Nyt on erinomainen aika hoitaa talous kuntoon ennen kesää! Listasimme 3 helppoa tapaa säästää rahaa kesäksi.

Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, mikä saa meidät haluamaan nauttia siitä täysin rinnoin. Rahankäyttö ja tiukka budjetointi eivät kuitenkaan aina kohtaa, kun halutaan maksimoida kesän ilot. Arkadia Rahoituksen asiantuntijat ovat koonneet kolme tehokasta strategiaa, joiden avulla voit venyttää eurojasi ja nauttia kesästä huolettomammin.

Kevät virittää suomalaiset aktiiviseen elämään pitkän talvikauden jälkeen. Monet ryhtyvät laittamaan pihojaan, kotejaan ja kesämökkejään kuntoon, ja suunnittelevat ehkä jo kesälomamatkoja. Kevät on myös otollinen hetki tarkistaa taloudellinen tilanteensa ja tehdä kattava talouden kevätsiivous. Tämä auttaa karsimaan turhat menot hyvissä ajoin ennen kesää. Alla on lueteltu kolme konkreettista tapaa, joilla voit saavuttaa merkittäviä säästöjä kesäksi.

1. Yhdistä lainat

Jos olet hankkinut kodin elektroniikkaa tai huonekaluja osamaksulla ja samanaikaisesti lyhennät luottokorttivelkoja, yhdistämällä lainat voit säästää merkittävästi. Yhdistelylainan avulla voit niputtaa kaikki osamaksut, luotot ja lainat yhteen, mikä tarjoaa huomattavasti edullisemman korkotason. Tämä voi tuoda säästöjä jopa useita satoja euroja kuukaudessa.

Arkadia Rahoituksen palvelun avulla voit kilpailuttaa yli 35 lainapalvelua, jotta löydät nopeasti ja vaivattomasti juuri sinulle sopivimman yhdistelylainan. Yhdistelylaina ei ainoastaan tuo selkeyttä taloudenhallintaasi maksamalla yhtä lainaa useiden pienten sijaan, vaan myös vähentää lainanhoitokulujasi, sillä maksat vain yhdet kulut.

Käytä muutama minuutti aikaa lainojesi yhdistämiseen ja aloita säästäminen jo tänään.

2. Tarkista luottojen ja lainojen korot

Tarkistamalla nykyisten lainojesi ja luottojesi korkotason, voit helposti säästää satoja euroja kesää varten. Kulutusluottojen tarjoajat kilpailevat tiukasti uusista asiakkaista, mikä johtaa siihen, että korkotasot voivat vaihdella huomattavasti eri lainanantajien välillä. Lisäksi kulutusluottojen markkinat ovat viime aikoina kokeneet muutoksia lakimuutosten ja uusien rajoitusten myötä. Jos et ole tarkistanut lainasi korkoa viime aikoina, on todennäköistä, että voit löytää edullisemman vaihtoehdon, mikä pienentää sekä kuukausierääsi että lainan kokonaiskustannuksia.

Arkadia Rahoituksen kilpailutuspalvelun kautta löydetty pienin todellinen vuosikorko on vain 4,00 %. Kilpailuta lainat tänään ja testaa, voisitko saada nykyisen lainasi vieläkin edullisemmin.

3. Ota tarvittaessa edullinen laina

Kesä tuo mukanaan paitsi auringonpaistetta myös yllättäviä menoja, kuten auton rikkoutumisen juuri ennen mökkireissua tai ilmastointilaitteen hajoamisen kuumimpien päivien aikaan. Näihin äkillisiin rahantarpeisiin voit vastata hankkimalla edullisen kulutusluoton tai joustoluoton, joka tarjoaa nopean ja joustavan rahoitusratkaisun. Riippumatta lainatarpeestasi, on aina hyödyllistä kilpailuttaa lainat eri tarjoajien kesken. Onneksi Arkadia Rahoituksen täysin ilmainen kilpailutuspalvelu tekee vertailutyön puolestasi yli 35 pankista ja rahoitusyhtiöstä.

Älä odota, vaan tee taloudestasi kesävalmis jo tänään! Aloita täyttämällä nopea hakemus alta.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S