ala meneta luottotietojasi

Sähkölaskut ovat aiheuttaneet yhä useammalle suomalaiselle maksuvaikeuksia. Asiakastiedon mukaan jo yli 4000 henkilölle on aiheutunut maksuhäiriömerkintöjä korkeiden sähkölaskujen takia. Määrän odotetaan jatkossa vain kasvavan, sillä ilmojen kylmetessä energian kulutus tulee väistämättä lisääntymään. Me Arkadia Rahoituksella päätimme kuitenkin etsiä ratkaisuja, miten suomalaiset välttyisivät saamasta elämää suuresti hankaloittavia maksuhäiriömerkintöjä.

Kun kaikki kallistuu, niin suuri säästö voi yllättäen löytyä lainoista, luotoista ja osamaksuista. Erityisesti lainojen yhdistäminen voi olla monelle suomalaiselle helpotus, kun suuret kustannuserät, kuten kalliit sähkölaskut, osamaksut, luottokorttien velat ja lainat voidaan yhdistää yhdeksi edullisemmaksi kokonaisuudeksi. Veloista voi siis selviytyä helpommin ja edullisemmin, mikäli yhdistät suuret kustannukset yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi.

Voit säästää suuriakin summia rahaa, kun yhdistät lainat, luotot ja muut suuret kustannuserät, kuten kalliit sähkölaskut yhdeksi isommaksi lainaksi
Voit säästää suuriakin summia rahaa, kun yhdistät lainat, luotot ja muut suuret kustannuserät, kuten kalliit sähkölaskut yhdeksi isommaksi lainaksi

Selviydy veloistasi – Järjestä lainasi uudelleen

Nyt kannattaakin olla valppaana ja tarkistaa, mistä voisi löytyä säästöjä, sillä – Sähkölaskut ja muut elinkustannukset tulevat todennäköisesti vain nousemaan vuoden vaihteen jälkeen, jolloin suomalaisten maksuhäiriöisten lisääntymisen piikkiä voidaan odottaa ensi kevääksi.

Oman talouden epäkohtiin kannattaa varautua ajoissa ja tarvittavalla vakavuudella, sillä maksuhäiriömerkinnän saaminen vaikuttaa suuresti moneen arkiseen asiaan, joita ei varmasti ole tullut edes ajatelleeksi, ennen kuin mahdollinen merkintä osuu omalle kohdalle.

Maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa negatiivisesti esimerkiksi:

  • Lainan tai luottokortin myöntämiseen
  • Uuden vakuutuksen ottamiseen
  • Uusiin osamaksusopimukseen
  • Uuden puhelin- ja nettiliittymän solmimiseen
  • Vuokra-asunnon saamiseen

Älä siis sinä menetä luottotietojasi vaan selviydy veloistasi yhdistämällä lainasi. Arkadia Rahoituksen kautta kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jolloin saat kilpailukykyisiä lainatarjouksia useasta eri paikasta. Hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, joten täytä ilmainen hakemus NYT ja katso kuinka paljon sinä säästäisit yhdistämällä lainasi.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S