Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainasto laina

Lainasto tarjoaa luottoa arjen eri tarpeisiin ostorahan, eli luottokortin muodossa. Ostoraha on erinomainen tapa tuoda ylimääräistä joustoa jokapäiväisiin menoihin ja rahoittaa arjen isompia ostoksia.

lainasto

Tietoa Lainastosta

Lainasto on GF Money Oy:n tuotemerkki. GF Money on tarjonnut rahoituspalveluita suomalaisille jo vuodesta 2011 ja he toimivat Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Espanjassa. Lainaston päämääränä on olla digitaalisten rahoituspalveluiden johtava nimi ja heidän missionsa on parantaa ja helpottaa ihmisten päivittäistä elämää tarjoamalla vaivattomia rahoituspalveluita, uusinta teknologiaa hyväksikäyttäen.

Lainaston arvoihin kuuluvat vastuullinen lainananto, luotettavuus, joustavuus ja jatkuva kehitys. Lainasto tähtää tarjoamaan asiakaskeskeistä ja asiantuntevaa palvelua, innovatiivisia menetelmiä käyttäen.

Arkadia Rahoitus

Jos haluat vertailla Lainaston tarjoamat lainatuotteet muiden lainamarkkinoilta löytyvien tuotteiden kanssa, on Arkadia Rahoituksen lainavertailu mainio paikka aloittaa lainojen kilpailuttaminen. Arkadia Rahoituksen kautta vertailet eri lainavaihtoehdot helposti ja nopeasti ja voit siis kilpailuttaa Lainaston tarjoamat lainavaihtoehdot vaivattomasti ja saada lainatarjouksen sähköpostiisi jo saman päivän aikana. Lainatarjouksien pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit siis vertailla eri vaihtoehdot ilman painetta sitoutua tiettyyn sopimukseen. Lainojen kilpailutus on sinulle täysin ilmaista ja kaikki Arkadian sivuilta löytyvät rahoittajat ovat Suomen finanssivalvonnan alaisia, luotettavia tahoja.

Lainaston tarjoamat lainatuotteet

Ostoraha

Lainaston tarjoama ostoraha on Lainaston luottokortti, johon voidaan myös liittää virtuaalinen Visa-kortti. Luottoraja on aluksi noin 300-500 euroa, mutta vastuullisen käytön avulla, se voi nousta jopa 3000 euroon. Kortin hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti Lainaston verkkosivujen kautta ja luottopäätöksen voit saada jopa minuuteissa. Virtuaalisen toiminnon ansiosta uuden kortin saa myös käyttöönsä lähes välittömästi, ja sinun ei siis tarvitse odotella muovikortin saapumista. Lainasto vaatii luoton hakijoilta seuraavia asioita:

 • 18-75 vuoden ikää
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot
 • Suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa
 • Että käytössäsi on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Lainaston ostorahan suurin mahdollinen luottosumma on 3000 euroa mutta tätä ei myönnetä kenellekään saman tien, vaan kaikki kortit avataan matalammalla luottorajalla. Maksimissaan ensimmäinen kortilta tehty nosto voi olla 500 euroa. Lainaston Oma Sivu palvelu kertoo sinulle mikä nostorajasi on.

Lainaston luottokortilla lainattu summa maksetaan takaisin samalla tavalla, kun mikä tahansa muukin luottokortilla otettu luotto. Noin kuukauden kuluttua kortin käyttämisestä, saat laskun, josta näet luoton lyhennystiedot. Tämän jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa maksaa joko koko summa, tai alkaa maksamaan lainattua summaa maksuehtojen mukaisissa erissä. Voit myös halutessasi maksaa kuukausittaista minimisummaa suurempaa summaa, maksaaksesi luoton nopeammin takaisin.

Lainasto kertoo verkkosivuillaan ostorahaan liittyvistä kuluista seuraavasti:

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisin maksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.”

Luottosopimuksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä sopimuksen allekirjoittamisesta. Kortilla tehtyjä ostoja tämä ei kuitenkaan peruuta, ja mahdolliset korttimaksut pitää maksaa takaisin 30 päivän kuluessa luottosopimuksen peruuttamisesta. Jos lainattua summaa ei makseta takaisin tänä aikana, peruuntuminen raukeaa ja alkuperäinen sopimus astuu takaisin voimaan.

Lainaston muut palvelut

Ostorahan lisäksi Lainasto tarjoaa tuloturva vakuutusta. Se on vapaaehtoinen ryhmäetuvakuutus, jonka avulla voit paikata kiinteitä kulujasi esimerkiksi työttömyyden tai sairauden yllättäessä. Tuloturvan avulla voit maksaa muun muassa lainasi lyhennyserät, vuokran, sekä sähkö- ja puhelinlaskusi ja näin välttyä turhilta maksuhäiriömerkinnöiltä. Vakuutuskorvaus maksetaan sinulle itsellesi ja voit myös irtisanoa tuloturva vakuutuksen milloin tahansa. Vakuutuksen tarjoaa GF Money Consumer Finance Oy, yhteistyössä Maiden General vakuutusyhtiön kanssa.

Tuloturvan hakuvaatimukset ovat:


 • Vähintään 18 ja enintään 64 vuoden ikä
 • Olet hakemuksen tekohetkellä ollut samassa työsuhteessa vähintään kuuden kuukauden ajan ja tehnyt vähintään 17 työtuntia viikossa, tai olet ollut itsenäinen ammatinharjoittaja vähintään kuusi kuukautta ja soveltuvan työttömyyskassan jäsen.
 • Olet hakemuksen tekohetkellä täysin työkykyinen.
 • Sinulla on vakituinen Suomen osoite ja kuulut Suomen sosiaaliturvan piiriin.
 • Et ole viimeisen 24 kuukauden aikana saanut mitään sairauden johdosta maksettavaa työkyvyttömyysetuutta.
 • Sinulla ei ole hakemuksen tekohetkellä tiedossa ennakkoilmoitusta tulevasta irtisanomisesta tai tiedossa olevaa tulevaa työttömyyttä.

Mitä tuloturva ei korvaa:


 • Tuloturva ei maksa korvausta sellaisista sairauksista, jotka olivat hakijan tiedossa ennen vakuutussopimuksen allekirjoittamista.
 • Tuloturva ei kata psyykkisestä tai stressiperäisestä (kuten masennuksesta) johtuvaa työkyvyttömyyttä.
 • Tuloturva ei kata työkyvyttömyyttä, joka on alkanut vakuutuksen vähimmäisaikana (30 vuorokautta vakuutuksen alkamisesta).
 • Tuloturva ei korvaa osa-aikaista työttömyyttä tai määräaikaisesta sopimuksesta, koeajasta, projekti- tai kausityöstä johtuvaa työttömyyttä. Myöskään työtehtävien laiminlyönnistä johtuvat irtisanominen tai itse tehty irtisanoutuminen ei oikeuta korvauksiin.
 • Tuloturva ei korvaa itsestä riippumatonta irtisanomista, jos se tapahtuu vakuutuksen vähimmäisajan (120 vuorokautta vakuutuksen alkamisesta) aikana.

Lainaston plussat ja miinukset

Plussat:

 • Virtuaalinen kortti: Virtuaalinen kortti tarjoaa joustoa ostoksiin ja sinun ei tarvitse odotella muovikortin saapumista ottaaksesi uuden kortin käyttöösi.
 • Alhainen ikäraja: Lainaston luottokorttia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot.
 • Vastuullinen lainanantaja: Lainasto on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 ja on sitoutunut vastuulliseen lainanantoon.

Miinukset:

 • Suppea laina valikoima: Lainaston laina valikoimasta löytyy vain yksi tuote: ostoraha.
 • Luoton pieni aloitussumma: Vaikka ostorahaa voi ajan kuluessa saada jopa 3000 euroa, alkaa luoton määrä 300-500 eurolla.
 • Tuloturvan tiukat ehdot: Lainaston tarjoamaan tuloturvaan liittyy tiettyjä, varsin tiukkoja ehtoja, jotka eivät välttämättä sovi kaikkien hakijoiden tarpeisiin.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: GF Money Oy
 • Y-tunnus: 2382033-5
 • Toimipaikka: Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku
 • Yhteystiedot: 09 427 05044 / Asiakaspalvelu

Lainaston asiakaspalvelu

Yhteystiedot

09 427 05044 / Arkisin 10-14

Sähköposti

asiakaspalvelu@lainasto.fi

Osoite

Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku