Bondora

Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Bondoran laina

Bondora tarjoaa vakuudettomia lainoja elämän eri tarpeisiin, 100 eurosta, aina 10 000 euroon asti. Tämä artikkeli tarjoaa selkeän ja nopean yhteenvedon Bondoran tarjoamista palveluista ja auttaa sinua tekemään informoituja päätöksiä heidän lainatuotteistaan.

Bondora logo

Tietoa Bondorasta

Bondora on vuonna 2008 Pärtel Tombergin Virossa perustama rahoitusalanyritys. Keskellä finanssikriisiä perustetun yrityksen päämääränä oli auttaa perinteisten pankkien pulaan jättämiä henkilöitä. Vuosien mittaan Bondoran missio on pysynyt samana ja he haluavat edelleen auttaa ihmisiä saamaan taloudellisen tilanteen takaisin haltuunsa ja tarjota rahoituspalveluita jopa niille, joille perinteiset rahoittajat eivät niitä tarjoa.

Bondora on vertaislainapalvelu, eli rahoittajina toimivat yksityishenkilöt eikä rahoituslaitos. Toisin sanoen, Bondoran myöntämien lainojen rahoitus tulee yksityissijoittajilta, jotka haluavat sijoitukselleen korkotuottoa. Bondora toimii siis välittäjänä lainanhakijan ja sijoittajan välillä ja nämä kaksi osapuolta pysyvät toisilleen tuntemattomina.

Bondoran arvoihin kuuluu läpinäkyvät lainaehdot ja rehellinen palvelu. He haluavat lainan hakemisen olevan helppoa, nopeaa ja edullista. Kaikki lainaan liittyvät tiedot kuten maksut, korot ja muut ehdot ovat aina selkeästi selostettu lainasopimuksessa, joten asiakkaiden ei tarvitse huolehtia yllätysmaksuista tai piilokuluista. Bondoran lainaa haetaan kätevästi verkossa ja parhaassa tapauksessa voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainanantajat ja voit helposti vertailla Bondoran tarjoamat palvelut muihin rahoitusmarkkinoilta löytyviin vaihtoehtoihin. Hakemalla lainaa Arkadia Rahoituksen kautta voit säästää jopa tuhansia euroja korko- ja lainanhoitokuluissa. Lainan kilpailuttaminen ja hakeminen on täysin ilmaista ja Arkadia kilpailuttaa yli 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta löytääkseen sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Arkadia Rahoituksen vertailussa mukana olevat lainanantajat ovat luotettavia lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen finanssivalvonnan hyväksyntä.

Bondoran tarjoamat lainatuotteet

Bondora tarjoaa laajan valikoiman lainatuotteita elämän eri hankintoja varten. Luottoa voi hakea perinteisen kulutusluoton tai joustoluoton muodossa, mutta lainaa löytyy myös esimerkiksi veneen ostoon tai remonttihankkeiden toteuttamiseen. Lainojen ehdot ovat kuitenkin kaikkien tuotteiden kohdalla samat, ja kaikki lainat ovat vakuudettomia. Bondoran lainatuotteisiin kuuluu:

 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Venelaina
 • Autolaina
 • Yrityslaina
 • Matkalaina
 • Remonttilaina
 • Pikavippi
 • Yhdistelylaina

Vakuudeton laina

Kaikki Bondoran tarjoamat lainatuotteet ovat vakuudettomia lainoja ja ne siis myönnetään ilman, että sinun tarvitsee sitoa henkilökohtaista omaisuuttasi lainan vakuudeksi. Vakuudettomien lainojen hyötö on niiden nopeus ja helppous, sillä niihin ei sisälly vakuuksiin liittyviä ylimääräistä selvityksiä, ja niiden myöntäminen perustuu lainanhakijan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vakuudettomien lainojen korko on usein vakuudellisia lainoja suurempi, joten lainatuotteet kannattaa kilpailuttaa löytääksesi varmasti parhaimman vaihtoehdon. Muuta huomioitavaa ovat lainojen todellinen vuosikorko, joka Bondoran kohdalla vaihtelee16,98 % ja 29,44 % välillä. Muita Bondoran perimiä maksuja ovat sopimuspalkkio ja vuosittainen hallinnointipalkkio, jotka myöskin voivat nostaa lainan lopullista hintaa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleinen vakuudeton lainamuoto, jonka hakija voi käyttää haluamallaan tavalla. Se ei siis sido sinua käyttämään saamaasi lainasummaa tiettyyn tarkoitukseen, vaan kulutusluoton avulla voit rahoittaa uuden ajoneuvon oston, kotiremontin tai vaikkapa lomamatkan. Bondoran tarjoaman kulutusluoton ehdot pätevät kaikkiin Bondoran sivuilla oleviin lainatuotteisiin, sillä kaikki Bondoran tarjoamat lainat ovat vakuudettomia. Alta löydät Bondoran lainojen perustiedot.

Joustoluotto

Perinteisten lainojen ohella, Bondora tarjoaa myös joustoluottoa. Kuten kulutusluotto, joustoluotto on vakuudeton laina mutta se eroaa toimintaperiaatteeltaan muista Bondoran lainatuotteista. Toisin kuten perinteiset lainat, joustoluotto toimii luottokortin tavoin ja lainaa voi siis nostaa tarpeensa mukaan sovittuun luottorajaan asti. Kun lainattu summa on maksettu takaisin, voi luottoa nostaa lisää aina tarpeen vaatiessa.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainan avulla voit yhdistää vanhat lainasi tai luottokorttivelkasi yhdeksi isommaksi lainaksi ja näin selkeyttää takaisinmaksuprosessia ja säästää korko- ja lainanhoitokuluissa. Bondoralta saat lainatarjoukset heti ja voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Bondoran plussat ja miinukset

Plussat:

 • Helppo ja nopea: Lainanhakuprosessi Bondoran kautta on helppo ja nopea ja saat lainatarjouksen minuuteissa hakemuksen täyttämisestä.
 • Maksuton palvelu: Lainan hakeminen Bondoran kautta on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään..
 • Sijoittajia 80 eri maasta: Koska Bondora on kansainvälisesti toimiva yritys, sen sijoittajat ovat myös kansainväliset ja monipuoliset.

Miinukset:

 • Korkeat korot: Bondoran tarjoamat korot voivat olla muita markkinoilta löytyviä lainatuotteita suuremmat ja ne kannattaa tarkistaa huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.
 • Asiakaspalvelu: Bondora on saanut huonoa palautetta asiakaspalvelunsa hitaudesta
 • Kalliit lisäpalvelut: Useat, normaalisti maksuttomat lisäpalvelut, ovat Bondoran kautta maksullisia.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Bondora AS
 • Rekisterinumero: 2694508-8
 • VAT/ALV-tunnus: EE101252401
 • Toimipaikka: Tallinna, Viro

Bondoran asiakaspalvelu

Yhteystiedot

+358 9 747 91073

Sähköposti

asiakaspalvelu@bondora.com

Osoite

Urho Kekkosen katu 4-6E
00100 Helsinki, Suomi