Lainalaskuri

Laske lainasi korko ja kulut lainalaskurilla sekä pyydä lainatarjoukset ilmaiseksi eri pankeilta. Kaikki lainojen kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Laske laina

+
vuotta +
% +
?Esimerkiksi palvelumaksut ja tilinhoitomaksut
?Esimerkiksi avausmaksu tai sopimusmaksu
0
60 kuukautta
0
0.00
0
0 %
Näytä lyhennyssuunnitelma

Etsi sinulle sopivin laina

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö

Miten lainalaskuri toimii?

Arkadia Rahoituksen lainalaskuri on todella helppokäyttöinen. Laskuriin syötetään vain haluttu lainasumma ja laina-aika sekä muutama lisätieto, jonka jälkeen järjestelmä antaa arvion lainasi kuukausikuluista. Lainalaskurin toimii lainaamisen tukena, sillä se antaa arvion, mitä laina tulisi maksamaan kuukaudessa. Arkadia Rahoituksen lainalaskuri on auttanut jo yli 240 000 suomalaista kilpailuttamaan lainat ja peräti 70 % on saanut palvelumme avulla lainatarjouksen.

Miksi lainalaskuria kannattaa käyttää?

Lainalaskuri helpottaa selvittämään, kuinka korko ja muut kustannukset, kuten avaus- ja tilinhoitomaksu vaikuttavat lainan lyhennyseriin ja lopullisiin kustannuksiin. Tarjoamme lainalaskurin lisäksi kätevän lyhennyssuunnitelman, jonka avulla voi nähdä tarkasti kuukausitasolla lyhennettävän summan, korkojen osuuden ja jäljellä olevan lainan. Lyhennyssuunnitelma tekeekin lainan takaisinmaksamisen suunnittelusta huomattavasti helpompaa ja selkeämpää.

Laina kannattaa aina suunnitella niin, että maksuaika ja lyhennyserät on mitoitettu omaan taloudelliseen tilanteeseen sopiviksi. Näin lainan lyhentäminen sujuu ilman ongelmia ja rahaa jää muuhunkin, kuin pelkkään lainan takaisinmaksuun. Voit mitoittaa lainan omaan talouteesi laatimalla budjetin, jossa selvität tulosi ja menosi.

Huomioithan, että lainalaskuri on vain suuntaa antava. Saat lopullisen tiedon lainan kuukausieristä ja kokonaiskustannuksista, kun saat lainatarjouksia. 

Miten lainalaskuri toimii?

Valitse miten paljon tarvitset lainaa ja kuinka pitkällä takaisinmaksuajalla. Tämän jälkeen annat vielä muutaman lisätiedon. Tiedot annettuasi saat välittömästi näkyviin arvion lainan kuukausieristä, korkojen osuudesta, todellisesta vuosikorosta sekä lainasi kokonaiskustannuksista.

Milloin minun kannattaa hyödyntää lainalaskuria?

Ilmaista lainalaskuria kannattaa hyödyntää aina on mielessä sitten uuden lainan hakeminen tai vanhojen lainojen yhdistäminen. Lainalaskuria käyttämällä saat selkeämmän kuvan uuden- tai yhdistelylainan kokonaiskustannuksista, jolloin lainapäätöksen tekeminen helpottuu.

Mikä on todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko lasketaan ottamalla huomioon kaikki lainaan sisällytetyt maksut (lainasumma, tilinhoitomaksu, mahdollinen avausmaksu, palvelumaksu jne). Lainoja kannattaakin aina vertailla todellisen vuosikoron avulla, sillä se antaa selkeämmän kuvan lainan kustannuksista verrattuna esimerkiksi siihen, jos lainoja vertailtaisiin pelkän nimelliskoron perusteella.