selviydy veloistasi

Olemme luultavasti kaikki olleet tilanteessa, jossa palkka on juuri saapunut tilille, mutta suurin osa vaivalla ansaituista tuloista menee laskujen- ja muiden kulujen maksamiseen. Moni suomalainen tunteekin varmasti paineita siitä, miten oma talous kestää muutokset varsinkin nyt, kun kaikki elinkustannukset ovat nousseet huomattavasti. Arkadia Rahoitus esittää kuitenkin ratkaisun, miten sinäkin voit selvitä veloistasi.

Kun yhdistelylaina on paras ratkaisu

Rahahuolet ovat ongelma, johon kannattaa yrittää löytää ratkaisun ennen kuin ongelmat alkavat todella kasaantua ja laskuja jää rästiin. Kun huomaat, että on vaikea tulla toimeen ja rahat eivät tunnu riittävän kuun loppuun asti, niin silloin on yleensä muutama vaihtoehto – Karsi kuluja kaikkialta mistä se on mahdollista, ansaitse lisää rahaa tekemällä ylitöitä, joka on suoraan pois vapaa-ajan määrästä tai sitten voi valita fiksumman vaihtoehdon, eli voi yhdistää lainat, luotot ja osamaksut yhdeksi lainaksi, jolloin sinulla jää rahaa muuhunkin kuin korkojen lyhentämiseen.

Yhdistä luotot, lainat ja osamaksut – 1 edullisemmaksi lainaksi

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on lainatuote, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa ja parantaa henkilökohtaista talouttasi. Lyhyesti sanottuna kyse on useiden pienempien luottojen kerääminen yhdeksi lainaksi. Järjestelylainan ehdottomana etuna on, että maksat vain yhtä lyhennystä kuukaudessa, mikä helpottaa talouttasi ja samalla vähentää kulujasi, koska et joudu maksamaan useita korkokuluja ja tilinhoitomaksuja.

Käytännössä järjestelylaina on tavallinen vakuudeton laina eli sinun ei tarvitse hankkia lainalle takaajia tai vakuuksia. Voit siis yhdistää lainasi antamatta esimerkiksi asuntoasi lainan vakuudeksi.

Järjestä lainasi uudelleen
Arkadia Rahoituksen avulla yhdistät lainat, luotot ja osamaksut 1 edullisemmaksi lainaksi

Palauta taloutesi takaisin raiteelleen

Oman talouden kunnossapito on erittäin tärkeää, sillä laskujen ja muiden maksujen laiminlyönti voi johtaa maksuhäiriömerkinnän saamiseen. Tämä vaikeuttaa monen asian hoitamista, sillä maksuhäiriömerkinnän omaavalla henkilöllä voi olla suuria vaikeuksia saada vuokra-asuntoa tai edes puhelinliittymää. Siksi onkin todella tärkeää hoitaa raha-asiat tunnollisesti ja hos ongelmia ilmenee kannattaa ne hoitaa mahdollisimman nopeasti, jotta välttyisi rahaongelmien kasaantumiselta. Lainojen yhdistäminen on yksi erinomainen tapa laittaa talous kuntoon. Voit nähdä muutamassa minuutissa, paljonko voisit säästää kuukausittain, jos yhdistäisit nykyiset lainasi, osamaksusi ja luottokorttivelkasi yhdeksi helpommin hoidettavaksi lainaksi. Lainojen yhdistelemiseen tarkoitettujen lainatarjousten hakeminen ei maksa tai velvoita sinua mihinkään, joten katso kuinka paljon sinä säästäisit yhdistelemällä lainasi.

Kuinka yhdistän lainani?

Lainojen yhdistäminen ei ole todellakaan vaikeaa, vaan sen prosessista on tehty todella nopea, selkeä ja turvallinen. Arkadia Rahoituksen kaltainen palvelu kilpailuttaa lainasi jopa 35 pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että saat lainatarjouksia todennäköisemmin ja mikä tärkeintä edullisemmin.  Sivuston etu on siinä, että voit helposti verrata saamiasi lainatarjouksia yhdessä näkymässä ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon useiden eri vaihtoehtojen joukosta.


Hakemuksen täyttö ei vielä sido sinua mihinkään, eli sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään lainatarjousta, jonka pankit ja rahoituslaitokset lähettävät sinulle, mikäli ne eivät tunnu sopivilta. Voit siis aivan vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset ilman minkäänlaisia sanktioita tai maksuja – Palvelumme on siis 100% ilmainen ja turvallinen käyttää, eikä se sido mihinkään. Kokeile siis minkälaisen lainatarjouksen saat ja yhdistä lainasi.

Muista nämä asiat, ennen kuin yhdistät lainasi

Vertaa aina mahdollisimman monta lainapalvelua ennen kuin päätät mistä otat yhdistelylainan. Löydät sinulle sopivimman lainan vain kilpailuttamalla sen mahdollisimman monella pankilla ja rahoituslaitoksella. Lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja, joten kannattaa ehdottomasti käyttää muutama minuutti, ja kilpailuttaa lainapalvelut Arkadia Rahoituksen avulla – voit säästää näin todella suuria summia lainakuluissa!

Kun vertaat eri lainatarjouksia, kiinnitä huomiota lainan kokonaiskustannuksiin ja todelliseen vuosikorkoon. Näin saat selkeän yleiskuvan siitä, paljonko suunniteltu yhdistelylaina tulee lopulta maksamaan.

Yhteishakija voi olla hyvä vaihtoehto, jos et ole varma, voitko saada lainaa. Jos et voi esittää vakuutta lainallesi tai sinulla ei ole erityisen suuria tuloja, voi olla hyvä, että haet lainaa esimerkiksi kumppanisi kanssa. Kun haet lainaa yhdessä jonkun kanssa lainanmyöntäjät katsovat, että lainaamisessa on pienempi riski, joka näkyy usein edullisempana lainatarjouksena.

Muista valita järjestelylainallesi sinun tilanteeseesi sopiva takaisinmaksuaika. On totta, että laina tulee halvemmaksi, mitä nopeammin sen maksaa takaisin, mutta liian suuret kuukausilyhennykset voivat muodostua todelliseksi ongelmaksi, jos et pysty lyhentämään lainaa lainasopimuksen mukaan. Suhteuta siis laina-aika niin, että pystyt lyhentämään lainaa suunnitellusti.


Yhdistä lainat 60.000 € asti ja säästä rahaa – Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi hakemuksen

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö