Autolaina jopa 60.000 € asti

Kilpailuta 2 minuutissa

Arkadia Rahoituksen avulla varmistat itsellesi edullisen autolainan. Kilpailutamme puolestasi yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä täysin ilmaiseksi. Täytä nopea hakemus ja säästä lainan koroissa ja kuluissa.

Jätä ilmainen hakemus nyt ja hae kilpailukykyistä autolainaa.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö
  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta rinnakkaishakijasta ja lähetä hakemuksesi. Me etsimme sinulle sopivimman autolainan antamiesi kriteerien perusteella.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Löydä halpa autolaina avullamme

Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään halvimman autolainan antamiesi kriteerien perusteella. Ilmainen palvelumme kilpailuttaa kätevästi yli 35 pankkia ja luotonmyöntäjää, jotta sinä saisit mahdollisimman halvan autolainan.

Sähköpostiisi saapuvien linkkien avulla pääset kätevästi katsomaan eri lainatarjouksia ja lainojen tarkempia ehtoja. Lisäksi voit halutessasi lukea lisää lainantarjoajista kätevästi heidän omilta verkkosivuiltaan.

On todella tärkeää, että tutustut eri lainavaihtoehtoihin huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kiinnitä huomiota ainakin lainasummaan, takaisinmaksuaikaan ja todelliseen vuosikorkoon. Huolellisen tutkimisen jälkeen lainaaminen on todella helppoa, Emme nimittäin halua, että unelmiesi auton hankkiminen peruuntuisi mutkikkaan lainaprosessin takia.

Autolaina on yleensä vakuudetonta lainaa, eli voit ostaa minkälaisen ajoneuvon itse haluat. On mieleinen ajoneuvo sitten auto, moottoripyörä tai asuntoauto, niin muista, että halvimmat autolainat löytyvät ilmaisen palvelumme avulla.

Kilpailuta autolainasi palvelumme avulla

Autolainaa miettiessä on syytä ensin miettiä oma budjetti uudelle autolle. Ota budjetin tekemisessä huomioon myös mahdollisten lisävarusteiden hinta. Kun auton hinta on suunnilleen tiedossa, siirry palveluumme ja täytä tarvittavat tiedot.

Palvelumme avulla kilpailutat yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat nopeasti lainatarjouksia ja voit tarkastella niitä selkeässä näkymässä. Avullamme varmistut siitä, että saat mahdollisimman edullisen autolainan antamiesi kriteerien pohjalta. Ilmainen palvelumme ei sido sinua mihinkään vaan voi halutessasi myös hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset. Ole siis järkevä ja kilpailuta autolainasi Arkadia Rahoituksen avulla.

Varmista alhainen autolainan korko

Tarjoamme sinulle kattavan lainojen kilpailutuksen, jonka avulla varmistat mahdollisimman alhaisen koron autolainallesi. Listaamme sinulle useita eri lainavaihtoehtoja, josta voit valita tarpeisiisi sopivimman. Palvelumme avulla vertailet helposti eri lainantarjoajien ehtoja, korkoja, muita kuluja ja takaisinmaksuaikoja.

Voit saada autolainallesi alhaisemman koron, mikäli haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämä onkin järkevää varsinkin silloin, jos ostat auton esimerkiksi puolisosi kanssa yhteiskäyttöön. Myös hyvin hoidetut raha-asiat ja huolellisesti täytetty lainahakemus voivat edesauttaa edullisen autolainan saamista.

Autolainan korko on aina hakijakohtainen. Hae siis autolainaa ilmaisen palvelumme kautta ja katso minkälaisen koron sinä voisit saada lainallesi. Muista tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin huolellisesti ennen luottosopimuksen tekemistä. Huomioithan, että Arkadia Rahoitus ei itse myönnä autolainaa vaan me autamme sinua vain löytämään parhaan lainan useiden eri vaihtoehtojen joukosta. Luottosopimus tehdään siis aina suoraan luottoyhtiön kanssa.

Vertaile ja löydä parempi autolaina

Jokaisella on varmasti joskus ollut ainakin jonkin asteinen autokuume. Uuden auton hankkimiseen tarvitsee kuitenkin yleensä melko paljon pääomaa. Onneksi palvelumme avulla voit hankkia unelmiesi auton, edullisella autolainalla.

Verkossa toimivat lainapalvelut ovat aivan yhtä hyviä, kuin autoliikkeiden rahoituspalvelut ja siksi kannattaakin vertailla eri vaihtoehtoja, ennen kuin tekee lopullisen rahoituspäätöksen. Verkossa toimivien lainojen etu on siinä, että niitä on todella helppo vertailla etukäteen. Tämä onkin järkevää sillä eri lainantarjoajien tarjoukset voivat vaihdella todella rajusti.

Verkosta haettavaa lainaa voisi verrata siihen, että marssisit autoliikkeeseen ostamaan autoa käteisellä, sillä hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat ovat tililläsi todella nopeasti. Haluamme Arkadia Rahoituksella varmistaa, että sinä et maksa liikaa autolainastasi, joten hyödynnä ilmaista palveluamme unelmiesi auton hankintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko voin hakea autolainaa?

Voit hakea kauttamme autolainaa aina 60 000 € asti. Täytä tiedot ja katso sinulle edullisimmat autolainat tästä.

Minkälaisella korolla voin saada autolainaa?

Autolainan korko on yksilöllinen. Arkadia Rahoituksella todellinen vuosikorko on alkaen 4,00 %.

Tarvitsenko autolainaan vakuuksia?

Suurin osa autolainoista on vakuudettomia lainoja, eli sinun ei tarvitse asettaa lainalle vakuuksia tai etsiä takaajia.

Onko autolainan hakeminen maksutonta?

Palvelumme on ilmainen, eikä palvelun käyttö sido sinua mihinkään. Aloita autolainan hakeminen avullamme.