pikalainaa nopeasti netistä

Lainantarve voi tulla joskus todella yllättäen, jolloin ei ole aikaa odotella useita päiviä lainapäätöstä. Esimerkiksi hajonnut kodinkone tai äkisti kipeytynyt hammas voivat olla syitä ottaa lainaa. Nopeasti myönnettävää lainaa kutsutaan nykyisin pikalaina nimellä, mutta mitä se oikeastaan on ja ketkä sitä tarjoavat. Arkadia Rahoitus päätti selvittää, mitkä pankit ja rahoituslaitokset myöntävät pikalainaa, mihin pikalainaa voidaan nostaa ja onko pikalaina normaalia kulutusluottoa kalliimpaa.

Tuoreen selvityksen mukaan pikalainan tarjoajia on nykyään verkossa todella runsaasti. Muun muassa monille suomalaisille tutut POP pankki, Bank Norwegian, Fellow Finance ja Bondora tarjoavat asiakkailleen pikalainaa. Näiltä yrityksiltä lainan voi saada tilille jo samana päivänä, kun lainahakemus tehdään virka-ajan puitteissa (usein klo 9.00–17.00 välillä). Myös muut pankit ja rahoituslaitokset ovat alkaneet mainostaa nopeasti myönnettävää lainaa, joka selittyy osin sillä, että laina-asiointi tehdään nykyään kokonaan verkossa. Sähköinen allekirjoitus on tehnyt laina hakemisesta todella turvallista ja nopeaa normaaleille kuluttajille. Lisäksi verkossa toimivat lainanvertailupalvelut tekevät raskaan vertailutyön asiakkaan puolesta ja vielä ilmaiseksi.  

Kilpailuta yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella – Ilmaiseksi

Pikalainaa voi hakea helposti esimerkiksi omalla puhelimella
Pikalainan hakeminen onnistuu nykyisin helposti esimerkiksi omalla puhelimella

Verkossa voi vertailla nykyään lähes mitä tahansa, eivätkä lainat ole mikään poikkeus. Verkossa toimivat lainavertailupalvelut ovat lähes poikkeuksetta ilmaisia ja niitä hyödyntämällä voi saada suuria säästöjä lainakustannuksissa. Raskaan vertailutyön voi siis ulkoistaa siihen erikoistuneelle yritykselle ja asiakas voi vain valita itselleen parhaiten sopivan lainavaihtoehdon.

Mihin pikalainaa yleensä nostetaan?

Pikalainaa nostetaan yleensä akuuttiin rahantarpeeseen, kuten auton tai kodinkoneen korjaamiseen. Joskus pikalainaa voidaan nostaa myös esimerkiksi hammaslääkäri käyntiä tai vaikka lomamatkaa varten. Pikalaina onkin varsin monikäyttöinen laina, kunhan sitä muistaa vain käyttää järkeviin käyttökohteisiin. Kuten kulutusluotoissa niin myös pikalainoissa asiakas saa vapaasti päättää mihin lainarahat käyttää, kunhan vain muistaa lopulta maksaa lainan takaisin.

Pikalaina ei ole kulutusluottoa kalliimpaa lainaa

Pikalaina on loppujen lopuksi vain yksi nimitys vakuudettomasta lainasta, siinä missä kulutusluotokin. Todellisuudessa pikalaina voi olla siis aivan yhtä edullista lainaa, kun kulutusluotto tai esimerkiksi remonttilaina. Lainaa haettaessa ei kuitenkaan kannata unohtaa yhtä kultaista sääntöä, eli lainapalveluiden kilpailuttamista. Nykyisin pankkeja ja rahoituslaitoksia alkaa olla niin paljon, että onkin suositeltavaa käyttää lainavertailupalvelua apuna. Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Parhaassa tapauksessa kilpailutus tuo sinulle todella suuria säästöjä lainakuluissa.

Kilpailuttaminen kannattaa AINA mikäli olet aikeissa hakea uutta lainaa tai mikäli olet aikaisemmin ottanut lainan, luoton tai osamaksun, jossa nimelliskorko on yli 10%. Näet saamasi lainatarjousten erot selvästi jolloin edullisimman vaihtoehdon valinta on helppoa. Voit yhdistää vanhat kalliit lainat uudeksi edullisemmaksi lainaksi Arkadia Rahoituksen avulla.

Kilpailuta laina Arkadia Rahoituksella 2 minuutissa:

  1. Valitse sinulle sopiva summa, laina-aika ja kuukausierä
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S