sortter logo

Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Laina Sortterilta

Jos etsit parasta mahdollista lainatarjousta tarpeisiisi, tämä artikkeli tarjoaa sinulle nopean ja selkeän katsauksen Sortter-palveluun. Haluamme tarjota tietoa eri lainapalveluista ja auttaa sinua tekemään informoituja päätöksiä.

Sortter

Tietoa Sortterista

Sortter on suomalainen lainojen vertailupalvelu, joka tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja. Sortter toimii yhteistyössä useiden luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa sekä auttaa asiakkaitaan löytämään juuri sopivan lainan. Sortterin palvelut kattavat Suomen lisäksi useita muita maita, ja sen tavoitteena on tarjota käyttäjilleen helppoa ja kilpailukykyistä lainanhakua. Sortter haluaa tehdä edullisimman lainan valinnasta mahdollisimman helppoa. Kun sopiva laina löytyy, sen nostaminen käy Sortterin kautta helposti ja vaivattomasti.

Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailupalvelu. Taloustutkimus Oy toteutti vuonna 2023 tutkimuksen, jossa vertailtiin yhdeksää suurta Suomessa toimivaa lainavertailupalvelua. Sortter menestyi tässä tutkimuksessa kaikista parhaiten. Voit siis luottaa Sortteriin, kun haluat vertailla lainavaihtoehtoja. Sortter ei myönnä itse lainaa, vaan sen tehtävänä on vertailla ja kilpailuttaa lainat puolestasi. Sivusto ei toimi perinteisenä pankkina tai rahoituslaitoksena, vaan Sortterin avulla voit kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 20 eri pankin ja lainapalvelun välillä. Tämän kätevän palvelun avulla säästät paljon aikaa ja rahaa, sillä sen sijaan, että sinun pitäisi täyttää useita hakemuksia eri paikoissa, Sortterille riittää yksi hakemus. Sortter etsii tämän yhden hakemuksen avulla mahdollisimman edullisen lainan alhaisella korolla.

Sortterin lainavertailu ei sido sinua mihinkään. Sortterin lainavertailupalvelu on myös täysin maksutonta. Voit siis huoletta kilpailuttaa lainat Sortterilla ja sitoudut lainaan vasta, kun olet hyväksynyt ja allekirjoittanut sopimuksen.

Arkadia Rahoitus

Voit myös kilpailuttaa lainasi meillä Arkadialla, helposti ja vaivattomasti. Lähettämällä lainahakemuksen kauttamme, ja voit saada lainan tunnetuilta ja luotettavilta pankeilta. Hakemalla lainaa Arkadia Rahoituksen kautta, voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Voit helposti jättää ilmaisen lainahakemuksen ja Arkadia Rahoitus kilpailuttaa lainahakemuksen puolestasi yli 35 pankilla ja lainapalvelulla. Vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Sortterin tarjoamat lainatuotteet

Sortterin kautta voit hakea ja kilpailuttaa useita eri lainatuotteita. Voit saada jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Esittelemme muutamia esimerkkejä lainatuotteista, joita Sortterin kautta voit vertailla.

Vakuudeton laina

Sortter kilpailuttaa puolestasi vakuudettomia lainoja, jotka myönnetään ilman konkreettista omaisuutta tai varallisuutta takauksena. Tämä mahdollistaa joustavan lainan, vaikka sinulla ei olisikaan omaisuutta, jota käyttää vakuutena. Vakuudettomiin lainoihin sisältyy yksilöllinen korko, joka määräytyy asiakkaan luottokelpoisuuden perusteella. Voit hakea lainaa Sortterin palvelussa, kun täytät seuraavat edellytykset:

Kulutusluotto

Kulutusluotto tarkoittaa kerralla nostettavaa vakuudetonta lainaa, joka myönnetään yksityishenkilöille.Kulutusluotto ei vaadi lainalle vakuuksia, kuten omaisuutta tai takaajia. Kulutusluotto myönnetään hankintoja tai kuluttamista varten.

Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka avulla voit lainata rahaa luottotililtä tai luottorajalta. Kun sinulle myönnetään joustoluotto, voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain ja nostettavissa oleva lainasumma riippuu jo nostetusta luotosta sekä takaisin maksetusta lainasta. Joustoluotossa maksat korkoa vain käyttämästäsi summasta. Voit kilpailuttaa joustoluoton helposti Sortterilta ja saat valita juuri itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Sortterin avulla voit kilpailuttaa useita lainatuotteita helposti ja nopeasti. Yhdellä hakemuksella voit saada jopa 20 lainatarjousta. Lainatarjouksista voit valita juuri itsellesi sopivimman lainan.

Esimerkkilaskelma

“Esimerkki: Kun lainasumma on 16 000 €, korko 8,5 %, takaisinmaksuaika 8 vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on 235 €, takaisinmaksettava summa 22 586 € sekä todellinen vuosikorko on 9,49 %. Huomioithan, että lainan voi maksaa myös nopeammin takaisin.”

Sortter

Sortter Plussat ja Miinukset

Plussat:

 • Luotettavuus: Taloustutkimus Oy:n toteuttama tutkimus on nostanut Sortterin Suomen luotettavimmaksi lainavertailupalveluksi.
 • Yksi hakemus riittää: Sortter tekee yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tarjoten monipuolisen valikoiman lainaratkaisuja. Yksi lainahakemus riittää ja voit kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 20 eri pankin ja lainapalvelun välillä.
 • Ei sido käyttäjää: Lainavertailu Sortterilla ei sido käyttäjää mihinkään, ja palvelun käyttö on täysin maksutonta. Käyttäjä sitoutuu lainaan vasta hyväksyttyään ja allekirjoitettuaan sopimuksen.

Miinukset:

 • Korkotaso: Vakuudettomien lainojen korot määräytyvät asiakkaan luottokelpoisuuden perusteella, ja korot voivat olla korkeampia heikomman luottoluokituksen omaaville hakijoille.
 • Sortter ei myönnä lainaa itse: Sortter on lainojen vertailupalvelu, joten se ei itse myönnä lainaa. Sortter kilpailuttaa muiden pankkien ja lainapalveluiden lainavaihtoehtoja.
 • Yhteistyökumppanien vaihtelu: Sortterin yhteistyökumppanit voivat vaihdella, mikä voi vaikuttaa saatavilla oleviin lainatarjouksiin ja ehtoihin.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Sortter Oy
 • Y-tunnus: 2954352-7
 • VAT/ALV-tunnus: FI29543527
 • Toimipaikka: Bulevardi 21, 00180 Helsinki, Suomi
 • Yhteystiedot: 09 8566 5550 / Asiakaspalvelu

Sortterin asiakaspalvelu

Yhteystiedot

09 8566 5550 / Asiakaspalvelu

Sähköposti

asiakaspalvelu@sortter.fi

Osoite

Bulevardi 21, 00180 Helsinki,
Suomi