Kilpailuta lainat ja voit säästä rahaa

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainasi yli 35 pankilla ja rahoitusyhtiöllä täysin ilmaiseksi. Lainojen kilpailutus palvelumme avulla on nopeaa ja vaivatonta. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200 000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Kilpailuta lainasi nyt jättämällä ilmainen hakemus.

  • ✔ Edulliset korot
  • ✔ Nopeat lainatarjoukset
  • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Lainojen kilpailutus Arkadia Rahoituksella

Kuka voi kilpailuttaa lainat Arkadialla?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Vain kilpailuttamalla lainat saat parhaan tarjouksen

Mikäli olet hakemassa uutta lainaa tai vain etsimässä edullisempaa lainaa vanhojen kalliiden lainojesi tilalle, olet oikeassa paikassa. Lainantarjoajia on nykyään todella paljon, eikä ilman huolellista kilpailutusta voi olla varma parhaasta lainatarjouksesta. Etsimme sinulle parhaat lainavaihtoehdot yli 35 lainantarjoajan joukosta. Lainojen kilpailuttaminen palvelumme avulla on siis yksinkertaista ja nopeaa.

Sinun tulee vain kertoa meille lainasumma, laina-aika sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen siirryt täyttämään nopean hakemuksen, jonka pohjalta lähetämme sinulle parhaiten kriteereihisi sopivat lainavaihtoehdot.

Kerromme sinulle selkeästi, paljonko laina maksaa kokonaisuudessaan ja mitä ehtoja eri lainantarjoajilla on. Lopullinen lainahakemus tehdään suoraan luotonantajalle eli meidän tehtävänämme on auttaa sinua löytämään paras mahdollinen laina.

Kerro minkälaisen lainan haluat kilpailuttaa

1.

MINKÄLAISTA LAINAA TARVITSET?

Aloita lainojen kilpailutus valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus kilpailutusta varten

2.

TÄYTÄ NOPEA LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja laita hakemuksesi eteenpäin. Me kilpailutamme sinulle edullisimmat lainat täysin ilmaiseksi.

Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainasi ja saat nopean vastauksen

3.

VASTAUS JOPA SAMANA PÄIVÄNÄ

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit huolellisen tutkimisen jälkeen valita parhaimman. Voit saada lainan tilillesi jo samana päivänä.

Lainojen kilpailutus voi tuoda säästöjä

Aloita lainojen kilpailuttaminen Arkadia Rahoituksen palvelussa. Olemme tutkineet eri lainantarjoajat todella tarkasti, jotta voisimme auttaa sinua mahdollisimman hyvin. Lainojen kilpailuttaminen voi tuoda todella merkittäviä säästöjä, jos esimerkiksi yhdistät vanhat ja kalliit lainasi yhdeksi isommaksi, mutta huomattavasti edullisemmaksi lainaksi. Yhtä lainaa on huomattavasti mukavampi maksaa takaisin, sillä et joudu lyhentämään useita eri lainoja samanaikaisesti.

On siis järkevää kilpailutta lainasi ja yhdistää ne yhdeksi isommaksi lainaksi. Joudut maksamaan yhdestä lainasta vain yhdet korot ja lyhennykset, joka tarkoittaa usein huomattavasti alhaisempia kuukausittaisia lainanhoitokuluja.

Mikäli haet täysin uutta lainaa, on palvelumme käyttäminen myös suositeltavaa. Autamme sinua löytämään mahdollisimman edullista lainaa kilpailuttamalla yli 35 lainantarjoajaa. Palvelumme on maksuton ja erittäin helppokäyttöinen, joten ole järkevä ja hyödynnä ilmaista palveluamme. 

Kun olet täyttänyt hakemuksen kauttamme, listaamme sinulle kriteereihisi sopivat lainat ja voit vertailla niitä helposti yhdestä näkymästä. Muista tutustua tarkkaan lainojen ehtoihin ja todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainan kulut. Huolellinen tutkiminen varmistaa sen, että saat mahdollisimman kattavan kokonaiskuvan lainoista, ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Huomioithan, että palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, eli sinun ei ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia.

Aloita lainan kilpailutus tänään Arkadia Rahoituksen avulla ja säästä suuria summia lainan kokonaiskustannuksissa.

Esimerkkejä käyttäjiemme säästöistä

Kilpailuttamalla saavutettu säästö on laskettu vertaamalla edullisinta ja kalleinta lainatarjousta keskenään.

Löydä itsellesi sopivin lainatarjous

Ennen kuin haet lainaa, mieti kuinka suuren lainasumman tarvitset ja kuinka nopeasti pysty maksamaan lainan takaisin. Oikea mitoitus on yksi tärkeimmistä asioista lainaa haettaessa, sillä omaan talouteen mitoitettu laina on helppo maksaa takaisin.

Muista, että laina kannattaa aina maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin. Mitoita lainan takaisinmaksu kuitenkin niin, ettei lainan kuukausimaksut nouse aivan liian korkeiksi.

Lainan kokonaiskustannukset ovat monen asian summa, mutta suurimmat vaikuttavat tekijät ovat: sinä lainan hakijana, lainasumma, laina-aika ja lainantarjoaja. Mikäli olet hoitanut raha-asiasi kunnialla eli luottotietosi ovat puhtaat ja sinulla on säännölliset kuukausitulot, niin lainan saamiselle ei pitäisi olla mitään estettä.

Kilpailuta lainasi palvelumme avulla

Lainojen kilpailuttaminen itsenäisesti on lähes mahdotonta. Kilpailuttaminen itse on todella hidasta ja vaivalloista, sillä erilaisia lainoja ja luottoja on lainamarkkinoilla todella paljon. Lisäksi eri lainantarjoajien kulut, lainasummat ja maksuaikataulut vaihtelevat suurestikin.

Onneksi Arkadia Rahoitus tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa, nopeaa ja täysin ilmaista. Kilpailutamme puolestasi yli 35 pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta sinä saat mahdollisimman edullista lainaa. Hakukoneemme etsii kriteereihisi sopivat lainantarjoajat ja voit tutustua eri lainoihin kätevästi yhdessä näkymässä. Palvelumme avulla lainojen kilpailutus on turvallista ja selkeää eikä palvelumme käyttö sitouta sinua mihinkään. Käytä siis maksutonta palvelua ja säästä suuria summia lainakuluissasi.

Kilpailuta lainat helposti 2 minuutissa

Kun kilpailutat lainat kauttamme, kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Vain kilpailuttamalla löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä hakemus vie vain 2 minuuttia Et sitoudu mihinkään, vaan voit valita hylkäätkö vai hyväksytkö saamasi lainatarjoukset.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainojen kilpailutus kannattaa?

Lainojen kilpailuttamisen avulla varmistat, että löydät itsellesi parhaan ja ennen kaikkea edullisimman lainan.

Maksaako lainojen kilpailuttaminen?

Ei. Voit kilpailuttaa lainat täysin ilmaiseksi ilman mitään sitoumuksia.

Miten tiedän mikä laina on paras minulle?

Lainaa voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Täytä lainahakemus sivustollamme ja me etsimme antamiesi kriteerien perusteella sopivimmat lainavaihtoehdot.

Kauanko lainojen kilpailuttaminen kestää?

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat lainat nopeasti jopa minuutissa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko vaihtelee 4,00-20 % välillä.

Kuinka suuren summan voin kilpailuttaa?

Voit kilpailuttaa lainat aina 60.000 € asti