lainaa ulkomailta

Globalisaation ja internetin myötä lainarahaa ei tarvitse enää mennä pyytämään ainoastaan omasta tutusta pankista, vaan nykyisin lainapäätöksen voi saada hyvinkin nopeasti myös muilta kotimaisilta ja ulkomaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Erilaisten nettipankkien mukaan tulo on lisännyt asiakkaiden valinnanvaraa, sillä lainaa voi hakea muualtakin, kuin esimerkiksi tutuilta suomalaisilta pankeilta. Lainantarjoajien lisääntyminen on taas lisännyt kilpailua lainamarkkinoilla, joka heijastuu kuluttajille siten, että lainaa voi saada edullisemmalla korolla, kuin esimerkiksi 2020 luvun alussa.

Kilpailuta kotimaiset ja ulkomaiset lainapalvelut tästä

Miten laina voi olla edullisempaa ulkomailla, kuin Suomessa?

Vastaus tähän kysymykseen on varsin yksinkertainen. Esimerkiksi Norjassa, Ruotsissa ja Virossa toimivat nettipankit ovat tehneet lainaprosessista todella tehokkaan ja kokonaan sähköisen, jolloin ne voivat antaa lainapäätöksen hyvinkin nopeasti. Lisäksi verkossa toimivilla nettipankeilla ei tarvitse olla laajaa konttoriverkostoa, mikä vähentää huomattavasti yrityksen kustannuksia. Nykyisin pankkien ja rahoituslaitosten on kilpailtava entistä kovemmin potentiaalisista asiakkaista, joka näkyy asiakkaille usein alhaisempana lainan korkona, eli toisin sanoen edullisempana lainana.

Onko ulkomailta lainaaminen turvallista?

Monille voi herätä aluksi kysymys, että uskallanko ottaa lainaa ulkomaiselta lainantarjoajalta? Tämä onkin varsin relevantti kysymys. Käyttämällä Arkadia Rahoitusta voit olla täysin varma siitä, että lainaaminen on turvallisia, sillä mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat niin kotimaiset, kuin ulkomaisetkin lainapalvelut

Lainaa pohjoismaisista pankeista edullisemmalla hinnalla

Ulkomaiset pankit ovat rantautuneet Suomeen haastamaan pitkään toimineita luotonmyöntäjiä. Koventunut kilpailu lainamarkkinoilla on johtanut siihen, että kulutusluottojen ja yhdistelylainojen korot ovat pysyneet maltillisina, vaikka muuten yleinen hintataso on ollut rajussa nousussa.

Kilpailuta +35 lainapalvelua – Ilmaiseksi

Hae lainatarjouksia ulkomaisilta ja kotimaisilta lainapalveluilta

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö

On kyseessä sitten pieni tai suurempi laina, niin lainapalvelut kannattaa AINA kilpailuttaa. Kilpailuttamalla lainat löydät edullisimman tarjouksen helposti ja nopeasti ilman, että sinun pitää hakea lainatarjous jokaiselta pankilta erikseen. Vain kilpailuttamalla eri pankit ja rahoitusyhtiöt saat selvyyden siitä, mistä saat sinun tilanteeseesi sopivimman ja edullisimman lainan.

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Saat lainatarjouksia heti hakemuksen jälkeen ja voit vapaasti valita itsellesi sopivimman lainan. Voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. HUOM! Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua vielä ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla minkälaisia lainatarjouksia kotimaiset ja ulkomaiset lainapalvelut ovat valmiita tarjoamaan sinulle.

Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S