Selvitimme ovatko naiset todellakin miehiä parempia asiakkaita pankeille. Selvityksen tulos on yksiselitteinen: naisen euro on 1,14 euroa Arkadia Rahoituksella. Vaikka sukupuolen käyttäminen luottopäätökseen vaikuttavana tekijänä on poikkeuksetta kiellettyä, selvityksen mukaan naiset ovat erittäin arvokkaita asiakkaita pankeille.

Selvityksen antamien tuloksien valossa, naiset ovat keskimäärin luottokelpoisempia kuin miehet. Luotonantajat tarkastelevat useita seikkoja kuten olemassa olevia lainoja, ikää, työllisyystilannetta, työsuhteen muotoa ja palkkatasoa. Tässä moninaisessa kokonaisuudessa naiset erottuvat edukseen.

Selvityksen mukaan naiset ovat maksaneet takaisin lainansa sovitusti keskimäärin paremmin kuin miehet, mikä tarkoittaa sitä, että he ovat vähemmän riskialttiita asiakkaita pankeille. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että naiset ovat keskimäärin tarkempia talouden suunnittelussa ja budjetoinnissa.

Kokeile itse millaisella korolla saat lainaa!

Haastava talousvuosi kääntyy naisten voitoksi

Arkadia Rahoitus auttoi yli 103 000 kuluttajaa vuoden 2022 aikana lainahakemusten kanssa Suomessa ja selvityksen mukaan naiset edustivat 42%:a kaikista hakijoista. Mittavan otannan perusteella Arkadia Rahoituksen selvitys osoittaa, että naiset ovat jopa 14% arvokkaampia asiakkaita pankeille kuin miehet.

Haastavan taloustilanteen jatkuessa vuosi 2023 näyttää edelleen naisten johtavan arvostuksessa. Erityistä kasvua nähdään myös naisten osuudessa lainahakijoissa. Vaikuttaakin siltä, että yhä useampi nainen kilpailuttaa lainansa tarkasti. Myös lainojen yhdistely nostaa suosiotaan, kun säästökeinoiksi etsitään vanhojen kalliiden lainojen tilalle yhtä edullisempaa lainaa.

Testaa paljon voit säästää yhdistelemällä vanhat lainasi >

Naiset parempi lainanhakijoita

Lainojen kilpailutus kannattaa kaikille

Vaikka pankit ovat velvoitettuja tarjoamaan lainaa kaikille yhdenvertaisesti sukupuolesta huolimatta, naiset ovat keskimäärin parempia ja houkuttelevempia asiakkaita pankeille. Tämän vuoksi on suositeltavaa verrata lainatarjouksia eri palveluntarjoajilta ja kilpailuttaa lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä.

Arkadia Rahoitus hyödyntää useampaa lainanvälittäjää palvelussaan, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Lainanvälittäjien kautta tavoitamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Järkevä ja vastuuntuntoinen nainen, kilpailuta lainat kauttamme ilmaiseksi ja ilman sitoumusta. Arkadia Rahoitus auttaa löytämään henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen kannalta parhaan lainatarjouksen sukupuolesta riippumatta.

Hae tarpeisiisi sopiva laina Arkadia Rahoituksen avulla

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö