Järjestelylainaa
60.000 € asti
velkataakan vähentämiseksi

Arkadia Rahoitus avulla voit järjestää lainat, luotot ja osamaksut uudelleen, jolloin voit säästää jopa 80% lainakuluissa kuten Liisa. Järjestelylainan avulla lyhennät vain yhtä lainaa, jolloin oman talouden hallinta selkeytyy huomattavasti.

Saat järjestelylainatarjouksia heti täytettyäsi nopean hakemuksen. Katso kuinka järjestelylaina voi olla parempi ratkaisu sinulle!

 • ✔ Edulliset korot (alkaen 4,00%)
 • ✔ Nopea ja selkeä hakemus
 • ✔ Vastaus heti

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö

Kuka voi kilpailuttaa lainat Arkadialla?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on auttanut suomalaisia lainanhaussa jo vuodesta 2014. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Lainanvälittäjien kautta tavoitamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Jätä hakemus nyt!

Arkadia Rahoitus kilpailuta laina
Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylainalla tarkoitetaan lainatuotetta, jolla maksetaan kaikki lainat kokonaan pois, eli toisin sanoen kaikki lainat, luotot ja osamaksut yhdistetään yhdeksi edullisemmaksi ja selkeämmäksi lainaksi. On tärkeä muistaa, että ottaa tarvittavan suuren järjestelylainan, että kaikki mahdolliset velat saadaan yhdistettyä. Järjestelylainan lopullinen tavoite on auttaa maksamaan kertynyt velka pois edullisemmin ja niin, että oman talouden hoito helpottuu.

Mitkä kaikki velat voi järjestellä uudelleen?

Järjestelylainaa voi hakea kaikkien kulutusluottojen, pikalainojen, pikavippien, osamaksujen ja luottokorttilaskujen yhdistämiseen. Suomessa on useita eri nimityksiä lainatuotteille, lopulta nämä lainatuotteet ovat kuitenkin lähes samanlaisia ja suurin ero tulee siinä, onko laina vakuudetonta vai vakuudellista lainaa.

Milloin järjestelylainaa kannattaa hakea?

Lainojen uudelleenjärjestely tulee usein ajankohtaiseksi silloin, kun taloudellinen tilanne alkaa velkojen kertymisen takia käydä hieman tukalaksi. On kuitenkin suotavaa, että järjestelylainaa hakisi jo paljon ennen tilannetta, jolloin oma talous ja elämä on alkanut kärsiä erilaisten luottojen ja lainojen lyhennyksistä. Yleisenä ohjeena voisikin antaa sen, että järjestelylainaa kannattaa hakea aina, jos sinulla on useampi lainoja, luottoja tai osamaksuja, sillä järjestelylaina tarjouksen hakeminen ei vielä velvoita ottamaan lainaa. Voit siis helposti tarkistaa voisitko saada maksettua nykyiset lainasi pois edullisemmin.

Mistä järjestelylainaa kannattaa hakea?

Suosittelemme hakemaan järjestelylainaa mahdollisimman monelta pankilta ja rahoituslaitokselta, koska vain silloin saat selkeän näkemyksen siitä, mistä lainaa saa kaikkien parhain ehdoin. Me Arkadia Rahoituksella kilpailutamme jopa 35 lainapalvelua – Yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Tarvitsenko järjestelylainalle vakuudet tai takaajan?

Pankkien ja rahoituslaitosten myöntämä järjestelylaina on usein vakuudetonta lainaa, eli sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, kuten asuntoa, eikä kenenkään tarvitse ryhtyä takaamaan lainaasi. Voit siis saada nykyisiä velkojasi huomattavasti edullisemman järjestelylainan ilman, että sinun tarvitsee asettaa esimerkiksi omistusasuntoasi vakuudeksi. Huomioithan kuitenkin sen, että vakuudellinen laina on aina vakuudetonta lainaa edullisempi vaihtoehto.

Kenelle järjestelylaina myönnetään?

Jotta voit ylipäätään hakea järjestelylainaa, niin sinulla tulee olla lainaa jo ennestään. Muut kriteerit järjestelylainan myöntämiselle ovat pankkikohtaisia. Neljänä perussääntönä voidaan kuitenkin pitää:

 • Puhtaita luottotietoja
 • Täysi-ikäisyyttä
 • Vakituisia tuloja (palkka/eläke)
 • Suomen kansalaisuus

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia, kun haet järjestelylainaa Arkadia Rahoituksen avulla, sinun ei tarvitse selvittää jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen luotonmyöntämis kriteereitä erikseen vaan, saat lainatarjoukset vain niiltä lainamyöntäjiltä, jotka kelpuuttavat sinut asiakkaikseen.

Miten voin vertailla järjestelylainoja?

Kaikkien lainojen vertailu on aina haastavaa, koska luotonantajien sivustoilla näkyvät hinnastot ja korkoesimerkit ovat aina viitteellisiä. Lopullinen korkotaso määräytyy pankin tekemän riskianalyysin ja asiakkaan yksilöllisen elämäntilanteen perusteella. Helpoin tapa vertailla todellisia ja aitoja lainatarjouksia on tehdä hakemus lainankilpailuttajan kautta. Näin saat vertailtavaksi sinulle yksilöityjä tarjouksia, joista voit valita parhaan (ja hylätä loput).

Arkadia Rahoitus on vuonna 2014 perustettu kotimainen lainapalvelu, joka toimii yhteistyössä usean lainanvälittäjän kanssa. Yhteistyökumppaneihin kuuluu muuan muassa Rahoitu, Zmarta, Rahalaitos ja OmaLaina.fi. Markkinoimme yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja lähetämme hakemuksesi eteenpäin lainanvälittäjille kilpailutettavaksi, joiden kautta tavoitat jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylainalla tarkoitetaan lainatuotetta, jolla yhdistetään kaikki lainat, luotot ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Mitkä kaikki velat voi järjestellä uudelleen?

Järjestelylainaa voi hakea kaikkien kulutusluottojen, pikalainojen, pikavippien, osamaksujen ja luottokorttilaskujen yhdistämiseen.

Tarvitsenko järjestelylainalle vakuudet tai takaajan?

Pankkien ja rahoituslaitosten myöntämä järjestelylaina on usein vakuudetonta lainaa, eli sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia, kuten asuntoa. Järjestelylainaa haettaessa et tarvitse myöskään takaajia lainallesi.

Kenelle järjestelylaina myönnetään?

Jotta voit ylipäätään hakea järjestelylainaa, niin sinulla tulee olla lainaa jo ennestään. Muut kriteerit järjestelylainan myöntämiselle ovat pankkikohtaisia. Neljänä perussääntönä voidaan kuitenkin pitää:

– Puhtaita luottotietoja
– Täysi-ikäisyyttä
– Vakituisia tuloja (palkka/eläke)
– Suomen kansalaisuus

Uusimmat artikkelit

 • Osamaksu: Järkevä vaihtoehto vai piilokulujen loukku?

  Osamaksu on nykyaikaisen kuluttajan arkipäivää. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia tuotteita heti, vaikka kukkaro ei annakaan …

  Jatka lukemista

 • Miksi maksaa liikaa? Valitse älykäs järjestelylaina

  Lopeta lainojen ylimaksaminen – Järjestelylainan avulla voit pienentää kuukausikulujasi Onko sinulla on useita erilaisia lainoja, …

  Jatka lukemista

 • Onko naisen euro arvokkain?

  Selvitimme ovatko naiset todellakin miehiä parempia asiakkaita pankeille. Selvityksen tulos on yksiselitteinen: naisen euro on 1,14 …

  Jatka lukemista