Arkadia Rahoitus Affiliate-ohjelma

Haluatko ansaita rahaa affiliate-kumppanina?

Arkadia Rahoituksen julkaisijana sinulla on pääsy laajaan lainanantajien ja rahoitustuotteiden verkostoomme, joita voit mainostaa alustallasi.

Suomen lisäksi toimimme Etelä-Afrikassa, Espanjassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Tarvitset y-tunnuksen rekisteröityäksesi.

Arkadia Rahoituksen affiliate-ohjelman avulla voit tienata rahaa sivustollasi tai blogillasi

Liity affiliate-kumppaniksi

MITÄ TARJOAMME: Arkadia Rahoituksen affiliate-kumppanina pääset julkaisijaksi laajaan lainanantajien ja rahoitustuotteiden verkostoomme, joita voit mainostaa alustallasi.

Linkittämällä kävijöitä Arkadia Rahoitukseen, voit ansaita kilpailukykyistä komissiota jokaisesta asiakkaasta, joka on löytänyt palveluumme sinun linkkisi kautta. Ohjelmamme tarjoaa edistyneitä seuranta- ja raportointityökaluja suorituskykysi optimoimiseksi, ja sinua tukee omistautunut tilinhoitaja.

Rekisteröitymisprosessi on yksinkertainen, ja hyväksynnän jälkeen saat kaikki tarvittavat ohjeet ja resurssit aloittamiseen.

Valitse erilaisista mainosmateriaaleista parantaaksesi sivustoasi ja tarjotaksesi lisäarvoa vierailijoillesi.

Etusi affiliate-kumppanina

  • Korkeasti konvertoiva kampanja hyvällä CPL-komissiolla
  • Markkinoiden paras lainavertailu käyttäjälle
  • Reaaliaikainen palvelimelta palvelimelle seuranta
  • Seuraa tilastoja 24/7
  • Automaattiset kuukausimaksut – maksamme aina ajallaan

Mitä voit tienata ohjelmassa

  • Helppo CPL-komissio 20-30% konversioasteella
  • Tulonjakomalli myös saatavilla

MITÄ TARJOAT: Oletko julkaisija, jolla on relevanttia sisältöä, kuten blogi, vertailusivusto tai muita soveltuvia alustoja? Haluatko ansaita lisätuloja omistamiltasi sivustoilta? Liittymällä Arkadia Rahoituksen affiliate-ohjelmaan voit saavuttaa tämän tavoitteen.

Ohjelmamme on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisille julkaisijoille ja toimii Suomessa. Täytä vain rekisteröitymislomakkeemme, ja tilinhoitajamme käsittelee hakemuksesi nopeasti.

Odotamme innolla sinua affiliate-kumppaniksemme Arkadia Rahoituksella ja yhteistyötä molemminpuolisen menestyksen saavuttamiseksi.

Tarvitset y-tunnuksen rekisteröityäksesi.

Näin se toimii

1. Rekisteröidy julkaisijaksi

2. Aseta linkit järjestelmästä sivuillesi

3. Tienaa liikenteestäsi

Liity Arkadia Rahoituksen affiliate-ohjelmaan julkaisijaksi

Arkadia Rahoitus auttaa löytämään lainoja eri pankeilta ja lainanantajilta. Täytä vain maksuton hakemus saadaksesi lainatarjouksia jopa 35 eri lainanantajalta. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Affiliate-kumppaniksi rekisteröitymisen edellytyksenä on y-tunnus. Emme tee yhteistyötä julkaisijoiden kanssa, joilla ei ole yritystunnusta.