laina laskuri

Lainalaskuri on työkalu, joka auttaa löytämään omaan tulotasoon sopivan lainan. Lainalaskuri helpottaa hahmottamaan mikä olisi sinulle sopiva lainasumman ja laina-aika kertomalla arvion lainan kuukausierästä. Lainalaskureita on tarjolla hyvinkin paljon erilaisia, mutta perusperiaate on lähes aina sama eli auttaa kuluttajaa sopivan lainan löytämisessä. Mikäli olet etsimässä uutta lainaa tai haluat yhdistää vanhat lainasi, kannattaa prosessi aloittaa hyödyntämällä esimerkiksi Arkadia Rahoituksen lainalaskuria.

Lainalaskuri on kätevä työväline lainanhaun apuna

Lainalaskurin käyttö

Arkadia Rahoituksen lainalaskuri on todella helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään vain haluttu lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen järjestelmä antaa arvion lainasi kuukausikuluista. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, eikä se vielä sido mihinkään. Kätevä lainalaskuri on auttanut jo yli 100 000 suomalaista kilpailuttamaan lainat ja peräti 70 % on saanut sen avulla lainatarjouksen.

Huomioithan, että annettu kuukausierä on vain arvio, joten saamasi lainatarjoukset voivat erota lainalaskurin arviosta. Jokainen lainatarjous on aina henkilökohtainen, jonka takia suosittelemme ensin kokeilemaan lainalaskuria ja sen jälkeen hakemaan oikeita lainatarjouksia ilmaisen kilpailutuspalvelumme kautta. Näin saat aidon kuvan siitä, millä hinnalla sinä voit saada lainaa.

Hanki rehellinen arvio lainakuluistasi

Tarvetta yhdistää vanhat lainat ja luotot?

Jos sivulla on useampia pieniä lainoja, niin silloin suosittelemme yhdistämään lainat. Lainojen yhdistäminen kannattaa AINA, mikäli sinulla on useita lainoja maksussa samanaikaisesti. Voit käyttää Arkadia Rahoituksen selkeää lainalaskuria myös sopivan yhdistelylaina löytämiseen.

Jos nykyiset kuukausilyhennyksesi ovat kokonaisuutena suuremmat kuin lainalaskurin antama arvio lainan kuukausikustannuksista, kannattaa sinun ehdottomasti yhdistää nykyiset lainasi.

Lainaa jopa 60 000 € – Korko alkaen 4,99%

Palvelu on maksuton

Lainasumma
- +
Laina-aika
- +
Kuukausierä
211
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 100 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Hakemuksen käsittelee kumppanimme, joka on luvanvarainen lainanvälittäjä.
Freedom Finance yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö