Kulutusluottoa 2.000 – 60.000€ matalalla korolla

Korko alkaen 4,00 %

Arkadia Rahoituksen kautta haet edullista kulutusluottoa vaivattomasti. Kilpailuta jopa 35 kulutusluottoa yhdellä ilmaisella hakemuksella ja valitse paras kulutusluotto sinulle.

Jätä hakemus nyt – saat lainatarjoukset heti.

 • ✔ Kulutusluotto nopeasti tilille
 • ✔ Jopa 35 vaihtoehtoa yhdellä hakemuksella
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kuka voi kilpailuttaa kulutusluotot Arkadia Rahoituksen avulla?

Kuka voi kilpailuttaa kulutusluotot Arkadialla?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Minkälaisen kulutusluoton tarvitset?

1.

MINKÄLAISEN KULUTUSLUOTON TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna matkapuhelinnumerosi ja sähköpostisi.

Täytä kulutusluotto hakemus

2.

TÄYTÄ SELKEÄ JA NOPEA LAINAHAKEMUS

Anna lainaan tarvittavat tiedot sinusta sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi. Me etsimme sinulle parhaat kulutusluotot antamiesi tietojen perusteella.

Arkadia Rahoitus kertoo lainatarjoukset nopesti

3.

SAAT VASTAUKSEN NOPEASTI

Saat hakemuksen jälkeen useita lainatarjouksia. Valitse vain paras kulutusluotto sinulle. Rahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana.

Löydä itsellesi sopiva kulutusluotto

Arkadia Rahoitus on tehnyt kulutusluoton hakemisesta on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Palvelumme avulla voit helposti vertailla yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä täysin ilmaiseksi. Hyödynnä ilmaista palveluamme ja löydä itsellesi sopivin  kulutusluotto.

Aloita lainan hakeminen valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika, sekä kertomalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämän jälkeen täytä nopea muutaman minuutin vievä lainahakemus, jotta voimme etsiä sinulle sopivan lainan useiden eri vaihtoehtojen joukosta.

Saat yleensä useita eri lainatarjouksia hyvinkin nopeasti. Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Pääset kätevästi linkeistä tutustumaan muun muassa lainaehtoihin, kuten korkoon, käsittelykuluihin ja mahdollisiin avausmaksuihin. Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Mikäli löydät itsellesi sopivan kulutusluoton, niin pääset jatkamaan lainanhakuprosessia helposti muutamalla klikkauksella. Voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Arkadia Rahoitus ei itse myönnä lainaa, vaan palvelun tarkoituksena on auttaa sinua löytämään edullisin laina useiden vaihtoehtojen joukosta.

Arkadia Rahoituksen tarjoama palvelu on:

 • Helppokäyttöinen
 • Ilmainen
 • Nopea
 • Turvallinen

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluottoja on kahdenlaisia, vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudettomiin kulutusluottoihin ei tarvitse erillisiä vakuuksia, kuten kiinteää omaisuutta. Sen sijaan vakuudettomissa kulutusluotoissa luotonantaja tekee jokaisesta hakijasta riskikartoituksen, jonka pohjalta lainatarjous annetaan. Vakuudettomien kulutusluottojen etu siinä, että sinun ei tarvitse erikseen antaa vakuuksia lainalle eli lainaa saa helpommin ja nopeammin.

Vakuudellisissa kulutusluotoissa luotonhakija asettaa luoton pantiksi jotakin kiinteää omaisuutta, kuten asunnon, kesämökin, moottoripyörän, auton tai muuta pantiksi kelpaavaa. Luotolle on asetettu pantti tekee lainasta usein edullisempaa, koska lainaamisen riski on luotonantajalle huomattavasti pienempi, kuin vakuudettomissa lainoissa. Riski on pienempi siksi, että luotonantaja voi lunastaa pantin ja kuitata näin lainaamisesta syntyneitä luottotappioita, mikäli lainaa ei pystytäkkään maksaa takaisin.

Arkadia rahoituksen avulla voit vertailla hakukriteereihisi sopivat kulutusluotot kattavasti. Pääset tutustumaan eri lainatarjousten ehtoihin suoraan luotonantajien omilta verkkosivuilta.

Kulutusluoton korko

Kulutusluottojen korkoon eli lainan hintaan vaikuttaa lainantarjoajan tekemä riskiarvio ja haettava lainasumma. Mikäli luottotietosi ovat puhtaat ja olet hoitanut muutenkin raha-asiasi mallikkaasti, saat yleensä lainaa pienemmällä korolla, kun huonommin raha-asiansa hoitanut henkilö.

Myös lainasummalla on vaikutusta korkoon, sillä mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä pienemmän koron lainalle saat. Muista kuitenkin, että lainaa kannattaa hakea vain sen verran mitä tarvitsee.

Lainatarjous on aina asiakaskohtainen, sillä lainantarjoajat tekevät jokaisesta hakijasta riskikartoituksen. Onkin todella tärkeää täyttää lainahakemus huolellisesti ja oikeilla tiedoilla. Hyvin täytetyn hakemuksen avulla lainantarjoaja on paremmin selvillä tilanteestasi. Hyvin kartoitetun tilanteesi avulla voit saada todennäköisemmin kulutusluottoa pienellä korolla.

Kulutusluoton nimelliskorot alkavat noin 4 % ja voivat nousta aina 20 % saakka. Kulutusluoton todellinen vuosikorko vaihtelee 4,00 % – 38 % välillä hakijasta ja lainasummasta riippuen.

Lainantarjoajat keräävät lainatulle rahalle voittoa lainan koron avulla. Tämä takia suuremmille lainasummille saa usein pienemmän koron. Vaikka pienemmissä kulutusluotoissa korko on usein korkeampi, kuin isommissa kulutusluotoissa, korosta ei synny niin suurta kuluerää. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pienempiäkin kulutusluottoja kannattaisi kilpailuttaa.

Esimerkiksi 4000 euron kulutusluotto, jonka maksuaika on 12 kuukautta ja korko on korkeimmillaan 20 %, korkokuluiksi tulee 446 €. Vastaavasti jos korko on 10 % niin korkokulut ovat 220 €.

Isompia kulutusluottoja ottaessa korolla on todella suuri merkitys. Muutaman prosentin muutokset korossa voivat lisätä lainan kokonaiskustannuksia huomattavasti.

Esimerkiksi 20 000 € kulutusluotto, jonka maksuaika on 10 vuotta ja korko 6 %, korkokuluiksi tulee 6645 €. Vastaavasti koron ollessa 8 % korkokulut ovat jo 9245 €. Koron noustessa vain 2 % vaikutus on jo tuhansia euroja.

Yllä oleva esimerkki on erinomainen esimerkki siitä, miksi lainojen vertailu on todella tärkeää, sillä jokainen meistä haluaa varmasti mahdollisimman edullista lainaa.

Kulutusluottojen vertailu on helppoa

Koska pankkeja, luotonantajia ja lainanvälittäjiä on lainamarkkinoilla runsaasti, myös erilaisia kulutusluottoja on tarjolla todella paljon. Arkadia Rahoitus on tehnyt vertailusta helppoa, sillä palvelu kilpailuttaa yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainapäätöstä ei kannata tehdä heppoisin perustein, joten käy eri vaihtoehdot läpi huolellisesti. Kiinnitä huomiota muun muassa siihen, onko laina vakuudeton vai vakuudellinen. Lisäksi kiinnitä huomiota lainan korkoon, käsittelykuluihin ja mahdollisiin aloitusmaksuihin.  Muista aina että vertaat samanlaisia kulutusluottoja keskenään, eli lainasummat ja laina-ajat ovat samat.

Palvelun avulla on helppo varmistaa, että löydät sopivimman ja ennen kaikkea edullisimman kulutusluoton sinun tarpeisiisi. Aloita siis lainaprosessi järkevästi kilpailuttamalla lainasi Arkadia Rahoituksen avulla. Kerro lainatarpeesi meille, niin etsimme sinulle parhaat lainavaihtoehdot täysin ilmaiseksi.

Edullinen kulutusluotto vaivattomasti

Kulutusluottojen vertailu olisi suhteellisen hankalaa ilman verkossa toimivia kilpailutus- ja vertailu-palveluita. Tämä johtuu pääosin siitä, että kulutusluottoja ja niiden tarjoajia on todella runsaasti.

Etsimme sinulle useita eri lainatarjouksia yhdellä ilmaisella hakemuksella. Pääset helposti tarkastelemaan kaikkia saamiasi lainatarjouksia, jotta pääset tutustumaan lainaa tarjoaviin yrityksiin tarkemmin. Mikäli löydät sinulle sopivan kulutusluoton useiden eri vaihtoehtojen joukosta, niin lainanhakuprosessin jatkaminen on todella vaivatonta ja selkeää.

Kulutusluotto haetaan suoraan lainantarjoajilta, eli ottaessasi lainaa olet velallinen suoraan luotonantajalle, etkä Arkadia Rahoitukselle. Palvelumme tarkoituksena on vilpittömästi auttaa sinua löytämään sinulle sopivin laina.

Kulutusluoton hakeminen kannattaa aloittaa palvelumme avulla, sillä pienellä vaivannäöllä voit säästää todella suuria summia lainojen koroissa ja käsittelymaksuissa. Ole siis järkevä ja hyödynnä ilmaista palveluamme.

Mihin tarkoituksiin kulutusluotto sopii?

Kulutusluotto toimii monen eri asian rahoitukseen. Useimmiten kulutusluottoa haetaan kuitenkin isompiin hankintoihin, kuten remonttiin tai uuteen autoon. Kulutusluottoa voi hakea myös pienempiä summia, esimerkiksi matkusteluun tai häihin.

Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista kulutusluoton avulla. Lainojen yhdistäminen on usein järkevää, mikäli sinulla on useita pieniä lainoja samanaikaisesti. Yhdistelylainan avulla voit säästää suuria summia lainan koroissa ja muissa kuluissa. Kulutusluotot sopivat erinomaisesti lainojen yhdistämiseen, sillä niiden korkotasot ovat alentuneet, laina-ajat pidentyneet ja lainaa saa nykyään enemmän.

Kulutusluoton hakeminen rinnakkaishakijan kanssa

Kulutusluottoa kannattaa aina hakea rinnakkaishakijan kanssa, mikäli se on mahdollista. Lainaa saa usein helpommin, jos hakijoita on kaksi ja lisäksi lainan korko voi olla huomattavasti matalampi. Rinnakkaishakijan katsotaan parantavan lainan takaisinmaksun todennäköisyyttä ja siksi lainantarjoajat antavat lainalle yleensä edullisemmat ehdot, kun hakijoita on kaksi. Lainan rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi puoliso tai sukulainen. Muista varmistaa, että rinnakkaishakija suostuu hakemaan lainaa kanssasi, ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Tarvitaanko lainaan liitteitä?

Arkadia rahoituksen kautta voit vertailla kulutusluottoja täysin ilmaiseksi, ilman erillisten liitteiden toimitusta. 

Pienempiä kulutusluottoja saa usein ilman erillisten liitteiden lähettämistä, mutta lainasumman noustessa lainantarjoajat voivat vaatia esimerkiksi palkkakuittien toimittamista ennen lainan myöntämistä.

Liitteiden toimituksella varmistetaan, että olet täyttänyt kaikki hakemuksessa olevat tiedot oikeilla tiedoilla. Onneksi liitteiden lähettäminen onnistuu usein nopeasti ja vaivattomasti verkossa.

Todistuksen tuloistasi voi tarvittaessa tulostaa Verohallinnon ylläpitämästä tulorekisteristä.

Kulutusluoton takaisinmaksaminen

Lainan kuukausierät kannattaa aina suhteuttaa siten, että ne eivät vaikuta liikaa omaan taloudelliseen tilanteeseen. Varmistathan ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä, että lainan takaisinmaksu onnistuu, vaikka joinakin kuukausina menosi olisivatkin normaalia suuremmat.

Ongelmatilanteissa kannattaa olla heti yhteydessä lainantarjoajaan. Lainantarjoajat eivät toivo kenellekään maksuhäiriömerkintää ja siksi lainantarjoajat ovatkin usein halukkaita löytämään ratkaisun, jolla laina saataisiin maksettua.

Kulutusluotto vertailu

Palvelumme kilpailuttaa muun muassa seuraavia suomalaisille tuttuja kulutusluottoja:

 • Aktia kulutusluotto
 • Nordea kulutusluotto
 • Bank Norwegian kulutusluotto
 • Santander kulutusluotto
 • Svea kulutusluotto
 • Resurs Bank kulutusluotto

Arkadia rahoitus kilpailuttaa yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Jätä siis hakemus ja aloita lainanhaku Arkadia Rahoituksen avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko kulutusluottoa voi hakea?

Voit hakea kulutusluottoa 60.000 €. Katso tästä mistä saat kulutusluottoa alhaisella korolla.

Kuinka nopeasti saan kulutusluoton käyttööni?

Kulutusluoton saa käyttöön varsin nopeasti. Parhaimmillaan laina on tililläsi jo saman päivän aikana.

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika kulutusluotoissa on?

Kulutusluottojen takaisinmaksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

Voiko maksuhäiriöinen saada kulutusluottoa?

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä tarkoittaa sitä, ettet voi saada lainaa.

Ketkä tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja?

Vakuudettomia kulutusluottoja tarjoaa ainakin Nordea, Aktia, Santander, Svea, Resurs Bank ja monet muut.