimman.

Rahojen tilille saapumisessa on eri yhteistyökumppanien kohdalla eroja, mutta käytännössä voit saada lainaa heti tilille. Voit nopeuttaa rahojen tilille saantia omalla aktiivisuudellasi.

Isompaa summaa haettaessa lainan tilille saamisessa saattaa kestää kauemmin, koska kumppanimme edellyttävät isompien lainojen kohdalla tarkempaa hakemusmenettelyä ja saattavat tarvita lisätietoja.

 

Sadan euron seteleitä

Rahat voivat olla käsissäsi hyvinkin nopeasti.

 

Lainapäätös heti

Alustava lainapäätös hakemuksesta annetaan aina heti. Lainahakemuksen jättäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään.

Hakemukset käsitellään digitaalisesti salattua internetyhteyttä käyttäen ja hakemus lähetetään kilpailuttamiseen erikoistuneille kumppaneillemme. Digitaalisen käsittelyn ansiosta saat heti alustavan lainapäätöksen ja myös itse lainan saaminen on nopeampaa. Jätä hakemus nyt, tutustu tarjouksiin ja nosta rahat tilille.

Lukaise halutessasi myös lainanhakijan muistilista ja haet lainaa entistä vaivattomammin. Aloita lainanhaku nyt heti, niin saat lainan nopeammin.

 

Erotin

Täytä lainahakemus


Lainasumma:

euroa

500 € 70 000 €

Laina-aika:

vuotta

1 vuosi 15 vuotta

Kuukausierä*:

euroa

Sähköpostiosoite:

Matkapuhelin:

Kyllä kiitos! Arkadia Rahoitus saa olla minuun yhteydessä sähköpostitse ja tekstiviestitse lainatarjouksiin ja vinkkeihin liittyen. Viestit voi peruuttaa yhdellä klikkauksella. Lisätietoa tästä.

Hakemuksen käsittelee kumppanimme, joka on luvanvarainen lainanvälittäjä.

*Kuukausierä on laskettu 10,90 % esimerkkikorolla
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk.

Todellinen vuosikorko maks. 4,9–50 %. Laina-aika 1–15 vuotta.

Perusvaatimukset:
- Olet vähintään 20-vuotias
- Säännölliset palkka- tai eläketulot
- Ei maksuhäiriömerkintöjä
Phone 09 42705041