Järjestelylainaa
60.000 € asti
velkataakan vähentämiseksi

Arkadia Rahoitus avulla voit järjestää lainat, luotot ja osamaksut uudelleen, jolloin voit säästää jopa 80% lainakuluissa kuten Liisa. Järjestelylainan avulla lyhennät vain yhtä lainaa, jolloin oman talouden hallinta selkeytyy huomattavasti.

 • Edulliset korot (alkaen 4,00%)
 • Nopea ja selkeä hakemus
 • Vastaus heti

Saat järjestelylainatarjouksia heti täytettyäsi nopean hakemuksen. Katso kuinka lainojen järjestely voi olla parempi ratkaisu sinulle!

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Järjestelylaina on apuna kun haluat paketoida olemassa olevat lainasi

Kuka voi kilpailuttaa järjestelylainat Arkadialla?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on auttanut suomalaisia lainanhaussa jo vuodesta 2014. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Lainanvälittäjien kautta tavoitamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Jätä hakemus nyt!

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa järjestelylainat ja muut lainat puolestasi

Näin se toimii

Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla tarvitsemasi järjestelylainan lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen järjestelylainalle.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita järjestelylainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Esimerkkejä käyttäjiemme säästöistä

Kilpailuttamalla saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisinta ja kalleinta lainatarjousta keskenään.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylainalla tarkoitetaan lainatuotetta, jolla maksetaan kaikki lainat kokonaan pois, eli toisin sanoen kaikki lainat, luotot ja osamaksut yhdistetään yhdeksi edullisemmaksi ja selkeämmäksi lainaksi. On tärkeä muistaa, että ottaa tarvittavan suuren järjestelylainan, että kaikki mahdolliset velat saadaan yhdistettyä. Lainojen järjestelyn lopullinen tavoite on auttaa maksamaan kertynyt velka pois edullisemmin ja niin, että oman talouden hoito helpottuu.

Mitkä kaikki velat voi järjestellä uudelleen?

Järjestelylainaa voi hakea kaikkien kulutusluottojen, pikalainojen, pikavippien, osamaksujen ja luottokorttilaskujen yhdistämiseen. Suomessa on useita eri nimityksiä lainatuotteille, lopulta nämä lainatuotteet ovat kuitenkin lähes samanlaisia ja suurin ero tulee siinä, onko laina vakuudetonta vai vakuudellista lainaa.

Milloin järjestelylaina on ajakohtainen?

Harkitse järjestelylainaa, kun sinulla on useita velkoja ja niiden kuukausittaiset lyhennykset vievät merkittävän osan tuloistasi. Järjestelylaina ei vähennä itse velan määrää, mutta se pienentää muita lainakuluja, kun maksat vain yhtä lainaa useiden sijaan. Etenkin korkokulut voivat vähentyä, sillä suurempien lainasummien korko on usein edullisempi.

Suuremman lainan myötä voit valita pidemmän takaisinmaksuajan, mikä pienentää kuukausittaista lyhennystä. Saat enemmän tilaa taloutesi suunnitteluun ja hallintaan tulevaisuudessa.

Hae järjestelylainaa jo tänään!

Tarvitsenko järjestelylainalle vakuudet tai takaajan?

Pankkien ja rahoituslaitosten myöntämä järjestelylaina on usein vakuudetonta lainaa, eli sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, kuten asuntoa, eikä kenenkään tarvitse ryhtyä takaamaan lainaasi. Voit siis saada nykyisiä velkojasi huomattavasti edullisemman järjestelylainan ilman, että sinun tarvitsee asettaa esimerkiksi omistusasuntoasi vakuudeksi. Huomioithan kuitenkin sen, että vakuudellinen laina on aina vakuudetonta lainaa edullisempi vaihtoehto.

Kuka voi hakea järjestelylainaa?

Jotta voit ylipäätään hakea järjestelylainaa, niin sinulla tulee olla lainaa jo ennestään. Järjestelylaina voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton. Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea jopa 60 000 euron suuruista järjestelylainaa ilman vakuuksia velkojesi järjestelyyn. Kriteerit järjestelylainan myöntämiselle ovat pankkikohtaisia. Neljänä perussääntönä voidaan kuitenkin pitää:

 • Puhtaita luottotietoja
 • Täysi-ikäisyyttä
 • Vakituisia tuloja (palkka/eläke)
 • Suomen kansalaisuus

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia, kun haet järjestelylainaa Arkadia Rahoituksen avulla, sinun ei tarvitse selvittää jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen luotonmyöntämis kriteereitä erikseen vaan, saat lainatarjoukset vain niiltä lainamyöntäjiltä, jotka kelpuuttavat sinut asiakkaikseen.

Miten löytyy paras järjestelylaina?

Kaikkien lainojen vertailu on aina haastavaa, koska luotonantajien sivustoilla näkyvät hinnastot ja korkoesimerkit ovat aina viitteellisiä. Lopullinen korkotaso määräytyy pankin tekemän riskianalyysin ja asiakkaan yksilöllisen elämäntilanteen perusteella. Helpoin tapa vertailla todellisia ja aitoja lainatarjouksia on tehdä hakemus lainankilpailuttajan kautta. Näin saat vertailtavaksi sinulle yksilöityjä tarjouksia, joista voit valita parhaan (ja hylätä loput).

Arkadia Rahoitus on vuonna 2014 perustettu kotimainen lainapalvelu, joka toimii yhteistyössä usean lainanvälittäjän kanssa. Yhteistyökumppaneihin kuuluu muuan muassa Rahoitu.fi, Zmarta, Rahalaitos ja OmaLaina.fi. Markkinoimme yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja lähetämme hakemuksesi eteenpäin lainanvälittäjille kilpailutettavaksi, joiden kautta tavoitat jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko järjestelylaina sama asia kuin lainojen yhdistäminen?

Järjestelylaina ja lainojen yhdistäminen ovat käsitteinä lähellä toisiaan. Molemmat tarkoittavat olemassa olevien kulutusluottojen, osamaksusopimusten ja muiden velkojen maksamista uudella lainalla. Lainojen yhdistämisellä voidaan vähentää useiden lainojen aiheuttamia kuluja ja keskittyä yhden lainan lyhentämiseen. Tästä voi syntyä säästöä alentuneiden kuukausimaksujen ja paremman koron kautta. Lisäksi lainan takaisinmaksuaikaa pidentämällä on mahdollista pienentää kuukausierän suuruutta.

Mitkä kaikki velat voi järjestellä uudelleen?

Järjestelylainaa voi hakea kaikkien kulutusluottojen, pikalainojen, pikavippien, osamaksujen ja luottokorttilaskujen yhdistämiseen.

Tarvitsenko järjestelylainalle vakuudet tai takaajan?

Pankkien ja rahoituslaitosten myöntämä järjestelylaina on usein vakuudetonta lainaa, eli sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, kuten asuntoa. Järjestelylainaa haettaessa et tarvitse myöskään takaajia lainallesi.

Kenelle järjestelylaina myönnetään?

Jotta voit ylipäätään hakea järjestelylainaa, niin sinulla tulee olla lainaa jo ennestään. Muut kriteerit järjestelylainan myöntämiselle ovat pankkikohtaisia. Neljänä perussääntönä voidaan kuitenkin pitää puhtaita luottotietoja, täysi-ikäisyyttä, vakituisia tuloja (palkka/eläke) ja suomen kansalaisuus.

Onko mahdollista hakea järjestelylainaa, jos on maksuhäiriömerkintöjä?

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi hakea järjestelylainaa Arkadia Rahoituksen kautta. Järjestelylainan perusedellytyksiä ovat säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkinnän saanut henkilö voi kuitenkin harkita muita vaihtoehtoja, kuten sosiaalisen luoton hakemista omasta kotikunnasta. Lisäksi on mahdollista järjestellä lainoja vakuudellisen lainan avulla, mikäli hakijalla on käytössään sopivia vakuuksia.

Uusimmat artikkelit

 • Halpa loma lasten kanssa Suomessa kesällä 2024

  Halpa loma lasten kanssa Suomessa kesällä 2024

  Kattavat vinkkimme auttavat lapsiperheitä suunnittelemaan kesälle 2024 mieleenpainuvan loman Suomessa ilman suurta budjettia. Keskeisiä aiheita …

  Jatka lukemista

 • Viivästyskorko

  Viivästyskorko

  Mikä on viivästyskorko, milloin se tulee maksaa, ja kuka sitä voi periä? Lue lisää ja …

  Jatka lukemista

 • Tulevaisuuden ammatit

  Tulevaisuuden ammatit – miltä työelämä näyttää jatkossa

  Työelämän tulevaisuuden murros Maailma muuttuu tällä hetkellä kovaa vauhtia. Samalla myös työmarkkinat kokevat merkittäviä muutoksia. …

  Jatka lukemista