Kulutusluottojen tilapäinen korkokatto päättyy syyskuun lopussa. Tänä vuonna solmittujen lainasopimusten korko saattaa pahimmillaan jopa kaksinkertaistua 20 prosenttiin. Vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä toimia ja välttää lainakustannusten nousu.

Tammikuussa voimaan tullut tilapäinen 10 prosentin korkokatto päättyy muutaman viikon päästä syyskuun lopussa. Laki on rajoittanut uusien kulutusluottojen koron 10 prosenttiin. Jos nykyiseen lainasopimukseesi on kirjattu yli 10 % korko, niin korko nousee automaattisesti lokakuussa sopimuksessa määritellylle tasolle. Korkokaton loppuminen tulee nostamaan useiden kulutusluottojen korkoja ja osasta lainoja tullaan perimään peräti 20 prosentin korkoa laina-ajan loppuun asti.

Näin vältyt korkojen nousulta

Kilpailuttamalla lainasi uudestaan kotimaisen Arkadia Rahoituksen avulla, voit välttyä koron muutokselta. Palvelu kilpailuttaa yli 30 lainapalvelua, jonka jälkeen voit valita uuden edullisemman lainasopimuksen. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset nopeasti ja voit rauhassa tutustua vaihtoehtoihin. Palvelu on maksuton eikä hakemuksen jättäminen velvoita mihinkään.

Välty korkojen nousulta – Kilpailuta lainasi Arkadia Rahoituksen avulla

Yhdistä kalliit osamaksut ja luottokorttivelat

Kulutusluottojen lisäksi voit yhdistää kalliit luottokorttivelat ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistämällä lainasi helpotat oman taloutesi seurantaa, sillä maksat useamman pienemmän lainan sijasta vain yhtä isompaa lainaa. Monien luottokorttien ja osamaksusopimusten korko on jo nyt yli 10 % joten kilpailuttamalla nykyiset lainasi uudestaan voit saada suuriakin rahallisia säästöjä.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S