Haaveiletko selviytyväsi veloista nopeammin

Haaveiletko velattomuudesta niin kuin monet muut suomalaiset? Raha-asiat tuottavat monelle päänvaivaa ja niiden miettimiseen voi käyttää huomaamattaan todella paljon aikaa. Tämä aika on luonnollisesti pois muista tärkeistä asioista, mutta onneksi me Arkadia Rahoituksella tarjoamme ratkaisin, jolla saatat päästä eroon veloistasi nopeammin. 

Alla muutama esimerkki kuinka Arkadia Rahoitus voi auttaa sinua selviytymään veloistasi

1. Aivan ensimmäiseksi on hyvä selvittää nykyiset velat. Tämä tapahtuu laskemalla yhteen vakuudettoman lainat, osamaksut ja luottokorttivelat. Tässä vaiheessa moni havahtuu siihen, että erilaisiin “lainanhoitokuluihin” voi mennä huomattavan paljon rahaa. Näitä ovat esimerkiksi tilinhoitopalkkio ja laskutuslisä. 

Helpoin tapa leikata kustannuksia nopeasti on yhdistää kaikki pienet lainat yhdeksi isommaksi lainaksi.

Arkadia Rahoituksen avulla selvität vaivattomasti, kuinka paljon voisit säästää yhdistämällä pienet lainasi. Palvelun käyttö ei maksa, eikä sido sinua mihinkään, eli voit turvallisesti selvittää voisitko saada yhdistelylainaa ja kuinka paljon se toisi sinulle säästöjä.

2. Toinen tärkeä asia, joka kannattaa selvittää on lainan korko. Mikäli et ole kilpailuttanut vanhaa lainaasi aikoihin, kannattaa se ehdottomasti tehdä nyt. Voi olla täysin mahdollista, että saat nykyisen lainasi edullisemmin jostain muusta paikasta, kuin nykyiseltä lainantarjoajaltasi. Arkadia Rahoituksen helppokäyttöinen palvelu näyttää selkeästi eri lainavaihtoehdot, joista sinun on helppo valita omaan tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.

Tarkista voitko maksaa nykyiset velkasi pois edullisemmin

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö