Miten lainojen yhdistäminen toimii – ja voiko sen avulla todella pienentää kuukausikuluja

Miten lainojen yhdistäminen toimii – ja voiko sen avulla todella pienentää kuukausikuluja?

Onko sinulla on useita erilaisia lainoja, osamaksuja tai luottokorttivelkoja lyhennettävänä joka kuukausi? Jos vastasit kyllä, olet samassa tilanteessa, kuin suurin osa suomalaisista.

Moni kuitenkin antaa lainojen lyhennysten pyöriä omalla painollaan, vaikka se ei yleensä ole taloudellisesti viisas vaihtoehto. Jos katsoo tarkemmin maksettavissa olevien lainojen kuluja ja korkoja, voi yllättyä kuinka paljon niihin kuluu rahaa otetun lainan lisäksi. Mikäli sinua kiinnostaa säästää lainakuluissa jatka lukemista tai järjestä lainasi uudelleen tästä.

Selvitä ainakin seuraavat asiat

Ensimmäisenä kannattaa tarkasta koron suuruus. Jos olet esimerkiksi maksanut ostoksia osamaksulla, saatat maksaa korkeaa korkoa, vaikka lainasumma ei olisikaan suuri. Tämän seurauksena koron osuus voi muodostua kohtuuttoman suureksi otettuun lainaan verrattuna. 

Toinen asia, joka kannattaa tarkistaa, on lainojen kiinteät kulut. Pienissäkin osamaksuissa ja lainoissa on lähes poikkeuksetta kuukausittainen tilinhoitomaksu. Toisin sanoen mitä useampi laina sitä useampi kuukausimaksu.

Yhdistämällä pienet velkasi voit säästää suuriakin summia rahaa

Juuri yllä olevista syistä lainojen yhdistäminen on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Ne oikeasti auttavat vähentämään kuukausittaisia kuluja ja helpottavat arjen raha-asioiden seuraamista. Verkossa toimiva Arkadia Rahoitus on auttanut jo lukuisia suomalaisia pienentämään lainojensa kuluja.

Kun otat yhden isomman lainan, on koron määrä yleensä suhteessa pienempi kuin monessa pienessä lainassa yhteensä. Lainojen yhdistämisen avulla onkin mahdollista säästää kymppejä ja jopa useita satasia kuussa. On myös itsestäänselvää, että yhden lainan seuraaminen ja sen takaisin maksaminen on huomattavasti helpompaa, kuin useamman pienemmän lainan.

Yhdistelylainan hakeminen Arkadia Rahoituksen kautta on helppoa. Riittää, että lasket yhteen tämänhetkiset lainasi ja haet yhteissummalle uutta lainaa. Me etsimme sinulle sopivimmat pankit ja rahoituslaitokset ja voit vapaasti valita niistä sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Palvelun käyttö ei velvoita sinua mihinkään, eli toisin sanoen sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään lainatarjousta, mikäli ne eivät miellytä sinua.

Pidempi laina-aika helpottaa talouden hallintaa

Jos haluat säästää kuukausikuluissasi, niin ensimmäinen asia jota suosittelemme on lainojen yhdistäminen. Näin et joudu tinkimään mistään, vaan maksat vain nykyiset velkasi pois järkevämmin. Samalla kannattaa myös miettiä, auttaisiko hieman pidempi laina-aika arkea inflaation syödessä käytettävissä olevaa rahan määrää.

Arkadia Rahoituksen avulla voit etsiä yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Laina-ajan pidentäminen tuo yleensä lisää joustoa arkeen ja  voi myös parantaa elämänlaatua, koska rahaa jää muuhunkin, kuin lainojen lyhentämiseen.

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö