Yhdistä lainat 60.000€ asti ja säästä rahaa

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainojen yhdistelyssä eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Yhdellä hakemuksella kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit säästää jopa 80% kuten Liisa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200 000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Saat lainatarjoukset heti täytettyäsi hakemuksen. Katso minkälaisen lainatarjouksen saat ja yhdistä lainat.

  • ✔ Edulliset korot
  • ✔ Nopeat lainatarjoukset
  • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Zmarta yhteistyö Rahalaitos yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö
  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina

Mikäli sinulla on useampia lainoja tai luottokortteja, on lainojen yhdistäminen järkevää. Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa Arkadia Rahoituksen kautta kilpailuttamalla lainatarjoukset jopa 35 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Näin voit varmistaa, että saat sinulle halvimman mahdollisen lainatarjouksen markkinoilta.

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka on apunasi lainanhaussa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISTA LAINAA TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko yhdistää vanhoja lainoja?

Kauttamme yhdistät helposti korkeakorkoiset luottokorttilainat sekä muut pienlainat, jolloin sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi muita tarpeitasi varten. Voit hakea lainojen yhdistämistä lainahakemuksemme kautta. Anna lainasummaksi yhdistettävien lainojen kokonaissumma ja hae lainaa.

Kannattaako lainanhaku yhdessä?

Yhteishakija, toiselta nimeltään rinnakkaishakija, parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin. Erityisen hyödyllinen yhteishakija on suurempia lainasummia hakiessa. Yhteishakija voi myös vaikuttaa myönteisesti lainasta perittävään korkoon sekä muihin lainaehtoihin. Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Usein yhteishakija on avio- tai avopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla joku muu henkilö, esimerkiksi ystävä tai sukulainen.

Miten perun lainahakemukseni ja saamani tarjoukset?

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset, eli lainahakemusta ei tarvitse perua. Voit peruuttaa saamasi markkinointiviestit sähköpostin tai tekstiviestin lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.