Usein kysytyt kysymykset lainanhausta

1. Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka on apunasi lainanhaussa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

2. Mitä tapahtuu kun haen lainaa?

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakuprosessi siirtyy kokonaisuudessaan yhteistyökumppanillemme, joka käsittelee lainahakemuksesi loppuun asti. Et sitoudu mihinkään vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Halutessasi lainahakemuksen tila on tarkistettavissa suoraan yhteistyökumppaniltamme.

3. Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa myönnetään moitteettomasti raha-asiansa hoitaville yli 20-vuotiaille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Maksuhäiriömerkintä estää lainan myöntämisen.

4. Voinko yhdistää vanhoja lainoja?

Kauttamme yhdistät helposti korkeakorkoiset pienlainat ja luottokorttilainat, jolloin sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi muita tarpeitasi varten. Voit hakea lainojen yhdistämistä lainahakemuksemme kautta. Anna lainasummaksi yhdistettävien lainojen kokonaissumma ja hae lainaa.

5. Kannattaako lainanhaku yhdessä?

Yhteishakija, toiselta nimeltään rinnakkaishakija, parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin. Erityisen hyödyllinen yhteishakija on suurempia lainasummia hakiessa. Yhteishakija voi myös vaikuttaa myönteisesti lainasta perittävään korkoon sekä muihin lainaehtoihin. Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Usein yhteishakija on avio- tai avopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla joku muu henkilö, esimerkiksi ystävä tai sukulainen.

6. Minkälaisen koron saan lainalle?

Lainan korko ja ehdot ovat yksilölliset. Korko selviää täyttämällä hakemus, jolloin lähetämme sen eteenpäin kumppanillemme, joka palaa sinulle mahdollisen tarjouksen tai tarjouksien kanssa puhelimitse tai sähköpostitse. Saat itse vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

7. Miten perun lainahakemukseni ja saamani tarjoukset?

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset, eli lainahakemusta ei tarvitse perua. Voit peruuttaa saamasi markkinointiviestit sähköpostin tai tekstiviestin lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi.

Uusimmat artikkelit

 • Annuiteettilaina

  Annuiteettilaina; mikä se on?

  Annuiteettilaina on lainan lyhennysmuoto, jossa laina-aika pysyy samana mutta viitekorkojen muutokset vaikuttavat maksusumman määrään. Se …

  Jatka lukemista

 • luottotiedot

  Mistä saa tietää onko luottotiedot kunnossa?

  Hyvät luottotiedot ovat tärkeä osa jokapäiväistä taloudenhallintaa. Mahdollisilla maksuhäiriömerkinnöillä voi olla pitkäkantoiset vaikutukset niin yksityishenkilön, …

  Jatka lukemista

 • Positiivinen luottotietorekisteri vaikuttaa lainansaantiin

  Vaikeutuuko lainaaminen positiivisen luottotietorekisterin takia?

  Suomessa on astumassa voimaan merkittävä muutos, joka voi vaikuttaa monien kansalaisten mahdollisuuksiin saada lainaa. Uuden …

  Jatka lukemista