Osamaksu on nykyaikaisen kuluttajan arkipäivää. Se tarjoaa mahdollisuuden hankkia tuotteita heti, vaikka kukkaro ei annakaan myöten suorittaa täyttä maksua kerralla. Mutta onko osamaksu aina järkevin vaihtoehto? Tämä on kysymys, johon jokaisen kuluttajan tulisi löytää vastaus ennen osamaksusopimuksen allekirjoittamista.

Osamaksun käyttö ja sen hyödyt

Osamaksu on suosittu maksutapa, erityisesti kun on kyse kalliimmista hankinnoista, kuten huonekaluista tai elektroniikasta. Sen perusperiaate on yksinkertainen: tuotteen hinta jaetaan pienempiin eriin, jotka maksetaan sovitun ajan kuluessa. Tämä mahdollistaa isompien hankintojen tekemisen ilman, että tarvitsee odottaa säästöjen kertymistä. Lisäksi osamaksun avulla saa tuotteen heti käyttöön.

Mitä tulee huomioida osamaksua käytettäessä?

Vaikka osamaksu kuulostaa kätevältä, on tärkeää huomioida siihen liittyvät mahdolliset lisäkulut. Korot ja käsittelymaksut voivat nostaa tuotteen lopullisen hinnan huomattavasti yli sen alkuperäisen myyntihinnan. Siksi on tärkeää lukea sopimusehdot huolellisesti ja laskea tuotteen todellinen hinta, mukaan lukien kaikki osamaksun aikana kertyvät kulut.

Osamaksu vai laina?

Joskus kulutusluotto voi olla edullisempi vaihtoehto kuin osamaksu. Vaikka kulutusluotot sisältävät myös korkoja ja muita kuluja, ne voivat olla pienemmät kuin osamaksun kertymät. On siis suositeltavaa kilpailuttaa eri rahoitusvaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Velat hallintaan järjestelylainalla

Kun elämän eri vaiheissa kertyy erilaisia taloudellisia sitoumuksia, kuten osamaksuja, luottokorttivelkoja tai muita lainoja, niiden hallinta voi muodostua haasteeksi. Tässä tilanteessa yksi ratkaisu voi olla järjestelylaina. Arkadia Rahoitus tarjoaa palvelua, jossa voit yhdistää useat eri velkasi yhdeksi kattavaksi lainaksi.

Järjestelylainalla voit saavuttaa selkeämmän kuvan taloudellisesta tilanteestasi ja hallita velkojasi tehokkaammin. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin sekä ajassa että rahassa, kun keskityt maksamaan vain yhtä lainaa ja sen kuluja. Arkadia Rahoitus auttaa sinua löytämään parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan ratkaisun, jotta voit keskittyä tärkeimpiin asioihin elämässäsi.

Edullinen luotto – nopea, mutkaton, luotettava

Arkadia Rahoituksen avulla voit vertailla useiden lainanantajien tarjouksia ilman sitoumusta ja täysin veloituksetta. Tämä antaa sinulle kattavan katsauksen lainavaihtoehdoistasi ja antaa sinun valita parhaan tarjouksen.

Täytä lomake nyt ja vertaa korkoja jopa yli 35 pankissa – läpinäkyvästi ja nopeasti.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö