Nordax-lainaa-matalalla-korolla

Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Nordax Bank laina

Jos haluat yhdistää lainasi, tai etsit rahoitusta unelmaprojektiisi, Nordax Bankin laina voi olla sinulle juuri sopiva vaihtoehto. Tarjoamme sinulle nopean, mutta yksityiskohtaisen yhteenvedon Nordax Bankista, jotta voit tehdä informoituja päätöksiä.

Tietoa Nordax Bankista

Nordax Bank on perustettu vuonna 2003, ja se on osa NOBA Bank Group AB (publ)-yritystä. NOBA Bank Group on pohjoismainen asiantuntijapankki, joka tarjoaa palveluitaan yksityishenkilöille. Nordax tarjoaa vakuudettomia lainoja, yhdistelylainoja ja säästötilipalveluita. Nordax palvelee asiakkaitaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Espanjassa, Hollannissa ja Saksassa. Nordax toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Bank Norwegian siirtynyt Nordaxin omistukseen

Bank Norwegian on nykyään Nordaxin omistama, mutta tarjoaa tuotteitaan erillisen tuotemerkin alla ja eri ehdoilla. Bank Norwegian on sulautunut emoyhtiö Nordaxin kanssa, ja Bank Norwegian on siten jatkanut toimintaansa Nordax Bankin sivuliikkeenä. Sulautuminen ei ole vaikuttanut Bank Norwegianin tarjoamiin palveluihin eikä asiakkuuteen.

Nordaxin Tuottotili on hyväksytty Ruotsin valtion taholta ja kuuluu valtion talletussuojan piiriin. Tuottotili tarjoaa oikeuden korvaukseen 1 050 000 SEK saakka, mikä tarkoittaa euroissa noin 93 000 € saakka. Talletussuoja koskee yhtä asiakasta ja yhtä luottolaitosta. Suojasi säilyy, oli tililläsi sitten Nordaxin tai Bank Norwegianin tuotemerkki.

Keskittymällä vain muutamaan lainatuotteeseen, kuten Nordaxin Tuottotiliin, Nordax tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua asiakkailleen. NOBA Group kokoaa kolme tuotemerkkiään saman konsernin alle. Nämä tuotemerkit ovat Nordax Bank, Bank Norwegian ja Svensk Hypotekspension. NOBA Group -konsernissa yhdistyvät erikoistunut, asiakaskeskeinen ja kestävä taloudellinen tarjonta yksilöille ja pankeille.

Nordax ajaa osaltaan kestävän kehityksen työtä YK:n Global Compactin mukaisesti ja heidän vastuullisuusperiaatteensa johtavat yrityksen kokonaisvaltaista työtä kestävän kehityksen ja valittujen kohdealueiden parissa. Nämä periaatteet pyrkivät integroiman kestävyyden strategiakehitykseen sekä jatkuvaan liiketoimintaan. Riskien identifiointi ja hallinnointi liittyy myös näihin pyrkimyksiin.

Arkadia Rahoitus

Kilpailuta lainasi Arkadialla. Lähettämällä lainahakemuksen kauttamme, ja voit saada lainan Nordaxilta tai muilta tunnetuilta ja luotettavilta pankeilta. Arkadia Rahoitus on apunasi lainanhaussa. Hakemalla lainaa Arkadia Rahoituksen kautta, voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Voit helposti jättää ilmaisen lainahakemuksen ja me kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi. Vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja lainanmyöntäjiä, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Vakuudeton laina on kulutusluotto, joka myönnetään ilman konkreettista omaisuutta tai varallisuutta takauksena lainan turvaamiseksi. Vakuudettomat lainat perustuvat yleensä lainanottajan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Vakuudettomat lainat tarjoavat joustavuutta, mutta niihin liittyy yleensä korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin, koska riski pankille on suurempi.

Nordaxin tarjoamat lainatuotteet

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on kulutusluotto, joka myönnetään ilman konkreettista omaisuutta tai varallisuutta takauksena lainan turvaamiseksi. Vakuudettomat lainat perustuvat yleensä lainanottajan luottokelpoisuuteen ja maksukykyyn. Vakuudettomat lainat tarjoavat joustavuutta, mutta niihin liittyy yleensä korkeampi korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin, koska riski pankille on suurempi.

Esimerkkilaskelma

“Jos lainasumma olisi 10 000€, esimerkkikorko 10,9%, todellinen vuosikorko 13,05%, takaisinmaksuaika 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 €. Kuukausieräksi muodostuisi tällöin 224€/kk ja takaisinmaksettava summa olisi tällöin 13 440€ (lokakuu 2023)” Nordax.fi

Yhdistelylaina

Jos sinulla on paljon pieniä lainoja, luottoa tai osamaksuvelkaa, todennäköisesti maksat niistä enemmän kuin tarpeellista. Pienissä lainoissa on yleensä lyhyemmät takaisinmaksuajat ja korkeampi korko. Kun yhdistät lainat, hoidat vain yhtä lainaa ja vältät ylimääräiset laskutuskulut ja palvelumaksut sekä lainan takaisinmaksu on helpompaa.

Nordax Tuottotili

Nordaxin tuottotili tarjoaa korkoa ilman määräaikaisuutta, voit tallettaa enintään 100 000€. Tili on Ruotsin finanssihallinnon hyväksymä ja kuuluu valtion talletussuojan piiriin, turvaten varat. Talletussuoja oikeuttaa korvaukseen 1 050 000 SEK saakka yhtä asiakasta ja yhtä luottolaitosta kohti. Henkilökohtainen talletussuoja säilyy, vaikka tilillä olisi toinen tilinhaltija. Korvauksiin ei vaikuta velka pankille. Nordaxin tuottotili tarjoaa turvallisen vaihtoehdon säästäjille.

Plussat:

 • Vastuullisuus ja kestävyys:Nordax sitoutuu kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Jos arvostat vastuullisuutta ja luotettavuutta, Nordax sopii sinulle.
 • Yhdistelylainan mahdollisuus: Nordax tarjoaa yhdistelylainoja, jotka voivat auttaa asiakkaita hallitsemaan paremmin talouttaan yhden selkeän lainan avulla.
 • Asiakaslähtöisyys: Painopiste vain muutamissa lainatuotteissa voi mahdollistaa henkilökohtaisemman palvelun ja asiantuntemuksen asiakkaille

Miinukset:

 • Korkotaso:Vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeampia, mikä voi nostaa kokonaiskustannuksia. Lainan korot lasketaan asiakaskohtaisesti ja voivat vaihdella lainasumman ja muiden tekijöiden perusteella.
 • Ikärajoitukset: Ikärajoitukset voivat olla este joillekin hakijoille, sillä Nordax vaatii vähintään 20 vuoden ikää.
 • Rajoitettu tuotetarjonta: Nordaxin keskittyminen vain muutamaan lainatuotteeseen voi rajoittaa niiden valinnanvaraa, jotka etsivät monipuolisempia pankkipalveluja.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Nordax Bank
 • Kuuluu yritykselle: NOBA Bank Group AB (publ)
 • Rekisterinumero: 556647-7286
 • VAT/ALV-tunnus: SE 663000220901
 • Toimipaikka: Tukholma, Ruotsi

Nordaxin asiakaspalvelu

Yhteystiedot

+46 (0) 8-508 808 00

Sähköposti

 info@nordax.fi

Osoite

Gävlegatan 22
113 30 Stockholm