lainojen-yhdistely-tuo-saastoja

Yllättävät menot tai elämäntilanteen muutokset voivat horjuttaa taloutta merkittävästi. Varsinkin näinä aikoina muutokset omassa taloudessa voivat tulla todella yllättäen. Monilla onkin vaikeuksia selvitä vanhoista osamaksuista, luotoista ja lainoista. Pahimmassa tapauksessa lainoja on maksussa useita samanaikaisesti, jolloin niiden lyhentäminen voi olla todella vaikeaa.

Näin kävi myös mikkeliläiselle Jukalle yllättävän sairastumisen myötä. Talous koki kovan kolauksen, koska sairauden johdosta Jukka ei voinut tehdä töitä normaalisti aiheuttaen vain lisää paineita. Elättääkseen perheensä ja maksaakseen laskut Jukka otti erilaisia luottoja ja osamaksuja 36 000 eurolla, joita hän lyhensi tiukalla maksuajalla. Todella tiukka maksuaikataulu kuitenkin teki useiden eri lainojen takaisinmaksusta taloudellisesti hyvin haastavaa, sillä luottojen korot olivat korkeita ja kuukausitasolla pelkästään lainojen maksamiseen upposi lähes 2000 euroa. Tällaisen summan lyhentäminen kuukausittain vaikuttaa pakostikkin negatiivisesti omaan talouteen.

Jukka ei jäänyt kuitenkaan neuvottomaksi vaan hän alkoi tutkia netistä, miten omaa velkataakkaa voisi helpottaa. Jukka löysikin nopeasti Arkadia Rahoituksen verkkosivut, joissa kerrottiin, että vanhat lainat, osamaksut ja luottokorttivelat yhdistämällä voi säästää lainakuluissa merkittäviä summia kuukaudessa. Lainojen yhdistely kannattaakin tehdä mahdollisimman nopeasti, jotta siitä saa mahdollisimman suuren hyödyn irti. 

Yhdistämällä vanhat lainat uudeksi edullisemmaksi lainaksi rahaa voi jäädä isojakin summia enemmän käteen.

Jukka ryhtyi heti tuumasta toimeen ja yhdisti Arkadia Rahoituksen kautta vanhat luotot ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja tiputti kuukausikulut 400 euroon pienemmän koron ja joustavamman maksuajan ansiosta. Hän säästää nyt 1600 euroa joka kuukausi ja palkasta jää 80% enemmän käteen. Saatu säästö tulee todellakin tarpeeseen, sillä yhdistelylainan avulla rahaa jää muuhunkin, kun pelkään lainan lyhentämiseen ja Jukan ei tarvitse stressata jatkuvasti sitä, miten seuraavat lyhennyserät saadaan maksettua.

Lainojen yhdistäminen voi olla taloudellisesti hyvinkin  kannattavaa
Esimerkissä yhdistelylainan tuoma säästö on 1600€/kk

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Mikäli sinullakin on vanhoja osamaksuja ja luottoja, kannattaa ne yhdistää yhdeksi edullisemmaksi lainaksi järkevällä maksuajalla. Me Arkadia Rahoituksella autamme sinua yhdistämään lainasi helposti ja nopeasti ilman sitoumuksia aina 60 000 € asti. Kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä täysin ilmaiseksi eikä hakemuksen täyttäminen vielä sido sinua mihinkään. Käy tutustumassa palveluumme ja katso kuinka suuria säästöjä sinä voit saada yhdistämällä lainasi.

Lainat kannattaa yhdistää koska:

  • Saat lainallesi matalamman koron
  • Lainasi kuukausierät pienenevät jopa 80%
  • Minimoit tilinhoitokulusi
  • Vältät ylimääräiset laskutuslisät
  • Lyhennät vain yhtä lainaa
  • Mikä parasta saat selkeyttä omaan talouteesi

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S