Santander Pankki

Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Santander laina

Etsitkö tietoa luotettavista lainanantajista? Jos etsit luotettavia ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja projektiisi tai vaikka uuden auton hankintaan, Santander voi olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Tarjoamme sinulle nopean, mutta yksityiskohtaisen yhteenvedon Santanderin toiminnasta, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä lainanantajan valinnassa.

Santander Logo

Tietoa Santanderista

Santander Consumer Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Santander-konserniin. Santander on aloittanut Suomessa toimintansa vuonna 2007 ja on ollut siitä lähtien tunnettu lainantarjoaja myös suomalaisten keskuudessa. Maailman parhaan pankin palkinnon kolminkertaisesti saanut Santander harjoittaa liiketoimintaansa yli 40 maassa ja on yksi maailman suurimmista pankeista. Banco Santander on perustettu Espanjassa vuonna 1857, ja sen pääkonttori sijaitsee Madridissa, Espanjan pääkaupungissa. Santander tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille useita vakuutus- ja rahoitusvaihtoehtoja. Pohjoismaissa Santanderin palvelut keskittyvät erityisesti autorahoitukseen ja kuluttajarahoitukseen. Suomessa Santander tunnetaankin autorahoituksestaan, mutta sen palveluihin kuuluvat myös erilaiset osamaksuratkaisut, rahoitusvakuutukset sekä perinteiset kulutusluotot.

Santanderin toiminta Suomessa

Suomessa Santander toimii nimellä Santander Consumer Finance Oy ja kuuluu konsernin Nordic-organisaatioon yhdessä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Yhtiön tavoitteena on tarjota ihmisille mahdollisuuksia unelmiensa toteuttamiseksi, keskittyen erityisesti kuluttaja- ja autorahoituspalveluihin. Santander on rahoittanut Suomessa jo yli 170 000 ajoneuvoa.

Santanderilla on toimisto Helsingissä, josta käsin se harjoittaa toimintaansa Suomessa. Vaikka Santander tunnetaankin usein lainojen tarjoajana ulkomailta, se on vahvasti läsnä Suomessa. Yhtiö tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua verkkopalvelunsa ja puhelimen välityksellä ilman kalliita palvelumaksuja. Santanderin verkkosivut ovat käyttäjäystävälliset ja verkkosivuilla on mahdollisuus kirjautua omille sivuille suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Yhtiö on erikoistunut vakuudettomiin lainoihin ja tunnetaan yhtenä Suomen markkinoiden luotettavimmista lainanmyöntäjistä. Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta Santanderilla on tiukat kriteerit lainan myöntämiselle, joilla se varmistaa vastuullisen luotonannon. Santander pyrkii selvittämään tarkasti lainanhakijan taloudenhallinnan ennen lainan myöntämistä. Santander tarjoaa myös ”Elä kohtuudella” -laskurin, joka auttaa asiakasta arvioimaan oman maksukykynsä ja ehkäisemään ylivelkaantumista.

Arkadia Rahoitus

Jos haluat selvittää onko Santanderin laina paras vaihtoehtosi, sinun kannattaa selvittää se kilpailutuksen avulla. Voit kilpailuttaa Santanderin lainan helposti meillä Arkadialla! Lähettämällä lainahakemuksen kauttamme voit saada lainan Santanderilta tai muilta tunnetuilta ja luotettavilta pankeilta. Arkadia Rahoitus on apunasi lainanhaussa. Hakemalla lainaa Arkadia Rahoituksen kautta, voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Voit helposti jättää ilmaisen lainahakemuksen ja me kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi. Vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Santanderin tarjoamat lainatuotteet

Kulutusluotto

Kulutuslainat ovat vakuudettomia lainoja, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla. Kulutusluotto voi sopia sinulle, jos tarvitset lainaa esimerkiksi auton hankintaa, remonttia tai muuta projektia varten. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, joka myönnetään ilman konkreettista omaisuutta tai varallisuutta takauksena lainan turvaamiseksi. Vakuudettomat lainat perustuvat yleensä lainanottajan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Vakuudettomat lainat tarjoavat joustavuutta, mutta niihin liittyy yleensä korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin, koska riski pankille on suurempi. Vastuullisena luotonantajana Santanderin lainakriteerit ovat tiukemmat moniin muihin rahoitusyhtiöihin verrattuna. Lainaa voit hakea kuitenkin jopa 50 000€ saakka!

Esimerkkilaskelma

“Lainaesimerkki: Lainasumma 9 000 €, laina-aika 5 vuotta (60 erää), todellinen vuosikorko 16,05%*, kuukausierä 213,00 €, lainakustannukset yht. 3 818,42 € ja maksettava kokonaismäärä 12 818,42 €. *todellinen vuosikorko koostuu korosta 13,01% (3 kk Euribor (365) 4,006 % (2.10.2023) + 9 prosenttiyksikön marginaali) ja perustamismaksusta 49€ (veloitetaan ensimmäisellä laskulla) ja tilinhoitomaksu 8€/kk”

Santander Consumer

Yhdistelylaina

Jos sinulla on paljon pieniä lainoja tai luottokorttivelkaa, todennäköisesti maksat niistä enemmän kuin tarpeellista. Pienissä lainoissa on yleensä lyhyemmät takaisinmaksuajat ja korkeampi korko. Kun yhdistät lainat, hoidat vain yhtä lainaa ja vältät ylimääräiset laskutuskulut ja palvelumaksut. Tämän lisäksi se helpottaa arkeasi ja lainan takaisinmaksu on helpompaa. Voit saada yhdistelylainaa myös ilman vakuuksia.

Ajoneuvorahoitus

Santander tarjoaa Suomen suurimpana ajoneuvorahoittajana rahoitusta juuri sinun tarpeidesi mukaan. He tarjoavat neljä tapaa auton rahoittamiseen, tavallisen lainan lisäksi. Esittelemme lyhyesti Santanderin tarjoamat ajoneuvorahoituksen vaihtoehdot.

All-in-One -palveluAll-in-One -palvelu on suunniteltu tarjoamaan täydellisen paketin uuden auton hankintaan. Sisältäen vakuutukset, renkaanvaihdot, sekä huollot ja korjaukset, tämä on loistava valinta, jos haluat tehdä auton omistamisesta mahdollisimman vaivatonta. Valitse joustavasti 24 tai 36 kuukauden sopimus kiinteällä kuukausierällä, ja nauti vaihtoehdoista sopimuksen päättyessä: voit lunastaa auton omaksesi, palauttaa sen tai vaihtaa uuteen autoon.
OsamaksuOsamaksu on toimiva rahoitusvaihtoehto, kun hankit uuden tai käytetyn auton jälleenmyyjältä. Valitse juuri sinulle sopiva kuukausierä ja maksuaika, joka voi venyä jopa viiteen vuoteen. Käsiraha on joustava 10-30% auton kauppahinnasta, ja kun rahoitus on maksettu, auto siirtyy omistukseesi. Helppoa, turvallista ja räätälöitävissä omien tarpeidesi mukaan.
YritysleasingYritysleasing tarjoaa pidempiaikaisen vuokra-auton ratkaisun yrityksellesi. Santanderin rahoitusleasingilla saat auton käyttöösi kiinteällä kuukausivuokralla, ilman kilometrirajoituksia. Voit valita 2-4 vuoden sopimuksen, ja kun sopimuskausi päättyy, päätät haluatko myydä vai vaihtaa auton. Auto toimii vakuutena sopimuksen ajan.
YksityisleasingYksityisleasing on helppo ja huoletonta tapa hankkia uusi auto, ilman omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä. Voit mukauttaa sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän oman elämäntilanteesi mukaan. Ei käsirahaa, ei suurta viimeistä maksuerää – vain kiinteä kuukausimaksu sopimuksen ajan. Kun sopimus päättyy voit halutessasi vaihtaa uuteen sopimuksen mukaan.
Ajoneuvorahoitusten OminaisuudetMonipuoliset vaihtoehdot auton rahoittamiseen
Helppoja ja turvallisia rahoitusratkaisuja
Joustavat vaihtoehdot sopimuksen päättyessä: voit lunastaa auton omaksesi, palauttaa sen tai vaihtaa uuteen autoon.
PerusvaatimuksetYli 18-vuotias.
Pysyvä osoite Suomessa.
PalkkiotVaihtelevat rahoitustyypin mukaan.

Santanderin plussat ja miinukset

Plussat:

 • Laaja kokemus ja kansainvälisyys: Santander Consumer Finance Oy kuuluu kansainväliseen Santander-konserniin, joka on toiminut yli 40 maassa. Santander on ollut Suomessa aktiivinen vuodesta 2007 lähtien, ja sillä on maine luotettavana lainantarjoajana.
 • Kattava palveluvalikoima: Tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja yksityishenkilöille sekä yrityksille, erityisesti autorahoituksen ja kuluttajarahoituksen saralla. Mahdollisuus valita erilaisista lainatuotteista omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto.
 • Selkeä ja vastuullinen lainanmyöntäjä: Lainojen hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi. Vastuullinen luotonanto, jossa tiukat lainakriteerit ja pyrkimys ehkäistä ylivelkaantumista. Elä kohtuudella -laskuri auttaa arvioimaan oman maksukyvyn.

Miinukset:

 • Rajoitetut konttoripalvelut: Vaikka Santanderilla on konttori Helsingissä, ei paikallisia konttoripalveluja ole laajasti saatavilla Suomessa.
 • Tiukat lainakriteerit: Kulutusluottoa hakeakseen hakijan on oltava vähintään 24-vuotias. Bruttotulot vaaditaan olevan vähintään 18 000€ vuodessa. Santander voi hylätä lainahakemuksen, jos se arvioi mahdollisuuden hakijan ylivelkaantumiseen.
 • Korkeammat korot vakuudettomissa lainoissa: Vakuudettomat lainat voivat olla korkeakorkoisempia, mikäli verrataan vakuudellisiin lainoihin. Yli 5000 euron lainasummilla perustamis- ja tilinhoitomaksut voivat nostaa lainakustannuksia.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Santander Consumer Finance Oy
 • Y-tunnus: 2076455-0
 • Toimipaikka: Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki
 • Asiakaspalvelu: 09 8564 5100 / Verkkopalvelu yksityisasiakkaille / Yritysasiakkaat yritysasiakas@santanderconsumer.fi.

Santander asiakaspalvelu

Yhteystiedot

09 8564 5100

Sähköposti

yritysasiakas@santanderconsumer.fi

Osoite

Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki