Joustoluottoa jopa 60.000 €

Korko alkaen 4,00 %

Arkadia Rahoituksen avulla löydät parhaan joustoluoton. Kilpailutamme yli 35 lainantarjoajaa yhdellä ilmaisella hakemuksella. Palvelumme avulla löydät sinulle edulliset joustoluotot helposti ja nopeasti.

Hae joustoluottoa jättämällä hakemus nyt.

 • ✔ Tarjouksia heti
 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kuka voi kilpialuttaa joustoluoton Arkadia Rahoituksen avulla?

Kuka voi kilpailuttaa luotot Arkadialla?

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Kerro minkälaisen luoton tarvitset

1.

MINKÄLAISEN LUOTON TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä joustoluotto hakemus

2.

TÄYTÄ HAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta. Lähetä hakemuksesi, jotta me voimme etsiä sinulle sopivimman joustoluoton.

Saat nopean vastauksen hakemuksellesi

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita tarjouksia, joista voit valita sopivimman. Parhaassa tapauksessa joustoluotto on käytössäsi jo saman päivän aikana.

Autamme sinua löytämään edullisen joustoluoton

Eri joustoluottojen etsiminen ja kilpailuttaminen ilman siihen erikoistunutta palvelua on todella työlästä, ellei jopa mahdotonta. Eri vaihtoehtojen tutkiminen itsenäisesti vie todella paljon aikaa, sillä joustoluottojen tarjoajia on nykyään todella paljon. Vertailua hankaloittaa myös eri luotonmyöntäjien tavat veloittaa joustoluoton käytöstä.

Onneksi Arkadia Rahoitus auttaa löytämään sinulle parhaan mahdollisen joustoluottotarjouksen yli 35 lainantarjoajan joukosta. Mieti vain etukäteen, kuinka suuren puskurin talouteesi tarvitset ja minkälaista lainaa olet etsimässä. Joissain tapauksissa, kuten esimerkiksi remontin rahoittamisessa jatkuva luotto, eli joustoluotto voi olla erinomainen ratkaisu. Normaali kulutusluotto on parempi ratkaisu, mikäli olet hankkimassa esimerkiksi uutta kodinkonetta tai autoa, koska silloin tuotteen tarkka hinta on usein selvillä.

Aloita lainanhakuprosessi syöttämällä luottosumma ja täytä nopea hakemus. Tämän jälkeen Me etsimme sinulle kriteereihisi parhaiten sopivat joustoluotot. Pääset helposti tutkimaan eri lainantarjoajia lähettämistämme linkeistä.  Mikäli sopiva joustoluotto löytyy, on luottohakemuksen loppuun tekeminen todella helppoa ja nopeaa. Voit saada luoton käyttöösi jopa saman päivän aikana. 

Me Arkadia Rahoituksella autamme sinua löytämään edullisen joustoluoton. Emme siis myönnä lainaa vaan toimimme vaan reiluna apurina, jotta sinä et joutuisi maksamaan liikaa lainoistasi.  Me etsimme sinulle parhaat lainavaihtoehdot täysin ilmaiseksi, jotta sinä voisit keskittyä olennaiseen, eli eri lainavaihtoehtojen vertailuun. Annan meidän tehdä raskas työ puolestasi eli hae joustoluottoa Arkadia Rahoituksen kautta.

Joustoluotto tuo joustoa talouteesi

Voit nostaa joustoluottoa luottolimiittisi puitteissa aina tarpeen mukaan. Joustoluottoa voi nostaa aina haettuun maksimisummaan asti. Sinun ei tarvitse nostaa koko joustoluottoa kerralla, vaan voit nostaa sitä aina, kun tarvitset lisärahoitusta esimerkiksi remonttiin. Joustoluotto on siis eräänlainen kulutusluotto, jonka luottorajan puitteissa voit nostaa luottoa käyttöösi aina tarpeen vaatiessa.

Joustoluotto esimerkki

Löydät parhaat joustoluotot hyödyntämällä Arkadia Rahoituksen ilmaista palvelua. Etsimme sinun antamiisi kriteereihin parhaiten sopivat joustoluotot yli 35 lainantarjoajan joukosta. Palvelumme on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Aloita joustoluoton hakeminen Arkadia Rahoituksen avulla.

Paras joustoluotto löytyy vertailemalla

Kuten kaikki muidenkin lainojen, niin myös joustoluottojen kilpailuttaminen kannattaa. Joustoluotot ovat yleensä vakuudettomia lainoja, eli lainalle ei tarvitse asettaa vakuuksia tai takaajia. Tämä tekee lainaprosessista usein paljon selkeämmän ja lainaa saa nopeammin.

Joustoluotto on kuitenkin yleensä hieman kalliimpaa lainaa, kuin esimerkiksi vakuudellinen laina, mutta sen etu on juuri sen joustavuudessa. Joustoluottoa voi nostaa aina omien tarpeiden mukaan ja maksat lainasta korkoa ja muita kuluja vain nostetulle osalle luottoa.

Kuten muitakin lainoja, niin myös joustoluottoja kannattaa vertailla todellisen vuosikoron avulla. Siihen sisältyy kaikki lainan kulut, kuten korko, aloitusmaksu, käsittelykulu ja muut lainanhoitokulut. Todellista vuosikorkoa tarkastelemalla sinulle selviää, kuinka paljon luotto maksaa kokonaisuudessaan. Eri joustoluotoissa voi olla suuriakin eroja, joten vertailu on todella järkevää. Parhaassa tapauksessa löydät Arkadia Rahoituksen kautta edullisen ja sinulle sopivan joustoluoton ja säästät samalla jopa tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa.

Löydä sinulle sopivin joustava lainatarjous

Joustoluottojen tarjoajia on lainamarkkinoilla pilvin pimein. Lainantarjoajia on sekä Suomesta, että ulkomailta. Sinun kannattaakin käyttää maksutonta palveluamme parhaiden vaihtoehtojen löytämiseen, sillä tarjontaa on todella paljon.

Kerromme rehellisesti, paljonko laina maksaa ja mitkä ovat kriteerit lainan myöntämiselle. Suosittelemme, että käytät eri joustoluottojen vertailuun aikaa ja vaivaa, koska niin varmistat, että löydät parhaan mahdollisen vaihtoehdon sinun lainatarpeeseesi.

Määrittele vain luottosumma ja mieti valmiiksi, kuinka paljon voit lyhentää luottoa kuukaudessa. Täytä nopea hakemus, jonka jälkeen listaamme sinulle kaikki vaihtoehdot yhteen näkymään. Tämän jälkeen voit aloittaa eri vaihtoehtojen huolellisen tutkimisen, jonka avulla varmistat oikean vaihtoehdon valinnan. 

Palvelumme käyttö ei sido sinua mihinkään, eli mikäli et löydä sopivaa joustoluottoa, ei sinun tarvitse hyväksyä yhtäkään tarjousta. Vertaile joustoluotot avullamme nyt, sillä pienellä vaivan ja todella helppokäyttöisen ja ilmaisen palvelumme avulla voit säästää suuria summia rahaa lainan koroissa ja kuluissa.

Mihin joustoluottoa kannattaa käyttää?

Joustoluotto on erittäin monipuolinen lainatuote. erityisen hyvin se kuitenkin sopii arjen yllättävien tilanteiden rahoittamiseen. Joustoluotto helpottaa oman talouden hoitoa, mikäli lainaa otat lainaa oman maksukykysi rajoissa.

Erityisesti remonteissa ja muissa vaikeasti etukäteen budjetoitavissa asioissa joustoluotto on todella kätevä lainatuote. Ainakin remontissa voi tulla useita yllättäviä kulueriä, joihin olisi ollut mahdotonta varautua etukäteen. Joustoluoton avulla sinun ei kuitenkaan tarvitse keskeyttää remontointia vaan voit hakea lisärahoitusta helposti ja nopeasti.

Muistathan, että lainaa ei kannata hakea, mikäli ei ole täysin varma, että sen takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia. Ongelmat takaisinmaksun kanssa johtavat pahimmassa tapauksessa maksuhäiriömerkintään. Hae lainaa siis vain sen verran mitä tarvitset ja varmista, että takaisinmaksu onnistuu, vaikka joku kuukausi menot olisivatkin normaalia suuremmat.

Joustoluotto sopii hyvin ainakin seuraaviin tarkoituksiin:

 • Remontti
 • Arjen yllättävät kulut

Huonoja joustoluoton käyttökohteita ovat:

 • Toisen lainan maksaminen
 • Pelaaminen
 • Juhliminen

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustoluotto?

Joustoluottoa voisi verrata luottokorttiin. Kyseessä on siis joustava laina, jota voi maksaa takaisin omaan tahtiin.

Miten joustoluottoja vertaillaan?

Kilpailuta eri joustoluotot helposti nyt. Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään parhaat joustoluottotarjoukset.

Kuinka korkea korko joustoluotoissa on?

Joustoluoton korko on usein jotain 4-20 % välillä. Ota huomiion kuitenkin tilinhoito- ja avausmaksut, jotka voit nostaa todellista vuosikorkoa.

Kuinka paljon voin hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa haetaan usein muutamia tuhansia, mutta tarvittaessa luottoa voi saada jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Lopullinen luottoraja riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta.