Pankkitunnusten vahvan tunnistautumisen avulla lainaprosessista on tullut hakijalle entistä nopeampi ja ennen kaikkea turvallisempi. Kokonaan verkossa tehtävästä lainaprosessista on hioutunut vuosien varrella todella selkeä ja suoraviivainen kokonaisuus, eikä hakijan tarvitse kuin seurata lainantarjoajan antamia selkeitä ohjeita. Me Arkadia Rahoituksella selvitimme, miten pankkitunnuksia nykyisin hyödynnetään lainaprosessissa ja onko pankkitunnusten käyttö turvallista lainaa haettaessa.

Miksi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

On sanomattakin selvää, että lainan hakeminen pankkitunnuksilla on huomattavasti nopeampaa, kuin se jos lainaa haettaisiin pankkikonttorista. Pankkitunnusten yleistyminen tunnistamisen välineenä on tehnyt lainaamisesta nykyisin entistä nopeampaa ja helpompaa kuluttajille. Lainaa saakin nykyisin haettua kymmeniä tuhansia euroja, vaikka omalta kotisohvalta käsin. Lisäksi verkkopankkitunnukset tekevät lainanhakemisesta huomattavasti turvallisemman prosessin.

Kilpailuta lainapalvelut maksutta

Verkkopankkitunnuksien käyttö nopeuttaa koko lainanhakuprosessia sen takia, että pankkitunnusten avulla lainahakija voi helposti ja turvallisesti todentaa oman henkilöllisyytensä lainantarjoajalle. Lisäksi saadun lainatarjouksen hyväksyminen onnistuu pankkitunnuksia hyödyntämällä, jolloin suuremmankin lainan voi saada tilille hyvinkin nopeasti. Pankkitunnusten käyttäminen onkin todella suositeltavaa lainaprosessin aikana, koska se tekee koko prosessista huomattavasti kevyemmän ja turvallisemman hakijalle.

Jos hakija ymmärtää käyttää vielä lainojen kilpailuttamiseen erikoistunutta palvelua lainanhaun yhteydessä niin hakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Arkadia Rahoituksen tapainen kilpailutus palvelu etsii parhaat lainapalvelut ja kokoaa ne yhteen paikkaan, kuten hakijan sähköpostiin.

Hae lainaa omilla pankkitunniksilla – Nopeasti & Turvallisesti

Lainaa turvallisesti pankkitunnusten avulla

Monia lainanhakijoita saattaa mietityttää, mitä tietoja lainalaitokset saavat hakijasta. Todellisuudessa lainalaitokset tarkistavat verkkopankkitunnusten avulla vain hakijan henkilöllisyyden. Hakijan tilitiedot ja muut henkilökohtaiset tiedot eivät siis siirry lainalaitoksen tietoihin.

Turvallisuudesta vielä muutama tärkeä tieto. Verkkopankkitunnuksia käytettäessä, verkkoyhteyden tulisi AINA olla suojattu. Suojatun yhteyden tunnistaa helposti HTTPS – tekstistä selaimen osoitekentässä.

Lisäksi on hyvä pitää mielessä se, että yksikään lainalaitos ei koskaan pyydä verkkopankkisi tietoja sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos saat viestin, jossa kalastellaan verkkopankkitunnuksiasi, niin poista viesti välittömästi.

Saako mistään lainaa ilman pankkitunnuksia?

Yksinkertainen vastaus on ei, lainaa ei ole mahdollista saada ilman pankkitunnuksia. Tämä johtuu siitä, että lain mukaan kaikki lainanhakijat täytyy tunnistaa luotettavasti ennen kuin rahoitusyritys voi maksaa lainan hakijan tilille.

Kuitenkin Arkadia Rahoituksen hakemuksella saat alustavat lainatarjoukset ilman pankkitunnuksia ja vasta valittuasi mieleisesi lainatarjouksen, sinun tulee tunnistautua henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Näin haet lainaa helposti verkkopankkitunnuksilla

Suomalainen Arkadia Rahoitus kilpailuttaa jopa 35 lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella ja palvelu on auttanut jo yli 100 000 saamaan lainaa. Jopa 70 % hakijoista on saanut lainatarjouksen käyttämällä Arkadia Rahoituksen palveluita. Palvelu tarjoaa erilaisia lainamahdollisuuksia moneen erilaiseen tarpeeseen aina uudesta kulutusluotosta yhdistelylainaan. Hakemuksen täyttäminen ei sido hakijaa vielä mihinkään, joten katso millä korolla sinä saisit lainaa.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S