Yhdistä lainat 60.000€ asti ja säästä rahaa

  • Edulliset korot
  • Voit säästää tuhansia euroja lainakuluissa
  • Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

Yhdistä lainat, luotot tai osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Katso minkälaisen lainatarjouksen saat, näet lainatarjoukset heti täytettyäsi hakemuksen.

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainojen yhdistelyssä eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Yhdellä hakemuksella kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Yhdistelylaina auttaa säästämään jopa 80% lainakuluissa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 240.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2014.

Palvelu on maksuton

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä
211
Aloita lainahakemus
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Jo yli 200 000 kilpailutettua lainaa

70% saa meiltä tarjouksen

Kuukausierä on laskettu 9,5 % esimerkkikorolla.
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,00 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,00 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Rahalaitos yhteistyö Axolaina yhteistyö Omalaina.fi yhteistyö Rahoitu.fi yhteistyö Zmarta yhteistyö Sortter yhteistyö

Kuka voi kilpailuttaa yhdistelylainat Arkadialla?

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina

Mikäli sinulla on useampia lainoja tai luottokortteja, on lainojen yhdistäminen järkevää, sillä yksi isompi laina on usein helpompi saada paremmilla ehdoilla, kuin monta pientä lainaa. Voit säästää rahan lisäksi aikaa ja vaivaa yksinkertaistamalla useamman lainan, luoton tai osamaksun hallinnoinnin yhteen edullisempaan lainaan.

Yhdistelylainaa kannattaa hakea myös siinä tapauksessa, kun tarvitset uutta lainaa, mutta sinulla on ennestään useampia lainalyhennyksiä, luottokortteja ja osamaksuja. Voit yhdistää uuden lainan myös jo olemassa oleviin ja samalla säästää huomattavasti rahaa.

Voit yhdistää esimerkiksi nämä lainat:

  • Kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset lainat
  • Osamaksut
  • Luottokortit
  • Ajoneuvolainat

Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa Arkadia Rahoituksen kautta kilpailuttamalla lainatarjoukset jopa 35 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Näin voit varmistaa, että saat sinulle halvimman mahdollisen lainatarjouksen markkinoilta.

Mikä on Arkadia Rahoitus?

Arkadia Rahoitus on maksuton palvelu, joka on apunasi lainanhaussa. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Valitse lainasumma ja laina-aika

1.

MINKÄLAISTA LAINAA TARVITSET?

Aloita valitsemalla lainasumma, laina-aika sekä anna sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Täytä lainahakemus

2.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Anna perustiedot itsestäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta ja lähetä hakemuksesi, jotta voimme etsiä juuri sinulle sopivimman rahoituksen.

Arkadia Rahoitus nopea vastaus

3.

NOPEA VASTAUS

Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistä lainat helposti 2 minuutissa

Kun haet yhdistelylainaa avullamme, kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joten löydät vaivattomasti sopivimman vaihtoehdon omaan tarpeeseesi.

Et sitoudu mihinkään, vaan voit huoletta vertailla useita tarjouksia yhdistelylainoista ja valita hyväksytkö niistä mitään.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko yhdistää vanhoja lainoja?

Kauttamme yhdistät helposti korkeakorkoiset luottokorttilainat sekä muut pienlainat, jolloin sinulle jää enemmän rahaa käyttöösi muita tarpeitasi varten. Voit hakea lainojen yhdistämistä tai järjestelylainaa lainahakemuksemme kautta. Anna lainasummaksi yhdistettävien lainojen kokonaissumma ja hae lainaa.

Kannattaako lainanhaku yhdessä?

Yhteishakija, toiselta nimeltään rinnakkaishakija, parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin. Erityisen hyödyllinen yhteishakija on suurempia lainasummia hakiessa. Yhteishakija voi myös vaikuttaa myönteisesti lainasta perittävään korkoon sekä muihin lainaehtoihin. Yhteishakija tarkoittaa henkilöä, joka vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa. Usein yhteishakija on avio- tai avopuoliso, mutta yhteishakijana voi myös olla joku muu henkilö, esimerkiksi ystävä tai sukulainen.

Miten perun lainahakemukseni ja saamani tarjoukset?

Et sitoudu mihinkään, vaan voit vapaasti valita hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset, eli lainahakemusta ei tarvitse perua. Voit peruuttaa saamasi markkinointiviestit sähköpostin tai tekstiviestin lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.

Kirjoittanut:

Kirjoittaja Ville Kymäläinen

Ville Kymäläinen

Pankki- ja kulutusluottoalan asiantuntija, joka on toiminut Arkadiarahoituksen omistavan Draivi Media Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2022. Ennen nykyistä rooliaan Ville työskenteli Pohjoismaiden suurimpien kulutusluottoalan yritysten, kuten Northmill Bankin, palveluksessa useissa johtotehtävissä. Hänellä on pitkä kokemus kulutusluottojen myöntämisestä, luottomallien kehityksestä sekä lainojen elinkaaren hallinnasta. Ville on opiskellut yritysjohtamista ja markkinointia Hanken Svenska Handelshögskolanissa Helsingissä ja asuu vaimonsa kanssa Töölössä. Ville on intohimoisesti sitoutunut kehittämään jatkuvasti parempia palveluita, joita kuluttaja-asiakkaat voivat hyödyntää säästääkseen aikaa ja rahaa arjessaan.

CEO, Draivi Media Oy

LinkedIn