Jätä ilmainen hakemus nyt.

Remonttilaina – Lainaa remonttiin järkevällä korolla

 • Edulliset korot
 • Nopeat lainatarjoukset
 • Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Arkadia Rahoituksen avulla varmistat, että saat parhaan mahdollisen remonttilaina tarjouksen. Kilpailutamme yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä puolestasi yhteistyökumppaneidemme kautta. Saat lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen ja voit valita useista tarjouksista itsellesi parhaan lainan remonttiin.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kilpailuta remonttilaina Arkadia Rahoituksen avulla

Kuka voi kilpailuttaa remonttilainat Arkadialla?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Valitse minkä suuruisen lainan tarvitset remonttiisi

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika. Lisäksi tarvitsemme sinun sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta voimme esitellä sinulle löytämämme remonttilainat.

Täytä lainahakemus ja etsimme sinulle edullisimman lainan remonttisi kuluihin

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Täytä ilmainen hakemus antamalla perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta. Hakemuksen täytön jälkeen etsimme sinulle sopivimman rahoituksen.

Yhdessä arkipäivässä saat useita lainatarjouksia remonttisi toteuttamiseen

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia remonttisi toteuttamiseen, joista voit valita itsellesi sopivimman. Rahat saa nopeasti tilille lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Edulliset remonttilainat kauttamme

Kaipaako asuntosi remonttia? Kuinka suuresta remontista on kyse? Teetkö remontin itse vai teetätkö sen? Nämä kolme asiaa kannattaa selvittää, ennen remontin aloittamista. Jos sinulta löytyy tarvittavat kädentaidot siihen, että teet remontin itse, niin budjetti on helppo selvittää laskemalla kaikki materiaalien hinnat yhteen. Mikäli päätät teettää remontin, niin työt kannattaa kilpailuttaa. Usein ensimmäinen paikka ei ole välttämättä se halvin, vaan on järkevä tiedustella remontin hintaa useasta eri paikasta.

Kun remontti on budjetoitu, niin remonttilainan hakeminen on huomattavasti helpompaa, sillä lainaa haetaan suunnilleen oikea määrä. Budjetoinnin ja lainan hakemisen jälkeen voit vertailla palvelussamme saamiasi lainavaihtoehtoja. Saat tutkia vaihtoehtoja rauhassa, eikä sinun ole pakko hyväksyä tarjouksia, mikäli et ole niihin täysin tyytyväinen.

Arkadia Rahoituksen tavoitteena on tehdä sinun lainanhaku prosessistasi mutkatonta ja samalla varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa. Ilmaisen palvelumme avulla remonttilainan hakeminen on ilmaista, turvallista, läpinäkyvää ja ennen kaikkea helppoa. Aloita siis remontointi urakkasi käyttämällä Arkadia Rahoitusta.

Vertaile remonttilainat

Lainantarjoajia on nykyään todella runsaasti ja juuri runsaus tekee eri lainatuotteiden ja lainantarjoajien vertailusta hankalaa. Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen remonttilaina. Palvelumme kilpailuttaa yli 35 pankkia ja lainantarjoajaa ja kerromme sinulle avoimesti, mistä sait parhaat lainatarjoukset remonttisi rahoittamiseen.

Aloita lainaprosessi valitsemalla haluttu lainasumma ja laina-aika. Lisäksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämän jälkeen ohjaamme sinut täyttämään nopean ja selkeä hakemuksen, jotta voimme lähettää sinulle parhaat ja kriteereihisi sopivimmat lainatarjoukset. Voit vertailla eri lainavaihtoehtoja selkeässä näkymässä. Tavoitteenamme onkin, että et joudu lukemaan pikkupränttiä ja miettiä onkohan lainassa jotain piilokuluja.

Remonttilainojen vertailu on todella tärkeää, sillä vakuudettomissa lainoissa voi olla isojakin eroja niin koroissa, kuin muissakin kuluissa. Käytä vertailun apuna todellista vuosikorkoa, niin saat erinomaisen kokonaiskuvan siitä, paljonko laina tulee lopulta maksamaan. Muista myös suhteuttaa lainasumman omaan talouteesi sopivaksi, eli hae lainaa vain sen verran, mitä pystyt maksamaan takaisin.

Remonttilainan korko

Lainan suurin kuluerä on korko. Siksi onkin todella tärkeää, että löydät remonttilainan mahdollisimman alhaisella korolla. Parhaimmassa tapauksessa voit säästää useita tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa, kun hyödynnät ilmaista lainapalveluamme.

Remonttilainan korko riippuu aina lainantarjoajasta ja asiakkaasta. Mitä paremmaksi hakijaksi lainantarjoaja asiakkaan katsoo, niin sitä alhaisemman koron hän lainalleen saa. Lainantarjoajilla on myös erilaisia ehtoja lainaamiselle. Ehtoja voivat olla esimerkiksi tietty ikä ja vuositulot. Laina on aina henkilökohtainen ja siksi ei kannata kiinnittää huomiota liikaa muiden ihmisten lainoihin.

Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään alhaisimman koron remonttilainallesi. Voit kilpailuttaa lainasi täysin ilmaiseksi ja me etsimme sinulle parhaat remonttilainat yli 35 lainantarjoajan joukosta.

Remonttilainan korko vaihtelee 4–20 % välillä. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä alhaisemman koron lainalle usein saa. Muista, että voit saada alhaisemman koron myös silloin, kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämä onkin todella järkevää, varsinkin silloin, kun remontoit yhteistä asuntoa puolisosi kanssa.

Mistä remonttilainaa haetaan?

Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään pankin tai muun lainantarjoajan, joka haluaa olla mukana toteuttamassa unelmiesi remonttia. Remonttilainan haku onnistuu helposti verkkosivuiltamme ja palvelun käyttäminen onkin todella järkevää, sillä lainatarjousten hakeminen on täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Näytämme sinulle parhaiten kriteereihisi sopivat lainat. Tutustu lainantarjoajiin ja lainaehtoihin kuitenkin huolellisesti, sillä lainantarjoajien ehdot voivat vaihdella paljonkin. Muista, että lainojen vertailu on mahdollista silloin, kun lainat ovat samanlaisia, eli lainasumma ja laina-aika ovat samat.

Mieti ennen hakua budjetti ja selvitä, missä aikataulussa voit maksaa lainan takaisin. Kuukausierien selvittäminen onkin tärkeä suhteuttaa omaan talouteen, sillä laina ei saisi vaikuttaa liian negatiivisesti omaan talouteen. Varmistathan siis ennen hakemuksen tekoa, ettei lainan kuukausierä ole aivan liian korkea. Selvitä myös lainan todellinen vuosikorko, niin voit varmistaa, että löydät oikeasti edullisimman lainan remonttisi rahoittamiseen.

Kun haet remonttilainaa Arkadia Rahoituksen kautta, niin suosittelemme tekemään hakemuksen huolellisesti alusta loppuun. Hakemuksen täytön jälkeen kaikki saamasi lainavaihtoehdot kannattaa käydä läpi tarkasti ajan kanssa. Arkadia Rahoitus ei myönnä lainaa, vaan tarkoituksemme on vain auttaa sinua löytämään mahdollisimman edullinen laina, jotta et maksaisi liikaa remontistasi.

Kuka voi saada remonttilainaa?

Voit täyttää yksinkertaisen lainahakemuksen palvelussamme nopeasti. Muista kuitenkin vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Mikäli olet hoitanut raha-asiasi kunnolla ja olet 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ei lainan myöntämiselle usein ole mitään estettä. Muista kuitenkin, että jokaisen lainanmyöntäjän kriteerit ovat erilaiset.

Lainan saa tilille yleensä suhteellisen nopeasti, joten hae lainaa Arkadia Rahoituksen kautta ja aloita suunnittelemasi remontti jo tänään.

Muista verovähennykset remonttilainassa

Verovähennysten ansiosta saat remontin edullisemmin, koska saat osan remonttiin käytetyistä rahoista takaisin itsellesi. Remontti on verovähennyskelpoinen silloin, kun remontti tehdään kotona tai esimerkiksi mökillä. Myös vanhempien ja isovanhempien asuntoihin tehdyistä remonteista voi hakea verovähennyksiä. Mikäli haluat remontillesi verovähennyksiä, suosittelemme käymään vero.fi sivulla lukemassa asiasta lisää.

Verovähennysten hakeminen on mahdollista, vaikka et omistaisikaan remontoitavaa asuntoa. Riittää, kunhan remontoitava kohde on sinun käytössäsi.

Verovähennykseen on oikeutettu seuraavat kunnossapito- ja perusparannustyöt:

 • Puutarha- ja pihatyöt
 • Keittiöremontti
 • Omakotitalon sähkö- ja putkityöt
 • Pintaremontti, kuten lattiaremontti tai maalaustyöt
 • Kylpyhuone- tai saunaremontti
 • Lukitus- ja valaistustyöt

Usein kysytyt kysymykset

Onko remonttilainoissa suuria eroja?

Remonttilainojen ehdoissa voi olla suuriakin eroja. Etsi itsellesi parhaat remonttilainat täysin ilmaiseksi Arkadia Rahoituksen avulla.

Millä takaisinmaksuajalla voin saada remonttilainaa?

Remonttilainaa saa parhaimmillaan jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Voinko hakea remonttilainaa?

Voit hakea remonttilainaa, mikäli olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot. Lisäksi hakijoilta vaaditaan lähes poikkeuksetta puhtaita luottotietoja.

Kuinka paljon voin hakea remonttilainaa?

Voit hakea lainaa jopa 60.000 €, eli lainasummasta remontin ei pitäisi jäädä kiinni. Kilpailuta remonttilainasi Arkadia Rahoituksen kautta ja toteuta suunnittelemasi remontti.