Yhdistelylaina auttaa säästämään rahaa joka kuukausi.

Yhdistelylaina auttaa säästämään rahaa joka kuukausi.

Silloin tällöin elämässä tulee väistämättä eteen tilanne, jossa on tarvetta ulkopuoliselle rahoitukselle. Yllättävät meno, kuten kodinkoneen hajoaminen, lomamatka tai remontti ovat tyypillisiä syitä hakea kulutusluottoa.

Jos kulutusluottoja alkaa kuitenkin kertyä useampia, tai lisäksi sinulla on esimerkiksi osamaksuja ja luottokorttivelkaa, voivat kuukausittaiset lainakulut nousta todella suuriksi. 

Tällaisessa tilanteessa lainojen uudelleen järjestely on oikea ratkaisu. Arkadia Rahoituksen kautta yhdistät lainat, luotot ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Koko prosessiin menee vain muutama minuutti ja se onnistuu kokonaan sähköisesti. Valitse lainasumma ja laina-aika, sekä täytä muutama lisätieto itsestäsi. Tämän jälkeen Arkadia Rahoitus etsii sinulle lainatarjouksia yli 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Voit tutustua lainatarjouksiin kaikessa rauhassa ja päättää vasta sen jälkeen otatko lainaa vai et. 

Yhdistelylainan ansiosta maksat vain yhden lyhennyksen kuussa, jossa korko on suhteessa matalampi kuin monessa pienessä lainassa yhteensä. Säästöä syntyy myös siitä, että jatkossa maksat vain yhdet lainanhoitokulut.

Kilpailuta lainat Arkadia Rahoituksen avulla

Se ei sido sinua mihinkään, ja näet nopeasti, paljonko voisit säästää joka kuukausi, jos yhdistäisit lainasi. Voit hakea lainaa 2000 – 60000 euroa ilman vakuuksia. Takaisinmaksuajan voit valita 1 vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Kokeile rohkeasti, sillä jopa 70% hakijoista saa meiltä tarjouksen.

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö