Lokakuussa 2023 on tullut voimaan lakimuutos, joka parantaa kuluttajien asemaa lainamarkkinoilla. Luoton nimelliskorko voi 1.10. alkaen myönnettyihin vakuudettomiin lainoihin olla korkeintaan 20 prosenttia.

  • Lainojen nimelliskorko voi olla korkeintaan 15 prosenttia. Tähän voidaan lisätä vielä Suomen pankin määrittämä viitekorko, jonka suuruus määritellään 6 kuukauden välein.
  • Nimelliskoron lisäksi voidaan veloittaa korkeintaan 150 euron edestä muita kuluja vuodessa tai 0,01 prosenttia per päivä avoimesta lainasummasta.
  • Nimelliskorko voi joka tapauksessa olla korkeintaan 20 prosenttia.

Muutos koskee vain 1.10. alkaen myönnettyjä lainoja

Velallisen kannattaa huomioida, että lakimuutos koskee vain 1.10.2023 alkaen myönnettyjä lainoja. Tämä tarkoittaa, että tätä ennen myönnetyissä lainoissa korko voi olla suurempi ja ainut keino hyötyä lakimuutoksesta on kilpailuttaa laina uudeksi.

Lainan kilpailutus onnistuu helpoiten Arkadia Rahoituksen avulla, sillä kilpailutamme puolestasi yli 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lakimuutos mahdollistaa entistä edullisemman lainan

Nyt jokaisella kalliin lainan maksajalla on erinomainen tilaisuus kilpailuttaa lainansa uudelleen. Esimerkiksi Arkadia Rahoituksen yhdistelylainan avulla niputat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi, joka helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuukausittain rahaa arjen hankintoihin.

Arkadia Rahoitus yhteistyökumppaneineen tarjoaa asiakkailleen uuden korkolain mukaisia tarjouksia 1. lokakuuta lähtien. Älä enää hukkaa euroakaan, kilpailuta lainasi uudelleen nyt ja hae itsellesi uuden korkolain mukainen lainapäätös!

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö