lainaa pihan remontointiin

Oma piha ja puutarha vaikuttavat todella merkittävästi kodin viihtyvyyteen. Monelle omakoti- ja rivitaloasujalle oman pihan merkitys on todella suuri, se on oma yksityinen ajanviettoalue. Ei olekkaan mikään ihme, että pihalla on usein todella keskeinen rooli asunto- ja mökkikauppoja tehdessä. Pihapiiri ja sen viihtyvyys korostuvat vielä entisestään, jos kyseessä on vapaa-ajan asunto, sillä niissä vietetään useimmiten kesät, jolloin pihapiiri on kovassa käytössä. Toimivalla ja kotoisalla pihalla on siis suuri merkitys ja hyvin suunnitellulla ja toteutetulla pihalla viihtyykin säästä ja vuodenajasta riippumatta.

Viihtyisä piha ei ole kuitenkaan aina itsestäänselvyys, mutta onneksi pihaa voi muokata huomattavasti helpommin, kun taloa. Ongelma on siis ratkaistavissa, jos asunto on muuten omiin tarpeisiin täydellinen. Piha-aluetta voi kunnostaa tai halutessaan koko pihan voi laittaa kokonaan uusiksi, jolloin omasta takapihasta tai esimerkiksi mökin pihapiiristä saa juuri sellaisen mistä on aina unelmoinut. Oman pihapiirin viihtyvyyteen kannattaakin panostaa, sillä samalla panostaa välillisesti myös omaan hyvinvointiin.

Piha ja terassi tarvitsevat kunnostamista vuosien saatossa

Omaa pihaa tai esimerkiksi mökin terassia tulee huoltaa aktiivisesti, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Jossain vaiheessa oman pihan päivitys voi tulla kuitenkin eteen, kun esimerkiksi terassin laudat ovat jo nähneet parhaat päivänsä tai muut piharakenteet ovat uudistamisen tarpeessa.

Hyvin hoidettu piha nostaa asunnon arvoa

Piharemonttia kannattaa miettiä myös silloin, mikäli on myymässä omaa asuntoaan. Hyvin hoidettu ja viihtyisä piha erottuu varmasti edukseen asuntomarkkinoilla. Myyntitilanteessa hyvin hoidettu tai juuri remontoitu takapiha voivat nostaa asunnon myyntiarvoa huimasti, sillä potentiaalisia ostajia saa paikalle helpommin. Pihaan tai terassiin otettu laina voi käytännössä siis maksaa itsensä takaisin asunnon arvon kasvuna. Se kuinka paljon uusi tai päivitetty pihaympäristö parantaa omaa viihtyvyyttä kotona tai mökillä on mahdotonta mitata rahassa.

Terassilla voi saada paljon lisää oleskelutilaa kallioiselle mökkirannalle

Miten piha- tai terassiremontti kannattaa rahoittaa?

Kodin tai mökin piharemontit voivat olla pieniä tai suuria rahallisia panostuksia. Nykyisin isoa remonttia kannattaa suunnitella jo etukäteen, sillä inflaatio on nostanut rakennustarvikkeiden hintoja, joka näkyy remontin kokonaiskustannuksissa. Uuden hienon terassin suunnittelu järvenrantaan tai oman kodin takapihan laittaminen eivät onnistu yleensä omilla säästöillä, jolloin moni suomalainen tukeutuu lainan ottamiseen. Tässä kohdassa moni tekee kuitenkin suuren virheen eikä muista kilpailuttaa eri lainapalveluita, vaikka se olisi täysin ilmaista. Kun kyseessä on piha- tai terassiremontti, niin kyse on usein tuhansista euroista, jolloin lainapalveluiden kilpailuttamisen tärkeys vain korostuu. Siksi me Arkadia Rahoituksella haluamme muistuttaa suomalaisia, että vain kilpailuttamalla lainat varmistut siitä, että saat sinulle kaikkein edullisimman lainatarjouksen.

Hanki edullinen lainatarjous pihapiirin kunnostamiseen

Arkadia Rahoituksen avulla voi kilpailuttaa yli 35 lainapalvelua muutamassa minuutissa. Lainojen kilpailuttamisessa on selviä hyötyjä, kuten se, että lainaa saa todennäköisemmin ja mikä tärkeintä edullisemmin lainaehdoin. Lisäksi pihan kunnostukseen kilpailutettua lainaa ei tarvitse nostaa vaan voit rauhassa päättää haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Kilpailutamme vakuudettomat lainat, joka tarkoittaa sitä, että et joudu hankkimaan lainallesi erilaisia vakuuksia tai takaajia, joka nopeuttaa ja selkeyttää koko lainaprosessia huomattavasti. Kilpailutuspalvelun käyttö on siis kaikin puolin järkevää, on rahoitustarve käytännössä mikä tahansa.

Huomioithan, että remontin tarkkoja kustannuksia on vaikea laskea tarkkaan etukäteen ja siksi suosittelemme remontin rahoittamiseen joustoluottoa, jonka avulla voit varmistaa, että yllättävien kuluerien sattuessa koko remonttia ei tarvitse keskeyttää vaan voit hakea lisärahoitusta helposti ja nopeasti.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S