luottokortilla paljon velkaa

Onko luottokortillasi paljon velkaa? Vievätkö lyhennykset turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta luottokortista? Jos vastasit kyllä, niin Arkadia Rahoituksen neuvot auttavat sinua saamaan tilanteen takaisin hallintaasi.

Luottokortti on vaivaton ja turvallinen tapa maksaa isoja ostoksia. Mikäli korttia käyttää kuitenkin säännöllisesti, niin kannattaa tarkastaa luottokorttiin sisältyviä kustannuksia. Luottokorttien korot nousevat usein yli 15 % ja korteissa on usein myös vuosimaksu ja erilaisia laskutuspalkkioita. Helpoiten luottokortin kustannukset löytyvät viimeisimmästä laskusta, jossa pitäisi olla selkeästi eriteltynä luoton korko sekä muut luottokortin käytöstä aiheutuneet kustannukset.

Maksa lainat, luotot ja osamaksut pois edullisemmin

Kilpailuta, vertaile ja säästä

Luottokorteissa korko on yleensä kiinteä, eli se ei vaihtele asiakaskohtaisesti. Tämä on täysin vastakohtainen toimintaperiaate erilaisiin kulutusluottoihin verrattuna, joiden kustannukset määritellään pääsääntöisesti aina asiakaskohtaisesti. Juuri asiakaskohtaisen hinnoittelun ansioista on täysin mahdollista, että kulutusluotto voi olla edullisempi vaihtoehto, kuin luottokortti varsinkin silloin, jos haluaa maksaa nykyiset luottokorttivelat kerralla pois.

Mikäli sinulla on siis useampia luottokortteja ja esimerkiksi osamaksuja, voit korvata ne kätevästi yhdellä edullisemmalla kulutusluotolla ja pääset samalla eroon ylimääräisistä kustannuksista. Myös oman talouden seuraaminen ja hallinta helpottuu huomattavasti, kun sinun on muistettava jatkossa vain yksi eräpäivä usean sijaan.

Maksa velat pois edullisemmin

Luotettava & suomalainen Arkadia Rahoitus lopettaa talousvaikeutesi

Kilpailuta yli 30 lainapalvelua ilmaiseksi Arkadia Rahoituksen avulla ja katso kuinka suuria säästöjä voit saada yhdistämällä luottokorttivelkasi, osamaksusi ja muut lainasi yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Palvelun käyttö ei sido sinua mihinkään eli hakemuksen lähettäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa. Voit siis huoletta selvittää voisitko saada säästöjä lainakuluihisi. 

Hae yhdistelylainaa ja maksa luottokorttivelat, lainat ja osamaksut pois!

Täytä ilmainen hakemus

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö