Lainatarjouksen pyytäminen pankista on muuttunut viime vuosina. Vielä muutamia vuosia sitten lainatarjous vaati tapaamisen sopimista pankin konttoriin. Tapaamisessa pankkivirkailija selvitti tarvittavat tiedot, mutta lopullinen lainapäätös jäi kuitenkin vielä odottamaan esimiehen leimaa. Viime vuosina moni pankki on siirtänyt ison osan palveluistaan nettiin. Digitalisaation myötä myös muut pohjoismaiset pankit ovat saaneet jalansijan Suomen markkinoilla. Tämä on hyvä uutinen niille, jotka tarvitsevat lainaa, sillä kun kilpailu markkinoilla kiristyy, lainojen korot laskevat ja palvelu paranee.

Arkadia Rahoitus on keskittynyt lainojen kilpailutukseen muun muassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Arkadia Rahoituksella on yhteistyökumppaneita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Espanjassa ja Saksassa.

Kilpailuta kotimaiset ja ulkomaiset lainapalvelut 2 minuutissa

Laina kivijalkapankilta on perinteisesti koroltaan edullinen, mutta se ei ole koko totuus, sillä useimmiten lainatarjous riippuu monesta tekijästä. Esimerkiksi jotkin pankit vaativat olemassa olevaa asiakkuutta, vakuuksia ja lainan myöntökriteerit voivat muutenkin olla kireät. Pohjoismaisista digipankeista lainapäätöksen saa monesti nopeasti hakemuksen jättämisen jälkeen. Hakemuksen jättäminen on myös vaivatonta, sillä se onnistuu kotisohvalta parissa minuutissa.

Lainapäätös nopeasti
Digipankeista lainapäätöksen saa monesti nopeasti ja hakemuksen tekeminen on vaivatonta, sillä se onnistuu vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Selvä etu digitaalisten pankkien hyväksi on nopeus ja joustavuus. Suosittelemme, että vertailet ja pyydät lainatarjoukset mahdollisimman monesta paikasta. Se on ainoa tapa varmistua ettet maksa liikaa lainastasi. Arkadia Rahoituksen kautta saat lainatarjoukset monesta paikasta yhdellä hakemuksella.

Kilpailuta digipankit 2 minuutissa

Ensimmäiseen tarjoukseen tarttuminen voi tulla kalliiksi, mutta jos maltat kilpailuttaa lainat, voit parhaassa tapauksessa saada suuriakin säästöjä. Lainojen kilpailuttaminen Arkadia Rahoituksen avulla on maksutonta, nopeaa ja helppoa. Arkadia Rahoitus on lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa sekä suomalaiset, että ulkomaiset pankit. Voit kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Kilpailuttaminen kannattaa aina mikäli olet aikeissa hakea uutta lainaa tai mikäli olet aikaisemmin ottanut lainan, luoton tai osamaksun, jossa nimelliskorko on yli 10%. Voit yhdistää vanhat kalliit lainat uudeksi edullisemmaksi lainaksi Arkadia Rahoituksen avulla.

Kilpailuta laina Arkadia Rahoituksella 2 minuutissa:

  1. Valitse sinulle sopiva summa, laina-aika ja kuukausierä
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta
  4. Valitse sopivin laina

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S