Pikalaina 1.000 – 60.000 eurolle fiksusti

Kilpailuta pikalainat 2 minuutissa ja saat lainatarjouksia aina 60.000 euroon asti heti hakemuksen jälkeen.

  • Matalat korot alk. 4%
  • Nopeat lainatarjoukset
  • Kilpailuta yli 35 lainaa yhdellä hakemuksella

Arkadia Rahoituksen kautta haet edullista pikalainaa vaivattomasti. Kilpailuta jopa 35 pikalainaa yhdellä ilmaisella hakemuksella ja valitse paras pikalaina sinulle.

Hae pikalainaa nyt. Palvelu on maksuton.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kilpailuta paras pikalaina Arkadia Rahoituksen avulla

Kuka voi kilpailuttaa pikalainat Arkadialla?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
Valitse minkälaisen pikalainan tarvitset

1.

MINKÄLAISEN PIKALAINAN TARVITSET?

Aloita valitsemalla haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Lisäksi tarvitsemme sekä sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta voimme lähettää sinulle löytämämme lainatarjoukset.

Täytä pikalainahakemus

2.

TÄYTÄ HELPPO JA NOPEA LAINAHAKEMUS

Täytä hakemukseen perustiedot itsestäsi ja mahdoliisesta yhteishakijasta. Lähetä hakemus, jonka jälkeen me etsimme sinulle sopivimmat pikalainat.

Arkadia Rahoitus antaa lainatarjoukset nopeasti ja voit saada pikalainan tilille jopa samana päivänä

3.

VASTAUS JA LAINA NOPEASTI

Saat lainatarajouksia nopeasti ja parhaassa tapauksessa saat pikalainen tilillesi jo saman päivän aikana, kun lainahakemus on jätetty.

Pikalaina heti tilille

Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään edullisen pikalainan nopeasti. Pikalaina on todella kätevä tapa rahoittaa pieni rahantarve, sillä rahat saa yleensä heti tilille. Vaikka lainasummat ovatkin yleensä pienempiä, ei se tarkoita sitä, etteikö pikalainoja kannattaisi vertailla. Pikalainojen ehdoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja, vaikka korkokatto asettaakin nimelliskoron ylärajan 20 %. 

Pikalainan eli toisin sanoen pikavipin etu on siinä, että lainapäätöstä ei tarvitse odotella ja rahat ovat käytettävissä hyvinkin nopeasti. Lainasummat vaihtelevat yleensä 100 eurosta 1000 euroon, eli se sopii esimerkiksi auton korjaamisen rahoittamiseen tai muuhun pieneen rahantarpeeseen. Hyödynnä Arkadia Rahoituksen ilmaista palvelua ja löydä itsellesi parhaat pikalainatarjoukset.

Pikalainat ovat vakuudettomia lainoja ja niiden takaisinmaksuaika on yleensä melko lyhyt. Pikalainojen todellinen vuosikorko on usein huomattavasti korkeampi, kuin esimerkiksi suurissa kulutusluotoissa, mutta etu onkin siinä, että rahat saa käyttöön heti. Pikalainaa ei kuitenkaan kannata ottaa heppoisin perustein, vaan jokaisen lainapäätös tulisi olla harkittu.

Kilpailuta pikalainat Arkadia Rahoituksen avulla

Arkadia Rahoitus pyrkii helpottamaan sinun vertailutyötäsi, sillä pikalainan tarjoajia on markkinoilla todella paljon. Lainantarjoajien suuren määrän lisäksi eripituiset laina-ajat ja lainasummat voivat tehdä vertailusta todella haastavaa. Onneksi palvelumme auttaa sinua löytämään sinulle sopivimman pikalainan helposti ja nopeasti. 

Mieti ennen lainapäätöksen tekemistä paljonko lainaa tarvitset ja kuinka nopeasti olet ajatellut maksaa sen takaisin. Takaisinmaksuajalla ja lainasummalla on nimittäin todella paljon merkitystä lainan ehtoihin. Joskus pienen lainan nopea takaisinmaksaminen voi olla järkevämpää, kuin ison lainan hidas takaisinmaksu. Tämä johtuu siitä, että luotonmyöntäjät elävät lainasumman päälle laitettavien palkkioiden avulla.

Palvelumme avulla selvität vaivattomasti sinulle sopivimmat lainavaihtoehdot ja voit helposti tutustua eri pikalainoja tarjoavien yritysten lainaehtoihin. Vertailun avulla voit säästää suuriakin summia rahaa, vaikka lainasumma olisikin pieni. Tee siis järkevä ratkaisu ja hyödynnä Arkadia Rahoitusta, ennen kuin otat pikalainaa.

Edullinen pikalaina

Kuten aiemmin jo mainittiin, niin edullinen pikalainatarjous on mahdollista löytää vertailun avulla. Pikalainoja on lainamarkkinoilla niin runsaasti, että ilman lainavertailua tarjoavia palveluita eri vaihtoehtojen tutkiminen olisi aivan liian vaikeaa.

Varmista itsellesi edullinen pikalaina vertaamalla eri vaihtoehtojen todellisia vuosikorkoja keskenään. Todelliseen vuosikorkoon sisältyy kaikki lainan kustannukset, kuten korko, aloitusmaksu ja mahdolliset käsittelykulut. On todella tärkeä tarkastella lainan kustannuksia yhtenä kokonaisuutena, eikä kiinnittää huomiota esimerkiksi vain nimelliskorkoon.

Jokaiselle lainanhakijalle edullisuus on varmasti yksi kriteereistä, joten varmista palvelumme avulla, että löydät sinulle edullisimman pikalainan. Jätä siis raskas vertailutyö meille ja säästä palvelumme avulla rutkasti aikaa ja vaivaa, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen, eli lainaehtoihin tutustumiseen.

Löydä sinulle sopiva pikalaina

Pikalainan hakeminen Arkadia Rahoituksen kautta on helppoa. Anna meille vain tarvittavat tiedot eli laina-aika ja -summa sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen sinut ohjataan täyttämään lyhyt ja nopea hakemus, jonka tietojen pohjalta kätevä hakukoneemme etsii sinulle parhaat pikalainat. Voit tutustua eri luotonmyöntäjiin ja lainaehtoihin kätevästi saamistasi linkeistä. Huolellisen tutkimisen jälkeen voit hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset, ilman mitään sitoumuksia.

Aloita lainanhakuprosessi nyt täysin maksuttomalla ja helppokäyttöisellä palvelullamme. Huomioithan, että Arkadia Rahoitus ei myönnä lainaa, vaan me autamme sinua löytämään sinulle parhaat lainavaihtoehdot. Laina haetaan suoraan lainaan myöntäviltä yrityksiltä eli velkasuhde sidotaan lainantarjoajan kanssa. Arkadia Rahoituksen päämääränä on varmistaa, että sinä et maksa liikaa lainoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on laina, joka maksetaan tilillesi nopeasti. Summat ovat yleensä 100-1000 € välillä.

Mistä löydän parhaan pikalainan?

Paras pikalaina on edullinen ja sinun lainatarpeisiisi sopiva. Hyödynnä Arkadia Rahoituksen ilmaista lainapalvelua ja löydä pikalaina tästä.

Mistä edullisin pikalaina?

Edullisimmat pikalainat löytyvät Arkadia Rahoituksen avulla. Ole järkevä ja hae pikalainaa avullamme.

Kuinka korkea korko pikalainoissa on?

Pikalainojen korko vaihtelee 4-20 % välillä.

Kuinka paljon pikalainaa voi hakea?

Voit hakea pikalainaa jopa 60.000 €. Yleensä pikalainaa haetaan kuitenkin 100-1000 €.

Kirjoittanut:

Kirjoittaja Ville Kymäläinen

Ville Kymäläinen

Pankki- ja kulutusluottoalan asiantuntija, joka on toiminut Arkadiarahoituksen omistavan Draivi Media Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2022. Ennen nykyistä rooliaan Ville työskenteli Pohjoismaiden suurimpien kulutusluottoalan yritysten, kuten Northmill Bankin, palveluksessa useissa johtotehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus kulutusluottojen myöntämisestä, luottomallien kehityksestä sekä lainojen elinkaaren hallinnasta. Ville on opiskellut yritysjohtamista ja markkinointia Hanken Svenska Handelshögskolanissa Helsingissä ja asuu vaimonsa kanssa Töölössä. Ville on intohimoisesti sitoutunut kehittämään jatkuvasti parempia palveluita, joita kuluttaja-asiakkaat voivat hyödyntää säästääkseen aikaa ja rahaa arjessaan.

CEO, Draivi Media Oy

LinkedIn