Vuoden 2022 aikana inflaatio kuritti kuluttajia kovalla kädellä eikä alkanut vuosi 2023 ole ainakaan vielä saanut inflaatiota kuriin. Sähkön hinta on noussut roimasti, eikä inflaatiolta ole välttynyt myöskään ruokakaupassa ja bensa-asemilla. Yllättävää kyllä inflaatio ei ole vielä löytänyt tietään vakuudettomien lainojen luokse, sillä vakuudettomien lainojen korko on pysynyt maltillisena globaaleista muutoksista huolimatta.

Nyt kannattaa kilpailuttaa lainat


Inflaation vaikutus on alkanut näkyä kuitenkin pankkien ja rahoituslaitosten arjessa, joka voi tarkoittaa sitä, että myös vakuudettomien lainojen kuten kulutusluottojen hinnat voivat tulevaisuudessa nousta. Kuluttajan kannattaakin olla nyt tarkkana ja tarkistaa ainakin nykyisten lainojen korko kilpailuttamalla lainat uudelleen. Uudenkaan lainan nostamista ei kannata loputtomiin lykätä, mikäli edessä on suurempi hankinta, sillä tulevaisuudessa vakuudettomienkin lainojen korot voivat nousta lainantarjoajille asetettujen korkopaineiden johdosta. 

Kuluttajahintojen nousu vaikuttaa varmasti myös vakuudettomien lainojen kysyntään, sillä monelle voi tulla yllätyksenä esimerkiksi sähkölaskun raju nousu, jolloin voi väliaikaisesti joutua turvautumaan ulkopuoliseen rahoitukseen, mikäli riskeihin ei ole osattu varautua kunnolla.

Kilpailuta uusi tai nykyinen lainasi muutamassa minuutissa

Arkadia Rahoitus on apunasi lainanhaussa. Palvelu kilpailuttaa jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä, ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Palvelun käyttö on 100 % ilmaista ja saat tarjouksen heti täytettyäsi hakemuksen.

Kilpailuta lainat 60 000 € asti (Korko alk. 4,00%)

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö
Kirjoittaja Johannes S

Kirjoittanut Johannes S