Selviydy laskuista

Jos sinulla on useita lainoja ja osamaksuja, niin kannattaa ehdottomasti yhdistää lainat. Lainojen yhdistämisestä on hyötyä etenkin silloin, jos suurin osa tuloistasi uppoaa laskujen erilaisten maksamiseen. Yhdistelylainan avulla yhdistät kaikki nykyiset luotot ja osamaksut yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin talouden hallinta helpottuu ja mikä tärkeintä lainakustannukset voivat laskea, jolloin rahaa jää käyttöön muuhunkin.

Helpota arkeasi – Yhdistä lainat

Laskuja kertyy helposti, vaikka olisi kuinka tarkka omasta taloudestaan. Osamaksu voi tuntua aluksi järkevältä vaihtoehdota maksaa ostokset ja isommat investoinnit, mutta todellisuudessa esimerkiksi kulutusluotto voi olla edullisempi vaihtoehto.

Varsinkin, jos sinulla on osamaksujen lisäksi luottokorttivelkaa ja muita lainoja, niin helposti käykin niin, että kaikki vaivalla ansaitut rahat menevät laskujen maksamiseen ja useiden eri lainojen lyhentämiseen.

Mikäli yllä oleva tilanne kuulostaa vähänkään tutulta, niin silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla voiko säästöjä syntyä yhdistämällä lainat. Yhdistelylainan suurin etu on siinä, että maksat vain yhtä korkoa ja muita maksuja, kuten tilinhoitopalkkiota, jolloin säästät rahaa. Lisäksi oman talouden hallinta helpottuu, kun sinulla on vain yksi laina lyhennettävänä.

Järjestä lainat, luotot ja osamaksut uudelleen

Voit yhdistää lainasi helposti käyttämällä kotimaista Arkadia Rahoitusta. Koko prosessin voi hoitaa kokonaan sähköisesti, joka helpottaa lainaprosessia huomattavasti. Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että kulutusluotot, luottokorttilainat ja osamaksusopimukset yhdistetään yhdeksi lainaksi, jolla vanhat luotot maksetaan pois. Päämääränä on löytää lainalle edullisempi korko ja laskea kuukausittaisia lainakuluja.

Esimerkki Lainojen yhdistämisestä

Esimerkissä lainan kuukausikulut pienenivät 138 €/kk ja kokonaiskustannukset laskivat 85€

Maksa lainasi pois fiksummin Arkadia Rahoituksen avulla

Arkadia Rahoituksen kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Mukana kilpailutuksessa on yli 30 lainapalvelua, joka tarkoittaa sitä, että voit hyvinkin todennäköisesti saada nykyistä lainaasi edullisemman tarjouksen. Palvelun käyttö on turvallista, 100% maksutonta eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua nostamaan lainaa ja turvallista, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua nostamaan lainaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos:

  • Jos sinulla on luottoja, lainoja ja osamaksuja.
  • Haluat säästää lainakuluissa, kuten koroissa ja tilinhoitomaksuissa.
  • Haluat selkeyttä omaan talouteesi.
  • Toivot lainallesi pidempää takaisinmaksuaikaa.
  • Haluat päästä eroon ylimääräisistä tilinhoitomaksuista.
  • Haluat tarkistaa nykyisten lainojesi korot ja kilpailuttaa ne uudelleen.   

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö