Vakuudeton laina jopa 70.000 € asti

Arkadia Rahoituksen kilpailutat vakuudettomat lainat nopeasti ja helposti. Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Lainaa ilman vakuuksia voit hakea 2.000 – 70.000 eurolle.

Jätä hakemus nyt ja hae vakuudeton laina.

Palvelu on maksuton.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
- +
Laina-aika
- +
Kuukausierä
211
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 100 000 kilpailutettua lainaa

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Hakemuksen käsittelee kumppanimme, joka on luvanvarainen lainanvälittäjä.
Freedom Finance yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö
  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Svea
TFBank
Bank Norwegian
BRABank
Nordax
Komplettbank
Avida
Aktia
Resurs Bank
Fellow Finance
Collector Bank
Santander
Credento
Bigbank
Laina-fi
Credigo
Halino
Instabank
myLender
Saldo
Lainaamo
gfMoney
Ferratum
Surimo
Kaarna
Fixura
Balanzia
EasyCredit
Bluestep
Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainattava summa, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna itsestäsi perustiedot sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Vakuudeton laina heti tilille

Vakuudettomien lainojen ehdoton etu on siinä, että et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia. Lainaa saa nykyään edullisin ehdoin jopa 70.000 € asti. Laina-aika vaihtelee yleensä 1–15 vuoden välillä hakijan mieltymyksen mukaan. Vakuudettomien lainojen korot sijoittuvat johonkin 4-20 % välillä.

Hae vakuudetonta lainaa kauttamme, ja voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana. Lainaprosessimme on täysin ilmainen ja etsimme antamiesi kriteerin pohjalta parhaat lainat nopeasti. Suosittelemme tutkimaan eri vaihtoehtoja hieman tarkemmin, ennen kuin teet lopullisen lainapäätöksen. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi suoraan lainantarjoajan sivuilla ja saat lainan nopeasti käyttöösi. Palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään vaan voit halutessasi myös hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Vakuudeton laina Arkadia Rahoituksen kautta

Hae vakuudetonta lainaa kauttamme. Käytä ilmaista palveluamme, niin me etsimme sinulle antamiesi kriteerien pohjalta parhaat vakuudettomat lainat. Suosittelemme, että tutkit saamiasi lainatarjouksia tarkkaan ja vertailet eri tarjousten hyviä ja huonoja puolia. Muista vertailla tarjouksia todellisen vuosikoron avulla, jolloin saat kattavan kokonaiskuvan siitä, paljonko laina loppujen lopuksi maksaa.

Tavoitteenamme on varmistaa, että sinä et maksa lainastasi liikaa. Lisäksi haluamme tehdä lainojen kilpailuttamisesta selkeää ja helppoa jokaiselle suomalaiselle. Anna meidän siis tehdä kaikki raskas työ puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, eli eri lainatarjousten vertailuun.

Parhaat vakuudettomat pankkilainat

Löydät parhaat vakuudettomat pankkilainat hyödyntämällä verkossa toimivaa palveluamme. Sinun on syytä muistaa, että parhaat vakuudettomat lainat eivät enää välttämättä ole pankkilainoja, vaan edullisinta lainaa voi tarjota esimerkiksi verkossa toimiva rahoituslaitos. Onkin todella tärkeää vertailla eri lainantarjoajia esimerkiksi palvelumme avulla, jotta voit varmistua siitä, että saat parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan omiin tarpeisiisi.

Edullisin vakuudeton laina

Löydä Arkadia Rahoituksen avulla edullisimmat vakuudettomat lainat. Kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta sinä saisit mahdollisimman edullista lainaa. Kuten aiemmin mainitsimme, niin palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Aloita vakuudettoman lainan hakeminen miettimällä sopiva lainasumma ja laina-aika. Kerro vielä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen pääset täyttämään nopean hakemuksen, jonka pohjalta etsimme sinulle lainamarkkinoiden parhaat vakuudettomat lainat.

Muista, että laina on aina maksettava takaisin, eli ota lainaa vain sen verran mitä tarvitset. Muista selvittää myös, kuinka paljon voit lyhentää lainaa joka kuukausi. Laina ei saisi vaikuttaa liikaa omaan talouteen, vaan lainan takaisinmaksu tulisi onnistua niin, ettei oma arki kärsi liikaa.

Vakuudetonta lainaa järkevästi avullamme

Omatoiminen lainavertailu on todella vaikeaa, ellei jopa mahdotonta ilman lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistuneita palveluita. Me Arkadia Rahoituksella pyrimme auttamaan sinua löytämään mahdollisimman edullista lainaa.

Lähetämme hakemuksesi perusteella sinulle lista eri tarjouksista. Pääset helposti lukemaan lisää lainantarjoajista ja saamiesi lainantarjouksien ehdoista. On todella tärkeää, että tutustut tarkkaan lainojen ehtoihin. Muista, että lainojen vertailu onnistuu vain silloin, kun lainasumma, ja takaisinmaksuajat ovat samat. Et voi siis vertailla 10 000 euron ja 50 000 euron lainoja keskenään.

Haluamme vilpittömästi auttaa sinua löytämään mahdollisimman edullisen lainan ja palvelumme avulla voitkin säästää jopa useita tuhansia euroja lainan koroissa ja muissa kuluissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettomaan lainaan ei tarvitse antaa vakuuksia, eikä takaajia. Lainaa saa käyttää vapaasti mihin vain, ilman tarkemman selvityksen antamista.

Paljonko voin saada vakuudetonta lainaa?

Voit hakea Arkadia Rahoituksen kautta lainaa 70.000 € asti.

Millä takaisinmaksuajalla voi saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudetomien lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.

Millä korolla voin saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudettoman lainan korko riippuu monesta eri tekijästä. Todellinen vuosikorko on jotain 4,99 – 38 % väliltä. Katso tästä minkälaisen koron sinä voisit saada lainallesi.