Lainaa 60 000 € asti matalalla korolla

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästää tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen. Kokeile minkälaisen lainatarjouksen saat!

 • ✔ Edulliset korot
 • ✔ Nopeat lainatarjoukset
 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Säästöpankki laina

Tarvitsetko kulutusluottoa isompaa hankintaa varten, tai etsitkö kenties asuntolainaa uuden asunnon ostoon? Säästöpankin laajasta lainavalikoimasta voit löytää lainaa ja luottoa moneen elämän eri tarkoitukseen. Arkadia Rahoitus tarjoaa sinulle kätevän yhteenvedon Säästöpankin tarjoamista palveluista, jotta voit tehdä informoituja ja harkittuja päätöksiä lainatuotteen valinnasta.

Säästöpankki laina

Tietoa Säästöpankista

Säästöpankin nimi on varmasti kaikille suomalaisille tuttu nimi, onhan kyseessä Suomen vanhin pankkiryhmä. Vuonna 1822 Turussa perustettu Turun Säästöpankki teki tallettamisesta ja lainanotosta ensimmäistä kertaa mahdollista koko kansalle. Turusta Säästöpankki levisi seuraavaksi Helsinkiin ja sieltä isompien kaupunkien kautta koko maahan.

Kansanläheisyys ja taloudellinen hyvinvointi on ollut tärkeä osa Säästöpankin toimintaa sen perustamisesta lähtien. Heidän tavoitteensa oli auttaa suomalaisia säästämään, vaurastumaan, sekä hoitamaan talouttaan tehokkaammin ja nämä samat periaatteet ohjaavat Säästöpankin toimintaa tänäkin päivänä. Säästöpankin nykyinen tehtävä on toimia asiakkaidensa vastuullisen vaurastumisen edistäjänä ja tarjota parhaita mahdollisia pankkipalveluita niin kasvotusten, kuin digitaalisestikin.

Säästöpankkiryhmän pankit ja muut palvelut

Säästöpankkiryhmään kuuluu laaja valikoima itsenäisiä Säästöpankkeja ympäri Suomea. Pankkitoiminnan keskiössä on vähäriskinen vähittäispankkitoiminta, joka keskittyy erityisesti säästämiseen, päivittäisiin pankkitoimintoihin, sijoittamiseen ja lainanantoon. Yhteisömuodoltaan Säästöpankit ovat perinteisiä säästöpankkeja tai säästöpankkiosakeyhtiöitä. Pankkipalveluita täydentää yhteistyökumppanien kanssa tarjotut muut finanssialan palvelut ja tuotteet. Säästöpankin muita palveluita ovat:

 • Sp-Henkivakuutus: Säästöpankin omistama kotimainen henkivakuutusyhtiö.
 • Sp-Rahastoyhtiö: Säästöpankkien omistama kotimainen sijoitusrahasto- ja varainhoitoyhtiö.
 • Sp-Koti: Franchising-pohjainen, Säästöpankkiryhmään kuuluva kiinteistövälitysketju.
 • Sp-Kiinnitysluottopankki: Sp-Kiinnitysluottopankki vastaa Säästöpankkiryhmän kiinteistöluottovakuudellisesta varainhankinnasta.
 • Säästöpankkien Keskuspankki: Säästöpankkien Keskuspankki toimii ryhmän keskusluottolaitoksena.
 • Säästöpankkipalvelut: Asiakaspalvelua ja erilaisia taustapalveluita Säästöpankkiryhmän paikallisten pankkien asiakkaille ja toimipisteille tarjoava taho.

Arkadia Rahoitus

Jos haluat tietää sopivatko Säästöpankin tarjoamat lainatuotteet yhteen lainatarpeidesi kanssa, voit vertailla Säästöpankin ja muut samankaltaiset lainantarjoajat helposti ja nopeasti Arkadia Rahoituksen lainavertailun kautta. Lainojen kilpailutus auttaa sinua löytämään itsellesi parhaimman ja halvimman lainatuotteen ja eri lainantarjoajat on helppo vertailla toistensa kanssa. Arkadia Rahoituksen lainavertailu on sinulle täysin ilmainen palvelu ja saat lainatarjoukset kätevästi suoraan sähköpostiisi. Kaikki Arkadia Rahoituksen lainavertailusta löytyvät rahoittajat ovat luotettavia, Suomen finanssivalvonnan hyväksymiä tahoja.

Säästöpankin tarjoamat lainatuotteet

Kulutusluotto

Säästöpankki tarjoaa kahta eri kulutusluotto vaihtoehtoa; vakuudetonta ja vakuudellista kulutusluottoa. Vakuudeton kulutusluotto on tarkoitettu vain Säästöpankin asiakkaille ja sitä voi hakea kätevästi Säästöpankin verkko- mobiilipankin kautta. Kulutusluottoa voi myös hakea, jos ei ole Säästöpankin asiakas, mutta tässä tapauksessa lainaan vaaditaan vakuudet.

Kulutusluotot ovat joustava lainavaihtoehto, sillä niiden käyttöön ei yleensä sisälly ehtoja lainan käyttötarkoituksesta. Voit siis ottaa kulutusluottoa esimerkiksi ajoneuvon ostoon, kotisi remontointiin, tai vaikkapa lomamatkan rahoittamista varten. Vakuudettoman kulutusluoton korot ovat usein korkeammat, kuin vakuudellisen vaihtoehdon, mutta kannattaa silti muistaa, että kulutusluotto on tästä huolimatta esimerkiksi pikavippiä halvempi vaihtoehto. Säästöpankin asiakkaana lainapäätöksen vakuudettomasta kulutusluotosta voi saada lähes välittömästi ja rahat saat tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Esimerkkilaskelma

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron luottomäärälle, 3 kk:n euribor + 9,5 % marginaali ja 60 kuukauden takaisinmaksuajalla on 17,15 % (12/23). Laskennassa on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu 6 euroa. Luoton ja luottokustannusten kokonaismäärä on 60 kk lainaajalle 7 290,26 euroa.

Asuntolaina

Monella miestä ei löydy tarpeeksi käteistä pääomaa asunnon ostoa varten ja asuntolaina onkin yksi yleisimpiä rahoitusmuotoja asuntoa ostaessa. Säästöpankin asuntolainaa voi hakea, vaikka et olisi Säästöpankin pankkiasiakas ja lainatarjous on aina asiakaskohtainen. Säästöpankin asuntolainasiakkuuteen liittyy myös etuja, joita ei muuten ole saatavilla, kuten kulutusluoton saanti alhaisemmalla korolla ja energialainan saaminen ilman toimitusmaksua.

ASP-Laina

ASP eli asuntosäästöpalkkio on nuorille asunnonostajille suunnattu laina. Valtion avustuksella, nuori asunnonostaja voi saada koroltaan edullista ASP-lainaa, kunhan he ovat säästäneet vähintään 10% asunnon ostohinnasta ja täyttävät muut ASP-lainan ehdot.

Rakennuslaina

Jos haaveilet oman talon tai mökin rakentamisesta, voi Säästöpankin rakennuslaina olla varteenotettava rahoitusvaihtoehto. Kuten Asuntolaina kohdalla, tarvitaan rakennuslainaa varten jonkinlaiset vakuudet, kuten rakennukselle tarkoitetun tontti, tai nykyinen asuntosi. Paras tapa aloittaa rakennuslainan hakeminen, on tehdä tarkasti suunniteltu kustannusarvio rakennusprojektia varten. Säästöpankin sivuilta löytyvä rakennuslaskuri toimii apuna arvion tekemisessä ja auttaa sinua selvittämään kaikki projektiisi mahdollisesti liittyvät kustannukset.

Energialaina

Energialaina on kiinteistöremontteihin tarkoitettu laina, jolla parannetaan asunnon tai talon energiatehokkuutta ja sen lähtösumma on 10 000 €. Energialainalla voidaan muun muassa rahoittaa lämmitysmuodon vaihto, lisälämmöneristys, uudet ikkunat tai ovet, ja aurinkopaneelien asennus.

Autolaina

Autolaina on nimensä mukaisesti uuden ajoneuvon ostoon tarkoitettu laina. Säästöpankin kautta haettu autolaina voi tarjota lainaa edullisilla koroilla, sillä lainan marginaali määritellään aina asiakaskohtaisesti. Myös autovakuutuksen voi saada Säästöpankin kautta halvemmalla, Säästöpankin vakuutusten verkkokaupan tarjoaman asiakasalennuksen kautta.

Opintolaina

Opintolaina on useimpien suomalaisten ensimmäinen laina ja sitä haetaan opintojen aikaisen elämän rahoittamiseen. Se voi auttaa opiskelijaa keskittymään opintoihin työnteon sijaan ja näin nopeuttaa opintojen päätökseen saamista. Suomessa opintolailla on valtion takaus ja näin ollen sitä varten ei tarvita muita vakuuksia. KELAn myöntämän lainatakauksen saatuasi, voit hakea Säästöpankin opintolainaa kätevästi verkkopankin kautta. Jos et ole Säästöpankin asiakas, voit hakea opintolainaa pankkitilin avaamalla. KELA päättää saamasi opintolainan määrästä ja tähän vaikuttaa muun muassa hakijan ikä ja oppilaitos.

Opintolainan enimmäismäärä lukuvuodessa:

-18 vuotta täyttänyt muu kuin korkeakouluopiskelija: 650 euroa / kk

-Korkeakouluopiskelija: 650 euroa / kk

-Aikuiskoulutustukea saava (kotimaassa opiskeleva): 650 euroa / kk

-Ulkomailla opiskeleva: 800 euroa / kk.

Säästöpankin plussat ja miinukset

Plussat:

 • Laaja palveluvalikoima: Perinteisten pankkipalveluiden lisäksi, Säästöpankki tarjoaa laajan valikoiman lainatuotteita, joiden joukosta on helppo valita lainatarpeisiisi sopivin laina.
 • Runsaasti konttoreita: Säästöpankin laajan konttoverkoston ansiosta, sinun on halutessasi helppo asioida kasvotusten konttorissa.
 • Vastuullinen ja luotettava lainan myöntäjä: Säästöpankki on luotettava rahoittaja ja sen lainausperiaatteisiin kuuluu vastuullinen lainananto.

Miinukset:

 • Kulutusluottoa vain asiakkaille: Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto on haettavissa vain Säästöpankin pankkiasiakkaille.
 • Chatbot: Säästöpankin sivuilta löytyvä chatbot toiminto ei osaa auttaa monimutkaisempien kysymysten kanssa.
 • Tietojen löytäminen: Vaikka Säästöpankin verkkosivut ovat kaikin puolin kattavat, on tiettyjä tarkempia tietoja, kuten lainoihin vaadittavaa ikärajaa tai tulotasoa vaikeaa löytää.

Yrityksen tiedot

 • Virallinen nimi: Säästöpankkiliitto osk,
 • Y-Tunnus: 0117011-6
 • Toimipaikka: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki

Säästöpankin asiakaspalvelu

Yhteystiedot

p. 0100 5252 (pvm/mpm)

ma–pe 8–20, la 10–14

Ulkomailta soitettaessa: +358 10 773 6777 (pvm/mpm)

Osoite

Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki