Ota yhteyttä

Haluatko tietoa lainan hakemisesta, yhteistyökumppaneistamme tai Arkadia Rahoituksesta? Voit ottaa yhteyttä lähettämällä meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka on apunasi lainanhaussa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Mitä tapahtuu, kun täytän lainahakemuksen?

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakuprosessi siirtyy kokonaisuudessaan yhteistyökumppanillemme, joka käsittelee lainahakemuksesi loppuun asti. Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Halutessasi lainahakemuksen tila on tarkistettavissa suoraan yhteistyökumppaniltamme.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa myönnetään kunnollisesti raha-asiansa hoitaville yli 20-vuotiaille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Maksuhäiriömerkintä valitettavasti on este lainan myöntämisen.

Millaisen koron saan lainalle?

Lainan kaikki ehdot, kuten korko ovat yksilöllisiä. Korko selviää lähettämällä hakemuksen, jolloin lähetämme sen eteenpäin kumppanillemme, joka palaa sinulle mahdollisen tarjouksen tai tarjouksien kanssa heti. Saat itse vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Uusimmat artikkelit

 • Annuiteettilaina

  Annuiteettilaina; mikä se on?

  Annuiteettilaina on lainan lyhennysmuoto, jossa laina-aika pysyy samana mutta viitekorkojen muutokset vaikuttavat maksusumman määrään. Se …

  Jatka lukemista

 • luottotiedot

  Mistä saa tietää onko luottotiedot kunnossa?

  Hyvät luottotiedot ovat tärkeä osa jokapäiväistä taloudenhallintaa. Mahdollisilla maksuhäiriömerkinnöillä voi olla pitkäkantoiset vaikutukset niin yksityishenkilön, …

  Jatka lukemista

 • Positiivinen luottotietorekisteri vaikuttaa lainansaantiin

  Vaikeutuuko lainaaminen positiivisen luottotietorekisterin takia?

  Suomessa on astumassa voimaan merkittävä muutos, joka voi vaikuttaa monien kansalaisten mahdollisuuksiin saada lainaa. Uuden …

  Jatka lukemista