Uuden vuoden kynnyksellä useat meistä kohtaavat tutut haasteet. Erityisesti Suomessa monet kamppailevat velkaongelmien kanssa, mikä tekee talouden hallinnasta monimutkaista ja aikaa vievää. Velkojen hoitaminen vaatii usein suuren osan henkilökohtaisesta energiastamme, mikä voi johtaa tilanteeseen, jossa muut elämän tärkeät osa-alueet jäävät taka-alalle. Nyt onkin sopiva hetki etsiä kestäviä ratkaisuja ja aloittaa uusi vuosi uudistunein mielin ja selkein suunnitelmin.

Ensimmäinen askel: Velkojen yhdistäminen

Yksi tehokas tapa hallita velkoja on niiden yhdistäminen. Tämä tarkoittaa kaikkien pienempien lainojen, kuten vakuudettomien lainojen, osamaksujen ja luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi vähentää kuukausittaisia kustannuksia ja helpottaa talouden hallintaa.

Lainojen kilpailuttaminen

Toinen tärkeä askel velkojen hallinnassa on lainojen kilpailuttaminen. Jos et ole tarkistanut lainojesi ehtoja ja korkoja pitkään aikaan, nyt on hyvä hetki tehdä se. Saatat löytää edullisempia vaihtoehtoja nykyisiin lainoihisi verrattuna.

Lainan ehdot ja kustannukset

Kun harkitset lainojen yhdistämistä tai uudelleen kilpailuttamista, on tärkeää kiinnittää huomiota lainan korkoon ja muihin ehtoihin. Esimerkiksi todellinen vuosikorko ja laina-aika ovat avainasioita, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon maksat lainastasi pitkällä aikavälillä.

Velkojen yhdistäminen ja lainojen kilpailuttaminen ovat tehokkaita keinoja taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Ne voivat auttaa sinua vähentämään kuukausittaisia menoja ja saamaan paremman yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi. On tärkeää muistaa, että jokaisen taloudellinen tilanne on yksilöllinen, ja siksi on suositeltavaa harkita eri vaihtoehtoja huolellisesti ja tarvittaessa kääntyä asiantuntijan puoleen

Edullinen luotto – nopea, mutkaton, luotettava

Arkadia Rahoituksen avulla voit vertailla useiden lainanantajien tarjouksia ilman sitoumusta ja täysin veloituksetta. Tämä antaa sinulle kattavan katsauksen lainavaihtoehdoistasi ja antaa sinun valita parhaan tarjouksen.

Täytä lomake nyt ja vertaa korkoja jopa yli 35 pankissa – läpinäkyvästi ja nopeasti.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö