Eri medioissa uutisoidaan jatkuvasti inflaatiosta ja miten se tulee vaikuttamaan tavallisten ihmisten arkeen, kun ruoka, polttoaine sekä sähkö kallistuvat. Myös asuntolainojen korkojen on epäilty nousevan ja osakemarkkinatkin ovat suuressa myllerryksessä. Globaalit muutokset ja inflaatio vaikuttavat vääjäämättä suomalaisten säästöihin ja sijoituksiin ja niiden arvo saattaakin laskea huomattavasti. Selvitimme Arkadia Rahoituksella, mikä on hyvä vaihtoehto rahoittaa kesän suunnitelmat, jos ei halua turvautua omiin säästöihin.

Moni suomalainen ei halua käyttää säästöjään ja myydä mahdollisia sijoituksiaan, epävarmassa maailmantilanteessa, mutta totuus on se, että kesä on tulossa ja monella on varmasti suunnitelmia valmiina. Kesäsuunnitelmiin voi kuulua esimerkiksi lomamatka ulkomaille, mökin kunnostaminen, veneen tai muun menopelin hankkiminen tai vaikka kodin ja pihan ehostaminen. Kaikki nämä suunnitelmat vaativat myös rahaa, jolloin tulee miettineeksi, miten rahoitus kannattaa hoitaa.

Mikäli talous on tasapainossa, mutta säästöjen ja sijoitusten käyttäminen epävarmassa maailmantilanteessa mietityttää, niin yksi hyvä vaihtoehto on hakea kulutusluottoa. Kulutusluotto antaa pelivaraa arkeen, koska lainan kustannukset voi jakaa useammalle kuukaudelle tai jopa vuodelle. Kulutusluotolla voi rahoittaa pieniä sekä isompiakin hankintoja, koska useat lainapalvelut tarjoavat kulutusluottoa jopa 60 000 euroa.

On kuitenkin hyvä muistaa, että lainantarjoajia on nykyään runsaasti, joten pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat kulutusluotot voivat olla hyvinkin erilaisia keskenään. Sillä on siis paljon merkitystä, mistä kulutusluoton lopulta ottaa. Tässä vaiheessa Arkadia Rahoitus on suomalaisten apuna, sillä palvelu kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä täysin maksutta.

Kilpailuta jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä – ilmaiseksi

Tärkeä nyrkkisääntö on se, että edullisin lainatarjous löytyy vain siten, että kilpailuttaa mahdollisimman monta lainapalvelua, koska vain siten saa konkreettisia lainatarjouksia, joka helpottaa lopullisen lainapäätöksen tekemisessä.

Lainatarjousten hakeminen Arkadia Rahoituksella

Mikäli uuden tai nykyisen lainan kilpailuttaa Arkadia Rahoituksen avulla ei se vielä sido nostamaan lainaa, eli voit rauhassa katsoa minkälaisia lainatarjouksia saat ja tehdä päätöksen lainan nostamisesta vasta sen jälkeen.

Myös nykyisten lainojen ja luottojen korot kannattaa tarkastaa aktiivisesti, sillä on hyvinkin todennäköistä, että voit säästää lainakuluissasi kilpailuttamalla lainasi uudelleen tai yhdistämällä useamman lainan yhdeksi isommaksi, mutta edullisemmaksi lainaksi.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S