Monet suomalaiset ajattelevat, että kulutusluotto on kallis ja hankala lainatuote ja siitä kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana mikäli mahdollista. Nykyään tämä ei kuitenkaan pidä enää paikkaansa, sillä lainantarjoajien lisääntyessä kilpailu asiakkaista on kiristynyt huomattavasti. Kulutusluotto on erityisen hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole mahdollisuuksia saada pikaisesti tarvitsemallesi lainalle vakuuksia tai takaajia. 

Kun pidät mielessä vain lainaamisen perussäännöt, eli:

  • Ota lainaa vain sen verran kuin tarvitset
  • Suhteuta laina omiin tuloihin
  • Mieti sopiva laina-aika

Näin saat maksettua lainan pois suunnitelmien mukaan, eikä lainasta tule liian kallis.

Löydä oikea laina oikeaan hintaan

Me Arkadia Rahoituksella olemme erikoistuneet löytämään suomalaisille kuluttajille oikean lainan oikeaan hintaan. Me teemme sen kilpailuttamalla yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta 1 ilmaisella hakemuksella. Voit siis saada useita eri tarjouksia, joista voit vapaasti joko hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset. Palvelu ei siis velvoita sinua mihinkään ja on täysin maksuton.

Voit itse vaikuttaa lainan kokonaishintaan

Kulutusluoton voi vapaasti käyttää itselle tärkeään kohteeseen. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi remontti, autonkorjaus, lomamatka tai erilaiset yllättävät kulut, kuten hajonneen kodinkoneen vaihtaminen uuteen. Arkadia rahoituksen kautta voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

Voit halutessasi räätälöidä laina-ajan juuri omaan tilanteesi sopivaksi 1 vuodesta aina 15 vuoteen asti, eli löydät varmasti omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan maksuajan. Mikäli haluat jostain syystä maksaa lainan pois nopeammin, se onnistuu lähes poikkeuksetta ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä lainantarjoajaan ja varmistamaan asian.

Hae sinun tarpeisiisi sopiva laina Arkadia Rahoituksen avulla

Edullinen luotto – nopea, mutkaton, luotettava

Arkadia Rahoituksen avulla voit vertailla useiden lainanantajien tarjouksia ilman sitoumusta ja täysin veloituksetta. Tämä antaa sinulle kattavan katsauksen lainavaihtoehdoistasi ja antaa sinun valita parhaan tarjouksen.

Täytä lomake nyt ja vertaa korkoja jopa yli 35 pankissa – läpinäkyvästi ja nopeasti.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S