Löydä edullinen laina avullamme

Täytä ilmainen hakemus nyt ja voit saada edullisia lainatarjouksia jopa 35 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

  • Nopeat lainatarjoukset
  • Korko alk. 4,00%
  • Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Arkadia Rahoitus on auttanut vuodesta 2014 kuluttajia löytämään edulliset lainat. Jätä hakemus heti ja löydä edullinen laina.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Arkadia Rahoitus auttaa löytämään edullisen lainan

Kuka voi kilpailuttaa lainat Arkadialla?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISEN LAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

Arkadia Rahoitus löytää edullisia lainoja

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Löydä edullinen laina kauttamme

Kaikki lainaa etsivät ja tarvitsevat haluavat mahdollisimman edullista lainaa. Lainantarjoajia on kuitenkin todella paljon ja lainan hintaan vaikuttaa monta muuttuvaa tekijää, joten miten voit varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa?

Me Arkadia Rahoituksella autamme sinua selvittämään lainatarjousten kulut ja muut mahdolliset maksut. Teemme eri lainavaihtoehtojen vertailemisesta helppoa ja läpinäkyvää, joten voit olla varma, että palvelumme kautta löydät mahdollisimman edullista lainaa. 

Pitkien maksuaikojen lainoissa matala korko voi tuoda useiden tuhansien eurojen säästöt. Tämän takia eri lainatarjousten vertailua ei kannata tehdä hätiköidysti, vaan siihen kannattaa nähdä aikaa ja vaivaa. Onneksi me teemme raskaimman työn puolestasi, eli etsimme edullisimmat ja hakukriteereihisi sopivimmat lainat.

Käytä Arkadia Rahoituksen palvelua ja kilpailuta yli 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Löydät kauttamme edullisimmat lainat aina 60.000 € asti.

Hae halpaa lainaa Arkadia Rahoituksen avulla

Hae halpaa lainaa kauttamme kertomalla ensin lainasumman ja laina-ajan sekä antamalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Tämän jälkeen ohjaamme sinut täyttämään nopean hakemuksen, jonka pohjalta etsimme sinulle halvimmat ja antamiisi kriteereihin sopivimmat lainat.

Tarkastele eri lainatarjouksia huolellisesti ja vasta sen jälkeen tee päätös haluatko ottaa lainaa vai et. Palvelumme ei sido sinua mihinkään, eli voit vapaasti hakea lainatarjouksia niin monta kertaa kuin haluat ja vieläpä täysin ilmaiseksi.

Mikäli löydät sopivan lainan, voit siirtyä lainantarjoajan sivulle tekemään lainahakemuksen loppuun. Me emme siis myönnä lainaa Arkadia Rahoituksella, vaan meidän tehtävänämme on vain varmistaa, että sinä löydät mahdollisimman edullista lainaa parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Edullista lainaa ilman vakuuksia

Netistä voi hakea lainaa todella helposti. Nykyään netissä toimii useita eri palveluita, joiden tarkoitus on helpottaa sinun lainanhakuprosessiasi. Voit hakea vakuudetonta lainaa, vaikka omalta kotisohvalta murehtimatta vakuuksista tai takaajista. Vakuudettoman lainan etu onkin siinä, että sitä saa helposti, eikä lainan käyttötarkoitusta kysellä sen tarkemmin.

Joissain tapauksissa edullinen vakuudeton laina voi olla pelastus, mikäli elämässä tapahtuu jotain yllättävää. Kun lainaa saa nopeasti ja edullisesti, voit hankkia esimerkiksi uuden auton hajonneen tilalle ilman raskasta ja pitkää lainaprosessia. Voit toki hakea lainaa myös perinteisestä kivijalkapankista, mutta prosessi voi tällöin kestää päiviä tai jopa viikkoja. Suosittelemmekin hakemaan kilpailukykyistä ja ennen kaikkea edullista lainaa hyödyntämällä ilmaista palveluamme.

Edullinen laina löytyy Arkadia Rahoituksen avulla. Palvelumme on:

  • Helppokäyttöinen
  • Ilmainen
  • Nopea
  • Selkeä

Yhteishakijan kanssa edullista lainaa

Suosittelemme aina hakemaan lainaa jonkun toisen kanssa yhdessä. Ensinnäkin saat lainaa paljon todennäköisemmin, kun lainanhakijoita on kaksi. Tämä johtuu siitä, että lainantarjoajat katsovat lainaamisen olevan paljon riskittömämpää silloin, kun lainaa hakee useampi kuin yksi. Toiseksi yhteishakijan kanssa lainaa saa usein myös edullisemmin, eli matalammalla korolla. Kolmas syy, miksi lainaa kannattaa hakea yhdessä on se, että saat suurempia summia lainaa helpommin.

Kuka voi hakea edullista lainaa?

Lainaa voi hakea vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa. Muista, että jokaisella lainantarjoajalla on omat kriteerit hakijoille. Halutessasi voit tarkistaa lainaamisen kriteerit lainantarjoajien verkkosivuilta.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä saa edullista lainaa?

Aloita edullisen lainan etsiminen Arkadia Rahoituksen avulla. Palvelumme on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Kilpailutamme yli 35 pankkia ja lainantarjoajaa, jotta sinä saisit mahdollisimman edullista lainaa.

Kuinka edullista lainaa voin saada?

Korko vaikuttaa lainan hintaan suuresti. Todellinen vuosikorko alkaa 4,00 %. Muista, että jokainen lainatarjous on asiakaskohtainen ja lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa monta eri tekijää.

Paljonko voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa aina 60.000 € asti.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Lainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.