02marras2017

Lainaa 50 000 euroon asti

Oletko etsimässä lainaa? Arkadian Rahoituksen kautta voit hakea lainaa 50 000 euroon asti. Haettavat lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja.

 

Lainapalvelumme

Arkadia Rahoitus toimii yhteistyössä useamman lainanvälittäjän kanssa. Lainanvälittäjät hoitavat lainasi kilpailuttamisen ja itse lainan myöntää pankki tai rahoitusyhtiö.

Hakiessasi lainaa Arkadia Rahoituksen kautta käytät sähköistä hakemista, jonka ansiosta voit helposti hyödyntää useampaa lainanvälittäjää. Etsimme sinulle sopivaa lainaa kuitenkin yksi lainanvälittäjä kerrallaan.

 

Säästöpossu, rahaa ja laskuri

Palvelumme auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa.

 

Näin haet lainaa

Aloita lainahakemus etusivullamme. Valitse kuinka paljon haluat lainata ja kuinka pitkäksi aikaa. Täytä seuraavaksi perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi ja lähetä lainahakemus. Hakemuksesi käy läpi nopean sähköisen prosessin, jonka perusteella lainanvälittäjä alkaa kilpailuttamaan hakemaasi lainaa tai hakemusprosessi jatkuu seuraavalle lainanvälittäjälle.

 

Lainan hyväksyminen

Onnistuneen lainan kilpailutuksen jälkeen saat yhden tai useamman lainatarjouksen, joista voit valita itsellesi sopivimman. Mikäli et saa mieleistäsi lainatarjousta voit jatkaa lainan hakemista joko meidän kauttamme tai muualta. Saadessasi mieleisesi lainatarjouksen voit hyväksyä sen ja laina maksetaan tilillesi.

 

Hae lainaa nyt

 

 

Lisätietoa lainoista ja lainanhausta

Lainaa voit hakea 50 000 euroon asti. Lainatarjousten ja myönnettävän lainasumman määrä voi kuitenkin olla hakemaasi summaa pienempi. Tämä riippuu siitä, minkä kokoista lainaa lainanmyöntäjät ovat halukkaita tarjoamaan.

Lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joihin et tarvitse myöskään takaajaa. Voit halutessasi kuitenkin hankkia lainalle yhteishakijan, joka toimii takaajana lainalle. Tämä on harvemmin käytetty vaihtoehto, mutta auttaa lainan saamisessa ja se voi alentaa lainan hintaa.

 

Sadan euron seteleitä kädessä

Voit hakea lainaa 50 000 euroon saakka.

 

Mitä, jos en saa sopivaa lainaa?

Mikäli et saa sopivaa lainatarjousta, niin voit hakea uudestaan, jolloin hakemus menee eri lainanvälittäjän kilpailutettavaksi.

Voi käydä myös, niin, että lainatarjouksia ei tule ollenkaan. Tällöin kannattaa tarkistaa, että olet syöttänyt tiedot oikein ja maksukykysi riittävyys lainaan. Lainaa varten tarvitset säännölliset ja riittävät tulot. Lisäksi tulee huomioida, että maksuhäiriömerkinnät saattavat olla este lainan saamiselle.

 

Vastuullinen lainaaminen

Pyrimme edistämään vastuullista lainaamista. Laina tarjoaa joustavuutta hankintojen rahoittamiseen, mutta tuo mukanaan myös vastuuta. Vastuullisesta lainaamisesta voit lukea lisää artikkelistamme: lainaa fiksusti.

 

 

Hae lainaa nyt

 

 

  • 2 marras, 2017