”Lainaa edullisemmin ulkomailta” – ”Lainaa edullisemmin Ruotsista tai Norjasta”. Nämä ja monet muut ulkomaisiin lainantarjoajiin viittaavat mainoslauseet ovat olleet näkyvästi esillä eri medioissa. Jukka tarvitsi sopivasti vakuudetonta lainaa ja päätti selvittää, onko laina todellakin edullisempaa ulkomailla ja miten lainatarjouksia voi ylipäätään hakea ulkomaisilta lainantarjoajilta.

Huolellisen tutkimustyön jälkeen Jukka oivalsi, että helpoin ja varmin tapa saada lainatarjouksia sekä kotimaisilta, että ulkomaisilta lainantarjoajilta on hyödyntää lainojen kilpailutukseen erikoistunutta palvelua. Lainapalveluiden kilpailuttamiseen Jukka päätti käyttää suomalaista Arkadia Rahoitusta, joka kilpailuttaa yli 30 pankki ja rahoituslaitosta täysin ilmaiseksi.

Kilpailuta yli 30 lainapalvelua ilmaiseksi – tästä

Lainojen korkovertailu
Lainojen koroissa on suuria eroja ja ne määräytyvät hakijakohtaisesti. Yllä oleva vertailu ei ota huomioon tilapäistä korkokattoa, joka päättyy 1.10.2021. Tilapäisen korkokaton jälkeen korot päivittyvät lainasopimuksen mukaisesti normaalille tasolle. Lähde: Top5Credits.com Suomi

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa

Mikäli et kilpailuta lainaasi, niin voit tietämättäsi maksaa lainastasi aivan liikaa. Kilpailutuksen avulla varmistat edullisimman lainatarjouksen ja mikä parasta, eri lainapalveluiden kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido vielä mihinkään. Parhaassa tapauksessa kilpailutuspalvelun käyttö voi tuoda todella suuret rahalliset säästöt. Kokeile siis kilpailuttaa lainasi Arkadia Rahoituksen avulla. Suomalainen palvelu on nopea, helppo ja mikä tärkeintä täysin maksuton.

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain parhaan lainatarjouksen valitseminen. 

Kilpailuttaminen kannattaa aina, mikäli olet aikeissa hakea uutta lainaa tai mikäli olet aikaisemmin ottanut lainan, luoton tai osamaksun, jossa nimelliskorko on yli 10 %. Anna Arkadia Rahoituksen tinkiä puolestasi.

Kilpailuta laina Arkadia Rahoituksella 2 minuutissa:

  1. Valitse sinulle sopiva summa, laina-aika ja kuukausierä
  2. Täytä lainahakemus
  3. Saat nopeasti lainatarjouksia eri pankeilta
  4. Valitse sopivin laina

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S