Millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut?

Vuodesta 2014 lähtien asiakkaamme ovat jakaneet kokemuksiaan Arkadia Rahoituksesta. Arvosteluista käy ilmi, että Arkadia Rahoituksen asiakkaiden kokemukset lainaprosessista ovat positiivisia. Lainaneuvojamme kuvataan ystävällisiksi, osaaviksi ja luotettaviksi. He ottavat huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja antavat samalla rehellistä ja realistista neuvontaa, mikä luo lisää luottamusta.

Laina-asiantuntijamme ovat tiiviissä yhteydessä kumppaneihimme, jotta he ovat aina ajan tasalla ja voivat antaa sinulle parhaat neuvot. Kokemusten perusteella asiakkaamme tyytyväisiä koko prosessiin, lainojen vertailusta hakemukseen ja maksuun. Asiakkaamme säästivät aikaa verkossa tehdyn lainojen vertailun avulla ja löysivät nopeasti sopivan ja edullisen lainan.

Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja välitetään vain salatussa muodossa. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Vaadittavat edellytykset lainan hakemiseen Arkadia Rahoituksen kautta

Jos haluat ottaa lainaa pankista tai rahoituslaitoksesta, sinun on täytettävä erilaisia ​​vaatimuksia. Tällä varmistetaan, että pystyt todella maksamaan lainan takaisin. Tämä suojaa sekä lainanantajaa, että sinua taloudellisilta vaikeuksilta.

Vaatimukset, jotka sinun on täytettävä lainanottajana, voivat vaihdella pankeittain. Useimmissa tapauksissa kumppanimme kuitenkin edellyttävät, että olet yli 20-vuotias, asut Suomessa, ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Maksuhäiriömerkintä estää lainan myöntämisen.

Mitä asiakirjoja on esitettävä, jos haluat hakea lainaa Arkadia Rahoituksen kautta?

Jotta pankit voivat tarkistaa, täyttääkö lainanottaja vaatimukset, on joskus lainaa haettaessa toimitettava allekirjoitetun lainasopimuksen lisäksi erilaisia ​​muita asiakirjoja. Myös tässä voi olla eroja pankkien välillä. Lainaajilta pyydetään kuitenkin yleensä seuraavat asiakirjat:

  • Palkkakuitit
  • Tiliotteet
  • Kopio työsopimuksesta

Kuka voi kilpailuttaa lainat Arkadialla?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Arkadia Rahoitus lainalaskuri

Saadaksesi käsityksen siitä, minkä suuruinen kuukausierä voisi olla ja mitkä korkokulut voisivat olla, voit käyttää lainalaskuriamme. Syötä haluamasi lainasumma ja -aika ja laske kuukausittainen maksusi ja korkokulut. Huomaa, että tämä on vain arvio, ja todelliset ehdot voivat vaihdella henkilökohtaisten tai taloudellisten edellytysten mukaan. Saadaksesi yksilöllisiä tarjouksia kumppaneiltamme, sinun on täytettävä ensin hakemuksemme.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkadia Rahoitus ja mitä hyötyä siitä on minulle?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka on apunasi lainanhaussa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Mitä tapahtuu, kun haen lainaa?

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakuprosessi siirtyy kokonaisuudessaan yhteistyökumppanillemme, joka käsittelee lainahakemuksesi loppuun asti. Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Halutessasi lainahakemuksen tila on tarkistettavissa suoraan yhteistyökumppaniltamme.

Ketkä voivat hakea lainaa?

Lainaa myönnetään moitteettomasti raha-asiansa hoitaville yli 20-vuotiaille, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Maksuhäiriömerkintä estää lainan myöntämisen.

Minkälaisen koron saan lainalle?

Lainan korko ja ehdot ovat yksilölliset. Korko selviää täyttämällä hakemus, jolloin lähetämme sen eteenpäin kumppanillemme, joka palaa sinulle mahdollisen tarjouksen tai tarjouksien kanssa puhelimitse tai sähköpostitse. Saat itse vapaasti päättää hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Meidän kumppanimme

Teemme yhteistyötä usean lainanvälittäjän kanssa. Yhteistyökumppaneihin kuuluu muuan muassa Rahoitu, Zmarta, Rahalaitos ja OmaLaina.fi. Kilpailuttamalla lainahakemuksesi kauttamme, tavoitat jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella.

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö