Vertailemisesta on usein suurta hyötyä, on kyseessä tahansa tuote, palvelu tai rahoitusratkaisu. Vertailemisen avulla saa huomattavasti selkeämmän kokonaiskuvan, mikä on oikeasti paras vaihtoehto, on kyseessä sitten uusi TV, ravintola tai esimerkiksi kulutusluotto. Lanojakin voi siis vertailla ja vertailun avulla kuluttaja voi saada suuriakin rahallisia säästöjä lainakuluissa, verrattuna siihen, jos vertailutyötä ei olisi tehty lainkaan.

Suomalaiset ovatkin ymmärtäneet kilpailuttamisen tuomat hyödyt, joka näkyy muun muassa kulutusluottojen vertailun lisääntymisenä. Tämä on selvä signaali siitä, että suomalaiset ovat vihdoin tajunneet, että vertailu lisää lainansaanti mahdollisuuksia ja vertailun avulla löytää todennäköisemmin lainan, joka sopii juuri omaan tarpeeseen. Tärkeintä vertailussa on kuitenkin se, että sen avulla voi oikeasti säästää suuriakin summia lainakustannuksissa. Myös digipankkien lisääntyminen ja digitalisaation myötä erilaisten vertailupalveluiden räjähdysmäinen kasvu ovat osasyy siihen, miksi lainojen ja muiden rahoitusratkaisuiden vertailemisesta on tullut yhä enemmän arkipäivää.

Lisääntynyt kilpailu lainamarkkinoilla on kuluttajan näkökulmasta vain hyvä asia, sillä se pitää lainojen korot alhaalla ja kuluttajilla on enemmän vaihtoehtoja mistä valita.

Kilpailuta uusi tai vanha lainasi ilmaiseksi

Miten lainoja vertailemalla voi säästää rahaa?

Lainavertailu tuo yksinkertaisesti säästöjä siten, että saat useita eri lainavaihtoehtoja, mistä valita. Lainojen kustannuksissa voi olla todella suuria hintaeroja, mikä lisää vain vertailun tärkeyttä entisestään. Mikäli kuitenkin vertailet lainapalvelut ja valitset omaan taloudelliseen tilanteesi sopivan lainan voit saada useiden satojen eurojen säästöt todella pienellä vaivalla. Älä siis tartu ensimmäiseen lainatarjoukseen vaan kokeile Arkadia Rahoitusta ja löydä sinun tarpeisiisi sopivin laina.

Älä tee vertailemisesta liian vaikeaa – Uuden tai vanhan lainan kilpailuttaminen onnistuu helposti Arkadia Rahoituksen avulla

Muista, että pelkkä kokonaiskustannusten tuijottaminen ei ole aina paras mahdollinen ratkaisu, vaan laina kannattaa sovittaa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta lainan kokonaiskustannukset kasvavat, kun taas lyhyt laina-aika laskee lainan kokonaiskustannuksia, mutta kuukausierät nousevat.

Miten voin säästää nykyisen lainani kuluissa?

Moni luulee, että lainojen kilpailuttaminen koskee vain uusia lainoja. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan viisaat kuluttajat tarkistavat lainan korkotason aktiivisesti. Esimerkiksi pidemmän laina-ajan kulutusluotoissa lainan uudelleen kilpailuttaminen voi tuoda säästöjä, kun nykyinen maksusopimus korvataan uudella edullisemmalla lainalla. Myös useiden lainojen ja luottojen yhdistäminen on mahdollista. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että nykyiset lainat, luotot ja osamaksut yhdistetään yhdeksi lainakokonaisuudeksi, jolloin säästöä syntyy esimerkiksi siten, että et joudu enää maksamaan useita tilinhoitomaksuja.


Lainaa järkevämmin – Anna Arkadia Rahoituksen tehdä vertailutyö puolestasi

Arkadia Rahoituksen palvelu on:

  • Helppo – Vain yksi hakemus, jolla saat useita lainatarjouksia. (Mukana yli 30 lainapalvelua)
  • Nopea – Saat ensimmäiset tarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. (Parhaimmillaan laina on tililläsi jo saman päivän aikana.
  • Turvallinen– Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä, ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä
  • Ilmainen – Palvelumme käyttö on maksutonta eikä sido asiakkaitamme mihinkään
  • Tunnettu – Palvelumme toimii useassa eri maassa ja olemme kilpailuttaneet jo yli 100 000 lainaa
    Reilu – 70 % hakijoistamme saa tarjouksen

Lainaa jopa 60 000 € – Korko alkaen 4,99%

Palvelu on maksuton

Lainasumma
- +
Laina-aika
- +
Kuukausierä
211
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 100 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö