lainaa energiaan

Tänä vuonna energian ja muiden elinkustannusten hinnat ovat olleet rajussa nousussa. Lämmityksen, suihkun, autoilun, asumisen, ruuan ja muiden päivittäistavaroiden korkeiden kustannusten vuoksi raha on yhä tiukemmassa monille ihmisille kuukauden lopussa.

Suomen Asiakastiedon mukaan jo yli 4000 suomalaiselle on aiheutunut maksuhäiriömerkintöjä pelkästään korkeiden sähkölaskujen takia. Ja moni, joka on vielä selvinnyt kustannusten noususta, stressaa varmasti tulevaa talvea. Tavoitteena olisi kuitenkin se, että rahat riittävät kaikkien välttämättömien kulujen maksamiseen. Sähkön, kaasun, bensiinin ja lämmitysöljyn hintoja on kuitenkin hyvin vaikea arvioida, joten nyt kannattaa panostaa energiatehokkuuteen ja miettiä, miten energiaa pystyy säästämään.

Panosta energiatehokkuuteen – säästä sähkölaskussa ja kasvata asuntosi arvoa

Energiatehokkuutta on helppo parantaa esimerkiksi säätämällä lämmitystä pienemmällä tai ostamalla energiatehokkaampia kodinkoneita.

Myös oman kodin modernisointi on oivallinen tapa parantaa talon energiatehokkuutta. Esimerkiksi ovien ja ikkunoiden vaihtaminen, lämmitysjärjestelmän modernisointi tai aurinkopaneelien asentaminen ovat erinomaisia esimerkkejä siitä, miten energiatehokkuutta voi parantaa. Kaikki edellä mainitut ja monet muut energiatehokkuuteen panostavat toimet näkyvät asumisviihtyvyytenä, pienempinä sähkölaskuina ja lopulta asuntoa myydessä asunnon arvon nousuna.

Arkadia Rahoitus etsii sinulle edullisimmat energialainat

Jotta sinun ja perheesi ei tarvitse jäätyä talvella ja rahaa jäisi muuhunkin, kuin sähkölaskujen maksamiseen, niin me Arkadia Rahoituksella autamme sinua mielellämme. Löydät ilmaisen palvelumme avulla sinulle parhaan energialainan kotisi ja kodinkoneittesi päivitystä varten.

Kilpailutamme lainat aina 2000 eurosta 60 000 euroon saakka, eli meidän avullamme hoidat niin isot, kuin suuretkin energiainvestoinnit. Kilpailutamme jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta, jotta sinä et maksaisi liikaa lainastasi. Siirry kohti energiatehokkaampaa tulevaisuutta ja pienempiä sähkölaskuja energialainan avulla. Voit käyttää rahat mihin tahansa, etkä tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia.

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö