lainaa edullisemmin ulkomailta

Globalisaation ja internetin myötä lainarahaa ei tarvitse enää mennä pyytämään vain omasta tutusta pankista, vaan nykyisin lainapäätöksen voi saada hyvinkin nopeasti myös muilta kotimaisilta ja ulkomaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kiristynyt kilpailu lainamarkkinoilla on johtanutkin siihen, että nykyisin lainarahaa saa entistä edullisemmalla korolla, kuin esimerkiksi 2020 luvun alussa.

Miten laina voi olla edullisempaa ulkomailla, kuin Suomessa?

Vastaus tähän kysymykseen on varsin yksinkertainen. Esimerkiksi Norjassa, Ruotsissa ja Virossa toimivat nettipankit ovat tehneet lainaprosessista todella tehokkaan ja kokonaan sähköisen, jolloin ne voivat antaa lainapäätöksen hyvinkin nopeasti. Lisäksi verkossa toimivilla nettipankeilla ei tarvitse olla laajoja konttoriverkostoja, mikä vähentää huomattavasti yrityksen kustannuksia. Myös koventunut kilpailu lainamarkkinoilla on luonnollisesti vaikuttanut siihen, että lainaa saa edullisemmin. Nykyisin useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten on kilpailtava entistä kovemmin potentiaalisista asiakkaista, joka näkyy asiakkaille edullisempina lainatarjouksina.

Onko ulkomailta lainaaminen turvallista?

Monille voi herätä aluksi kysymys, että uskallanko ottaa lainaa ulkomaiselta lainantarjoajalta? Tämä on varsin relevantti kysymys, mutta käyttämällä Arkadia Rahoitusta voit olla täysin varma siitä, että lainapalvelut ovat luotettavia. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Kilpailuta kotimaiset ja ulkomaiset lainapalvelut tästä

Lainaa pohjoismaisista pankeista edullisemmalla hinnalla

Ulkomaiset pankit ovat rantautuneet Suomeen haastamaan pitkään toimineita luotonmyöntäjiä. Juuri koventunut kilpailu lainamarkkinoilla on johtanut siihen, että kulutusluotot ja yhdistelylainojen korot ovat pysyneet maltillisina, vaikka muuten yleinen hintataso on ollut rajussa nousussa.

Hae parhaat lainatarjoukset ulkomaisilta ja kotimaisilta lainapalveluilta
Arkadia Rahoituksen avulla

On kyseessä sitten pieni tai suurempi laina, niin kannattaa aina kilpailuttaa lainapalvelut. Kilpailuttamalla lainat löydät edullisimman tarjouksen helposti ja nopeasti ilman, että sinun pitää kysyä jokaiselta pankilta erikseen lainatarjous. Vain kilpailuttamalla ulkomaiset nettipankit ja muut luottoyhtiöt saat selvyyden siitä, mistä saat sinun tilanteeseesi sopivimman ja edullisimman lainan.

Arkadia Rahoituksen avulla kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Saat lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen ja voit vapaasti valita itsellesi sopivimman lainan. Voit hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua vielä ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla minkälaisia lainatarjouksia kotimaiset ja ulkomaiset lainapalvelut ovat valmiita tarjoamaan sinulle.

Lainaa jopa 60 000 € – Korko alkaen 4,99%

Palvelu on maksuton

Lainasumma
- +
Laina-aika
- +
Kuukausierä
211
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 100 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö