lea bank

Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lea Bank laina

Jos haluat yhdistää lainasi, tai etsit rahoitusta projektiisi, Lea Bankin laina voi olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Tarjoamme sinulle nopean, mutta yksityiskohtaisen yhteenvedon Lea Bankin toiminnasta, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä.

Tietoa Lea Bankista:

Lea Bank on luotettava norjalainen rahalaitos, joka toimii täysin digitaalisesti verkossa. Vanhalta nimeltään BraBank ja nykyinen Lea Bank on perustettu vuonna 2016 ja se saapui Suomen markkinoille vuonna 2017. Tämä rahalaitos tarjoaa asiakkailleen kulutusluottoja ja eri suuruisia vakuudettomia lainoja. Lea Bank toimii Norjassa, mutta tarjoaa palveluitaan yksityishenkilöille pohjoismaissa. Pankilla on myös toimintaa talletuspuolella Ranskassa, Saksassa, Itävallassa ja Espanjassa. Lea Bankilla on lainan myöntämiseen käytössään täysin digitaaliset prosessit. Pankki pyrkii käyttäjäystävällisyyteen ja yksinkertaisuuteen. Lea Bankin asema Suomen markkinoilla on vakaa ja tunnettu. Lea Bank toimii norjan finanssivalvonnan alaisuudessa.

BraBank ja Easybank ovat nyt Lea Bank

Pankin uusi nimi Lea Bank otettiin käyttöön vuonna 2022 kun BraBank ja EasyBank yhdistyivät norjalaiseen Lea Bank ASA yhtiöön. Ennen nimeä BraBank, norjalaispankki on tunnettu myös jonkin aikaa nimellä Monobank, kunnes Monobank fuusioitui yhteen BraBank ASA yhtiön kanssa. BraBank oli ehtinyt toimia Suomessa jo viitisen vuotta ennen nimen vaihtumista vuonna 2022. Lea Bank tarjoaakin siis nykyään täysin samat palvelut, jotka Brabank ja Easybank aiemmin tarjosivat, sillä ne ovat nykyään Lea Bank.

Lea Bank on luotettava ja turvallinen, ja onkin saavuttanut maineen myös Suomessa luotettavana rahoituskumppanina. Lea Bank kannustaa asiakkaitaan kilpailuttamaan lainansa nopeasti ja vaivattomasti. Lea Bank on digipankkina panostanut helppoon lainanhakuun. Viiden minuutin nettilomakkeella voit saada kilpailukykyisiä lainatarjouksia, sitoumuksetta. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi koroissa ja kuluissa. Lainaa voit hakea siis suoraan Lea Bankilta tai erillisen kilpailutuspalvelun kautta.

Lea Bankin luottomallit perustuvat asiakkaan antamiin tietoihin sekä aiemmin kehitettyyn luottoriskilaskelmaan. Laskelma arvioi asiakkaan maksukyvyn sekä halun hoitaa lainaa. Lea Bank pyrkii estämään rahojen väärinkäyttöä ja noudattaa tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä. Turvallisuus on etusijalla.

Helppo sähköinen lainahakemus, nopeat vastaukset ja joustavat ehdot tekevät lainan hakemisesta vaivatonta. Muista kuitenkin aina harkita tarkasti lainan ottamista ja varmistaa, että se sopii juuri sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Lea Bank kilpailee suomalaisten pankkien ja digipankkien kanssa tarjoten vastaavia lainaratkaisuja. Suosittelemme aina kilpailuttamaan lainat, koska eri pankkien korkokuluissa voi olla merkittäviä eroja. Lea Bank on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vastuullisia sekä kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja. Valitsemalla Lea Bankin, valitset kumppanin, joka ymmärtää tarpeesi ja tarjoaa luottoa vastuullisesti.

Arkadia Rahoitus

Kilpailuta Lea Bankin laina Arkadialla. Lähettämällä lainahakemuksen kauttamme voit saada lainan Lea Bankilta tai muilta tunnetuilta ja luotettavilta pankeilta. Arkadia Rahoitus on apunasi lainanhaussa. Hakemalla lainaa Arkadia Rahoituksen kautta, voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Voit helposti jättää ilmaisen lainahakemuksen ja me kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi. Vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Lea Bankin tarjoamat lainatuotteet

Kulutusluotto

Kulutuslainat ovat vakuudettomia lainoja, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla. Kulutusluotto voi sopia sinulle, jos tarvitset lainaa esimerkiksi lomamatkaa, remonttia tai muuta projektia varten. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, joka myönnetään ilman konkreettista omaisuutta tai varallisuutta takauksena lainan turvaamiseksi. Vakuudettomat lainat perustuvat yleensä lainanottajan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Vakuudettomat lainat tarjoavat joustavuutta, mutta niihin liittyy yleensä korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin, koska riski pankille on suurempi. Lea Bankin tarjoama kulutusluoton määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Lainaa voit hakea kuitenkin jopa 50 000€ saakka!

Esimerkkilaskelma

Lainaesimerkki 10 000 € viiden vuoden takaisinmaksuajalla: nimelliskorko 12,67%, todellinen vuosikorko 16,06%. sis. tilinhoitopalkkio 12 €/kk, yht. 14 270 €. 237,84 €/kk, 60 maksuerää. Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Lea Bank

Yhdistelylaina

Jos sinulla on paljon pieniä lainoja tai luottokorttivelkaa, todennäköisesti maksat niistä enemmän kuin tarpeellista. Pienissä lainoissa on yleensä lyhyemmät takaisinmaksuajat ja korkeampi korko. Kun yhdistät lainat, hoidat vain yhtä lainaa ja vältät ylimääräiset laskutuskulut ja palvelumaksut. Tämän lisäksi se helpottaa arkeasi ja lainan takaisinmaksu on helpompaa. Voit saada yhdistelylainaa myös ilman vakuuksia.

Lea Bankin plussat ja miinukset

Plussat:

 • Digitaalinen ja käyttäjäystävällinen: Lea Bankin täysin digitaalinen palvelu mahdollistaa nopean ja helpon lainanhakuprosessin.
 • Luotettava ja turvallinen: Lea Bank on luotettava norjalainen pankki, ja se toimii Suomessa norjalaisen finanssivalvonnan alaisuudessa. Pankki panostaa asiakkaidensa turvallisuuteen.
 • Laaja palveluvalikoima: Lea Bank tarjoaa kulutusluottoja ja erilaisia vakuudettomia lainoja. Lisäksi pankki toimii myös talletuspuolella useissa Euroopan maissa.

Miinukset:

 • Korkeammat korot vakuudettomissa lainoissa: Vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeammat verrattuna vakuudellisiin lainoihin, mikä lisää lainan kokonaiskustannuksia.
 • Lainaehtojen rajoitukset: Lea Bank asettaa tietyt perusvaatimukset lainanhakijoille, kuten ikä ja vähimmäistulot.
 • Rajoitettu toiminta-alue: Vaikka Lea Bank toimii pohjoismaissa, sen palvelut saattavat olla rajoitetumpia verrattuna paikallisiin pankkeihin.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Lea Bank ASA
 • Y-tunnus: 986 144 706
 • Toimipaikka: Holbergs gate 21, 0166 Oslo, Norja
 • Asiakaspalvelu: 02 4809 3850 / asiakaspalvelu@leabank.fi

Lea Bank asiakaspalvelu

Yhteystiedot

02 4809 3850

Sähköposti

asiakaspalvelu@leabank.fi

Osoite

Holbergs gate 21, 0166 Oslo
Norja